Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

gelsin gelsin bebişlerrr
dolsun dolsun göbüşler

takvimine bakıyorum da bendimahicim ,giremedi bi türlü sperm ya :) girsin artık biri canım . bir gün geçti niye değişmedi bu şekil.

bu arada canım, senin göbüşünde bişiler oluyor bakam sen bu sıkı çalışmalarla başarcan galiba (allah ın izniyle)

kızlarrrrrrrrr iyice uçtukk yahuuu nedir bu nazlılardan çektiğimiz ooyy oyyyy haydi bebişlerrr gelin artıkkk

canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü

biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:

yandım anacımmm çok garip acıyolarrr

olabilir tatlım en erken belirti veriyomuş göğüs ağrısı..bence bu kadar hassaslaştıysa ihtimal var

merhaba canım....hayırlı olsun bebişin....baya cok erken ögrenmişşin ...nasıl ögrendin kan mı idrar testinde mi cıktı hamişligin ?

Ben de varım ben deeee :) bayramda stresten uzak, olumlu duygularla hamileliğe atacağımız bir adım olur inşallah...

volim
karabiber89
oysu

yok mu artırann[/QUOTE]

ayy kızlar yoruldum,misafirler var akşama yemek yapıyorum çok susadım

kızlar nerede yaa bugün haber alamadık kimseden nerdesiniz.?

miss sue hoşgeldin aramıza!

merhaba canım....hayırlı olsun bebişin....baya cok erken ögrenmişşin ...nasıl ögrendin kan mı idrar testinde mi cıktı hamişligin ?

çizelgeyi öylesine denemek için ekledim canım
hamile olduğumu öğrenmedim yani sadece olmaya çalışıyorum eğer tutmuşsa tabi takvimi kaldırmaya gerek kalmayacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…