• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

gelsin gelsin bebişlerrr
dolsun dolsun göbüşler :32:

takvimine bakıyorum da bendimahicim ,giremedi bi türlü sperm ya :) girsin artık biri canım .:22: bir gün geçti niye değişmedi bu şekil.

bu arada canım, senin göbüşünde bişiler oluyor bakam sen bu sıkı çalışmalarla başarcan galiba (allah ın izniyle):9::9:

takvimine bakıyorum da bendimahicim ,giremedi bi türlü sperm ya :) girsin artık biri canım .:22: bir gün geçti niye değişmedi bu şekil.

bu arada canım, senin göbüşünde bişiler oluyor bakam sen bu sıkı çalışmalarla başarcan galiba (allah ın izniyle):9::9:

:21::21: kızlarrrrrrrrr iyice uçtukk yahuuu nedir bu nazlılardan çektiğimiz ooyy oyyyy haydi bebişlerrr gelin artıkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:1::1:

canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr:36:
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü:40:

biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:

yandım anacımmm çok garip acıyolarrr :52:

canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr:36:
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü:40:

biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:

olabilir tatlım en erken belirti veriyomuş göğüs ağrısı..bence bu kadar hassaslaştıysa ihtimal var :34::34:

merhaba canım:3:....hayırlı olsun bebişin:16:....baya cok erken ögrenmişşin:53: ...nasıl ögrendin kan mı idrar testinde mi cıktı hamişligin ?

Ben de varım ben deeee :) bayramda stresten uzak, olumlu duygularla hamileliğe atacağımız bir adım olur inşallah...

volim
karabiber89
oysu

yok mu artırann:8:[/QUOTE]

ayy kızlar yoruldum,misafirler var akşama yemek yapıyorum çok susadım:5:

kızlar nerede yaa bugün haber alamadık kimseden nerdesiniz.?:ssz:

miss sue hoşgeldin aramıza!:3::3::3:

merhaba canım:3:....hayırlı olsun bebişin:16:....baya cok erken ögrenmişşin:53: ...nasıl ögrendin kan mı idrar testinde mi cıktı hamişligin ?

çizelgeyi öylesine denemek için ekledim canım:1:
hamile olduğumu öğrenmedim yani sadece olmaya çalışıyorum :49: eğer tutmuşsa tabi takvimi kaldırmaya gerek kalmayacakk:32:

Back