• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEKRARLAYAN GEBELİK KAYIPLARI (2 veya daha fazlası)

• Konu Sahibi Konu Sahibi eses21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım bişey soracağım nasıl patoloji ne için neden yaptırdın anlatır mısın
Canım kurtajdan sonra bebegi patolojiye gönderiyorlar neden öldü diye 2 düşüğun sonucunu gormemistim dün onlarında gördüm e nabizdan koryon villusları ve desidua dokular tanısı 3 üde böyle konmuş tanı yani açıklaması rahim dokuları bozulmuş buda tekrarlayan dusuklere sebep miş kalp durmasida öyle doktor kurtajdan sonra bize vermiyorlar olen bebegi direk patolojiye gönderiyorlar neden niçin ne hastası neden öldü gibi

Bende gönderdim bizde bişey çıkmadı olsa çıkardı heralde

Bende çıkmıyor ben bi klinikte yaptırdım hücreler ölü dediler senin kanınla uyuşmuyor falan dediler yani sağlıklı bi sonuç olmadı o yüzden kaydetmediler demekki saçma sapan sen devlette mi yaptırdın

Bende çıkmıyor ben bi klinikte yaptırdım hücreler ölü dediler senin kanınla uyuşmuyor falan dediler yani sağlıklı bi sonuç olmadı o yüzden kaydetmediler demekki saçma sapan sen devlette mi yaptırdın
Evet canım devlette oldu iki kurtajimda ve özelden daha iyi oldu diyebilirim devlette olunca kayıt yapmak zorundalar
Bu arada kurtajimda anestezi altında çok guzel gecti özeli aratmadı doktorlar devlet doktorlari

Valla helal olsun çok güzel bazen böyle güzel denk geliyor Allah güzel insanlarla karşılaştırsın buna çok inanıyorum

Şimdi sen rahim filmimi çekineceksin çekindin mi bu duruöda nasıl ilerleyecek doktor acaba

Valla helal olsun çok güzel bazen böyle güzel denk geliyor Allah güzel insanlarla karşılaştırsın buna çok inanıyorum
Çoğu arkadaşlarım da devlette doğum yaptı hatta komşum 1 hafta oldu doğum yapalı çokta memnundu dedim ya önemli çok çok bisey olmadığı sürece özelden yana değilim boş yere para vermekten yasada değilim gerçekten devlette çok iyi doktorlarda var

Çoğu arkadaşlarım da devlette doğum yaptı hatta komşum 1 hafta oldu doğum yapalı çokta memnundu dedim ya önemli çok çok bisey olmadığı sürece özelden yana değilim boş yere para vermekten yasada değilim gerçekten devlette çok iyi doktorlarda var
Doğru benim yengem falan da orda yaptı doğru söylüyorsun

Benim devlette şuram var 31 ocakta ama ben özelde anestezili olacağım çok acılı bi işlemmiş korktum valla

Arkadaşlar selam tekrardan ben daha önce de sormuştum bunu benim reglim başlamadan önce kahverengi lekelenmem bittikten sonrada aynı şekilde kahverengi koyu lekelenmem oluyor bu durumu yaşayan var mı

Back