Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıosun kızz buralarda
benim gitmem gerekiyor duşa gireceğim söylemesi ayıp
iyimm canm çok sağol kendimi dinliyorom yumoş günlerm ,sıkı çalışmalar yok
olsun zaten yumutlama günü önemli olan .misafirliğe gidiyoruz,yarın bi de cuma biz davet edicez bakalım:)
bu yine de umutluyum .
senin adet günün ne zaman ki?gelmez inşallah :))
ben düşük yapmıştım ya doktor iki kere adet geçir sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti.işte ben ikincisini bekliyorum ki tekrar çalışmalara başlayalım.ama nedense gecikti
aa evet konuşmuştuk seninle özür dilerim
gelsin gelsin bebişlerrr
dolsun dolsun göbüşler
takvimine bakıyorum da bendimahicim ,giremedi bi türlü sperm ya :) girsin artık biri canım . bir gün geçti niye değişmedi bu şekil.
bu arada canım, senin göbüşünde bişiler oluyor bakam sen bu sıkı çalışmalarla başarcan galiba (allah ın izniyle)
gelsin gelsin bebişlerrr
dolsun dolsun göbüşler
takvimine bakıyorum da bendimahicim ,giremedi bi türlü sperm ya :) girsin artık biri canım . bir gün geçti niye değişmedi bu şekil.
bu arada canım, senin göbüşünde bişiler oluyor bakam sen bu sıkı çalışmalarla başarcan galiba (allah ın izniyle)
canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü
biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:
yandım anacımmm çok garip acıyolarrr
olabilir tatlım en erken belirti veriyomuş göğüs ağrısı..bence bu kadar hassaslaştıysa ihtimal var
canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü
biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:
yandım anacımmm çok garip acıyolarrr
ayy kızlar yoruldum,misafirler var akşama yemek yapıyorum çok susadım
kızlar nerede yaa bugün haber alamadık kimseden nerdesiniz.?
miss sue hoşgeldin aramıza!
merhaba canım....hayırlı olsun bebişin....baya cok erken ögrenmişşin ...nasıl ögrendin kan mı idrar testinde mi cıktı hamişligin ?