• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

gelmez inşallah adzeynep.bendimahi sorma neler çekiyorum.iltihap varmış adam kısırlık tedavisi veriyor.eşin gelsin dedi gidiyordum geri döndüm.neden doktor bey dedim. çocuğumolmuyor demedin mi dedi.hayır dedim.tamam o zaman dedi.benim ağrılarım aylardır neden dinmiyor dedim.ben ne bileyim dedi :)) felaket yani

inşallah. o nasıl bi doktormuş öyle yaaa şaşırdım kaldım vallahi :)

:1::1:

canım bilmiyorum ama ben de bi gelişme daha oldu, oldukça şaşırdım..Anlatayım da gelsin yorumlarrrr:36:
akşamki çalışmamızdan sonra sabah uyandım anammm göğüs uçlarım nasıl hassaslaşmış Yarabbi dokunmaya gelmiyor..Göğüslerimin çevresinde çok hafif bi hassasiyet var normalde ise etrafı şişip ağrırdı feci şimdi ise uçları çok kötüüüü:40:

biliyorum hamilelik belirtisi göğüs uçlarının böyle olması ama e canım yok artık bu kadar erken olur mu yaw hemen erkenden mi döllendi yoksaa biz çalışmalara 25inde başladık buna göre bi değerlendirsenize kızlarrr :26:

yandım anacımmm çok garip acıyolarrr :52:

canım bende yazmıştım hatırlarsan benim ki de erken döllenmeydi o yüzden çok erken belirtilerim oldu.birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.25 in de başlamışsan olabilir.gün gün haberdar et belirtilerden bizi

slm kızlar nasılsınız, misafirler gitti ben çok yorgunum:(mutfak duruyo,biraz topladım ama kaldı daha..

neyse,mehmetelifcim dr a gitmişsin,hayırlısı canım yaa sıkma canını :(

Allahım şu hamarat kadınlara bir özeniyorum ki:)

yawrucum severim yemek yapmasını ,meraklıyımdır;)
ama bugün hava sıcak, ocak başında bayağ yorulmuşum ,allah tan dün yapmştm temizlği yoksa pertim çıkacaktı bugün.bitti allah kabul etsin:16::16:

yaa canı m hamilelik belirtilri en erken ne zaman anlaşılıyoo :44:

slm arkadaşlar, benim durumum biraz karışık. 6 aydır eşimle korunmuyoruz. ama o zamandır adetim biraz düzensizleşti. bi kaç gün gecikmeyle geldi hep. hamile de kalamadım malesef. son adetime bi kaç gün varken lekelenme oldu ümitlendim ben de ama sonra 2 temmuz da adet oldum. normalde 4-5 günde biten adetim 10 güne yakın sürdü az miktarda ve koyu renk kahverengi gibi. dr a gittim ultrasonla baktı kist falan yok bişey yok bidahaki adetinde gel hormon testi yapalım dedi. 3 gün sonra yine adetten daha az kanamam oldu yine kahverengi. 4 gün falan sürdü. bi de kasıklarımda şiddetli ağrı. o da geçti. bi kaç gün sonra yine oldum şuan da devam ediyo. adet desem değil, lekelenme değil. durumum bu. bebek de çok istiyoruz. ama ben korkmaya başladım. böyle bişey yaşayan oldu mu?

kızlar hamile kalmaya nasıl başardınız adlı topiğe baktım .çoğu kafaya takmadğı ,düşünmediği ay hamile olduğunu öğrenmiş,
ben yapamıyorumm ::43: aklımdan çıkmıyor ki ,bu ay yumurtlama belirtilerını de anlamadım nezamandı,üzgünüm yaa . geçen aylar ateş ölçüyodum .bu ay onu da yapmadım,her ay böyle düşünerek geçiyor ömrüm.:19:
haftaya bayram tatiline gitcez ,herkes sorcak şimdi bebek yok mu diye ne dicem ben :30: olmuyor demek istemiyorumm:( hamile gitmek istiyorum Allah ım bana ,arkadaşlarıma evlat ihsan et ,bayrama hamile girelim inşaallah................

slm arkadaşlar, benim durumum biraz karışık. 6 aydır eşimle korunmuyoruz. ama o zamandır adetim biraz düzensizleşti. bi kaç gün gecikmeyle geldi hep. hamile de kalamadım malesef. son adetime bi kaç gün varken lekelenme oldu ümitlendim ben de ama sonra 2 temmuz da adet oldum. normalde 4-5 günde biten adetim 10 güne yakın sürdü az miktarda ve koyu renk kahverengi gibi. dr a gittim ultrasonla baktı kist falan yok bişey yok bidahaki adetinde gel hormon testi yapalım dedi. 3 gün sonra yine adetten daha az kanamam oldu yine kahverengi. 4 gün falan sürdü. bi de kasıklarımda şiddetli ağrı. o da geçti. bi kaç gün sonra yine oldum şuan da devam ediyo. adet desem değil, lekelenme değil. durumum bu. bebek de çok istiyoruz. ama ben korkmaya başladım. böyle bişey yaşayan oldu mu?

dr a gitmişsin bisey yok demiş temiz çıkmiş bence sorun etme .yumurta lıklarına da bakıldı mı kalitesiz olduğu aylar adetten önce lekelen me olyormuş. benim de mayıs ayında öyle olmştu . hamileyim sanmştm ,araştırdım ben de öyleymş :(

kızlar hamile kalmaya nasıl başardınız adlı topiğe baktım .çoğu kafaya takmadğı ,düşünmediği ay hamile olduğunu öğrenmiş,
ben yapamıyorumm ::43: aklımdan çıkmıyor ki ,bu ay yumurtlama belirtilerını de anlamadım nezamandı,üzgünüm yaa . geçen aylar ateş ölçüyodum .bu ay onu da yapmadım,her ay böyle düşünerek geçiyor ömrüm.:19:
haftaya bayram tatiline gitcez ,herkes sorcak şimdi bebek yok mu diye ne dicem ben :30: olmuyor demek istemiyorumm:( hamile gitmek istiyorum Allah ım bana ,arkadaşlarıma evlat ihsan et ,bayrama hamile girelim inşaallah................

işte bi becerebilsek kafaya takmamayı.bende bayrama kayınvelidemlere hamile gitmek istiyodum.bayramda ailelere müjdeyi vericektim ama olmadııı :((( sizin bari olsun canım hayrlısıyla yaaaa:((

valla ben doktora gittim negatif çıktı ama ben işyerindekiere pozitif çıktı dedim.olmadı demek işime gelmedi ne yapayım.

gerçi benim bata daha var ama.eğer hamile değilsem garp birşeyler var bende yada iltihap.2 ay önce tedavi oldum nasıl başarıyorum ben iltihap kapmayı anlamadım gitti

mrb.senin durumun gerçekten karışıkmış.doktorada gitmişsin bişey olsa çıkardı.bilemedim ki :(bidaha mı doktora gitsen başka doktora ama?

bi de lekelenme geldiği ay soğan kürü yapmıştım ve adetime 5 gün varken lekeln me oldu ,hiç böyle bişey yaşamamştm( eşime de diyom bak ben hamileyim büyük ihtimal lekelenmem oldu benm ) .test yaptım negatif, sonunda da geldi reglim,ağladım,ağladım:(

canım bende yazmıştım hatırlarsan benim ki de erken döllenmeydi o yüzden çok erken belirtilerim oldu.birkaç gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı.25 in de başlamışsan olabilir.gün gün haberdar et belirtilerden bizi

ayy canım ben baya bi şüpelendim çünkü hiç yaşamadığım bişey :52:

haber ederim tabi tatlım..senin o hamileliğin düşük olmuştu değil mi?

Back