Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

maalesef 0.1 çıktı değer :) amaben doktora yalan söyledim günüm 2 gün geçti dedim test yapsın diye. Alttan muayene etmek istedi.izin vermedim. haftaya 9 eylüle gideceğim.bekleyim bakalım günüm gelsin

maalesef 0.1 çıktı değer :) amaben doktora yalan söyledim günüm 2 gün geçti dedim test yapsın diye. Alttan muayene etmek istedi.izin vermedim. haftaya 9 eylüle gideceğim.bekleyim bakalım günüm gelsin

cnm ne zamandı ki bat ın?

özel hastaneye gitseydin gülüm doktora görünmeye gerek olmadan test olabiliyor sun

2 tane doktor var burada.birine gittim çocuk istiyoruz diye.hani önden kontrol ilaç filan verirmi diye. bana kısırlık tedavisi yazmış.zor kurtardım paçayı.öbürüde sürekli alttan muayene ediyor 2 side erkek.sinir oluyorum

ayyy erkeğe gider miyim hiiiiiiç

gelmez inşallah adzeynep.bendimahi sorma neler çekiyorum.iltihap varmış adam kısırlık tedavisi veriyor.eşin gelsin dedi gidiyordum geri döndüm.neden doktor bey dedim. çocuğumolmuyor demedin mi dedi.hayır dedim.tamam o zaman dedi.benim ağrılarım aylardır neden dinmiyor dedim.ben ne bileyim dedi :)) felaket yani

hay Allahım yaa

vajinada mı iltihap cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…