aşırı klolu değilim ama var biraz topiğime bakabilirsin canım orada fotoğraflarım kilom flan var zayıflama topiği açtımkilo gitti şimdilik 3. haftamdayım diyette çok kaçamak yaptığımdan çok da yavaş veriyorum daha vermek istediğim 6 kilo var
evet sımdı gordum guzel zayıflamıssın tebrıkler:13::13:
ben dıyet yapmıyorum aksıne spordan once ekmegın ustune tereyagı ve sarelle surup yıyorum
amaann yapılır mı hiç bu boşuna yorarsın kendini valla ben de spora başladıktan iki hafta sonra diyete başladım ilk iki hafta hem yiyip hem diyet yaptım peki fark ne kocaman bir sıfır kendimi yorduğumla kaldım valla diyete başladıktan sonraki farkı da sen gördün zaten
benım kılom cok degıl zaten 160 boy 48 kılo ben sadece sıkılasmak ıstıyorum
ooo aman ye kardeş sakın sıkma ben de kilon var sandıydımmaşallahın varmış
Dün 12 bir, 20 bir yaptim. Çokta zorlamadim aslında kendimi şimdi adım atamiyorum neredeyse agridan. Ara versem mi bugün? Ama daha dün başladım:/
O herkeste oluyor yapa yapa alışıyorsun,ben dün aralıksız 50 yaptım mesela 5. gündeyim.Devamını dinlendikten sonra yaptım.Devam et bence.
Tum ağrıya rağmen devam edeyim dimi? Kac günde alismis olurum?
Bir kaç güne alışırsın.Squattan önce de bacaklarında bi problem yoksa sorun olmaz.Ben yüzüstü uyumayı sevdiğimden uyuyamıyodum bile 3. günde bi ağrı kalmadı.
LG-P710 Tapatalk
Dün 12 bir, 20 bir yaptim. Çokta zorlamadim aslında kendimi şimdi adım atamiyorum neredeyse agridan. Ara versem mi bugün? Ama daha dün başladım:/
Tolin buldun mu programı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ilk başladığımda adım atamamıştım ara verip kas gevşetici krem kullandım. Okulda merdiven bile çıkamıyordım. Ama şimdi bişi olmado şükür
ayyyy bugun 100 yapcakmışım yandım:18::18::18:
Oy oy kolay gelsün dün bile titredi ayaklarım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?