- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başkammmm menüyü merak ettimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başkammmm menüyü merak ettimmm
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başka
ben geldiiiiiiiiiim :)
biz de calisiyoruz bakalim insallah hamile kalirim...
maalesef 0.1 çıktı değer :) amaben doktora yalan söyledim günüm 2 gün geçti dedim test yapsın diye. Alttan muayene etmek istedi.izin vermedim. haftaya 9 eylüle gideceğim.bekleyim bakalım günüm gelsin
tavuk suyu çorba,püreli tepsi kebabı, pilav,yaprak sarma ,kabak salata,çoban salata,erik hoşafı(gece yaptım.:)bunu ) ,karpuz,ayran v.s. çok şükür ne olsun başka
2 tane doktor var burada.birine gittim çocuk istiyoruz diye.hani önden kontrol ilaç filan verirmi diye. bana kısırlık tedavisi yazmış.zor kurtardım paçayı.öbürüde sürekli alttan muayene ediyor 2 side erkek.sinir oluyorum
oh ohhh ellerine sağlık daha ne olsun:) slm herkeseee :))
aleykümselam şekerrr senin kırmızılar gelmedi inşşş
gelmedi ama karnım ağrıyo gelmek üzere (
hiiiiiiiç belli olmazzz
hem gelirse de gelir canım geldiği gibi kışşşş geri gider
gelmez inşallah adzeynep.bendimahi sorma neler çekiyorum.iltihap varmış adam kısırlık tedavisi veriyor.eşin gelsin dedi gidiyordum geri döndüm.neden doktor bey dedim. çocuğumolmuyor demedin mi dedi.hayır dedim.tamam o zaman dedi.benim ağrılarım aylardır neden dinmiyor dedim.ben ne bileyim dedi :)) felaket yani
tabii üzülmek yılmak yokkk.bidahaki ay olur bu ay olmazsa.amaaann canımdan daha önemli değil ya napayım. :)