Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

olur canim ya neden olmasın.benim annem babam bende misafir ben ona rağmen çalışıyorum :))

bende çalışmaya çalışsam iyi olacak.canım arkadaşlık isteğini kabul ettim mi ben.bana ettim gibi geliyor ama emin olamıyorum.çok cahilim bu konuda.nasıl arkadaşlık isteği gönderilir onu bile bilmiyorum:)

valla aslında emin değilim ama eklemek istedim. 1 haftadır batma var sol kasığımda.karnımdagurltu ve şişkinlik var.pazar günü lekelenme geldi.huysuzluk huzursuzluk var.kirpiklerimde karıştı gibi.yarın kan testine gideceğim ama bat 5 ağustos.hayırlısı bakalım

anacımmm kimseler yokk ayy nerdeler acabaaa

kızlar demincek bişey oldu şaştım kaldım...

kasığımın sağ tarafına bi anda bir batar girdi böyle nasıl diyeyim nefesimi kesti şiddetliydi ama kısa sürdü geçti..

neydi şimdi bu:44:

kızlar belirtilere bence çok takılmayın çünkü benim geçen ay adetim 10 gün gecikti kasığımda batmalar karın ağrım ve iki günlük hafif kahverengi leke vardı bi kaç kere test yaptım negatif kan testi yaptırdım negatif sonra çok iyi bir doktora gittim oda hamile değilsin dedi.ama yinede belirtiler hamilelik belirtisidir bebek bekleyenlerde

Son düzenleme:
bende nisan ayı içinde belirtiler yaşadım.bulantı kasık ağrısı v.s. ama adetim geldi ve üzülmüştüm.ertesi ay hamile kaldığımı öğrendim hemde 3.haftada.allah isteyen herkese versin hayırlı evlat tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…