- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Bu işin bir tek sırrı var; sevgi.
Adam Karısını Allah'ın emaneti diye seviyorsa zaten konu kapanmıştır.
hahahahben de.
Bunu ciddi mi soyluyosunuz? Soyle bi dusundumde bizde bencil olan oBuyur
Çok basit... Meselâ ben bencilin önde gideniyim.
ya ben bir de kavga etmeyi seviyorum arkadaş. içim şişiyor karşımdaki "tamam canım, sen bilirsin hayatım" deyince.Ay niye el üstünde tutsun ki? O ne demek yani bebek miyiz?
Yeri gelecek pamuklara saracak yeri gelecek dikenini batıracak.
Ay aşkım bal aşkım sen yapma ben yapayım, sen ağlama ben ağlayım diye bir olay yok.
İnsanız yani bende el üstünde tutamıyorum o da.
ya ben bir de kavga etmeyi seviyorum arkadaş. içim şişiyor karşımdaki "tamam canım, sen bilirsin hayatım" deyince.
böyle kavga edelim sonra barışalımfalan daha bir iyi geliyor bana.
aga ben hasta olduğumda o beceriksiz haliyle önüme bir tas çorba koymaya gayret ediyorsa tamamdır o adam ya, fazla sıkmaya bunaltmaya gerek yok.
aynen aynen. bana fazla karaktersiz geliyor öyle erkek.Değil mi ya? Aklıma çocuklar duymasın dizisindeki selami geliyorİstemem öyle valla kalsın
Bunu ciddi mi soyluyosunuz? Soyle bi dusundumde bizde bencil olan obiraz acar misiniz? Bencillikten kasit nedir
aslında hayali değil.var öyle ilişkiler.ama biraz bakış açısıyla ilgili.acaba gercekten varmı
ınstagramda takıp ettıgım bırı sureklı ıste kocası dugunde bu kız oynarken terınıs ılmıs yok yorulursun bılmem ne demıs bana cok hayalı gelıyor :)
ben genelede kendı kafamı kendım kaşırım elbette hastalıklarım oldu ama okuz degıl ya hastayım baktı yanı hakkını yemem ama trıp fılan atmam atsam trıbı kaldıracak bırı yok :)
Cok tesekkur ederim bu guzel ornek icin :)Ben de 3 senelik ilişkimden örnek vereyim sana canım,
Yüz-göz olmamak bir kere çok önemli. Yani; kavgada kötü söz ağzından çıkmasın, kibar ve şirin davran, kendini salma daha çok kendine bak seneler sana güzellik katsın. Ben çok dikkatli attım her adımımı. Çok kırıldığım zamanlarda hep ders çıkardım. Kendimi çekmeyi, ağzımı tutmayı zor olsa da bildim. Hiç küfür etmedim yanında yani, ama arkadaş ortamımda daha başkayım hatta kız arkadaşlarım, sevgilim ve ben bir yerde zaman geçirsek o küfürlü konuşmamak için terler akıtıyorumO da öyle, arkadaşlarına başka bana çok başka. Yani onun gözünde ben kibar, narin, kırılgan bir kız kalmaya çabaladım ve başardım. Bu yüzden zaman zaman kavgalarda alınsak da bazı şeylere, birbirimizi gerçek manada kırmadık çok şükür Adam eğer karşında bir erkek model görürse tabi kırar, arkadaşlarını kırmıyorlar mı mesela? Ama eğer karşısında bir narin varlık görürse kırmamak icin çabalar, diğer deyişle üstüne titrer. Birazcık dişiliğini kullan işte canım, amaaaan yazdırdın işte