- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba selülitiniz varmıydı varsa geçtimi acabaAğırlık kullanmadan yaptım ve kalçam gayet güzel şekil aldi enine yassı olan kalçam şu an gayet dolgun ve arkaya doğru bacaklarım da herhangi bi kalınlaşma söz konusu değil daha şekilli duruyor
her gün değil 15 günde farkediyorsunuz zaten ağırlıksız yaptığım zamanda da kalınlastı hatta erkek arkasım bacakların roberto carlos gibi olmus demistiHergun mu çalışarak kalınlastı, ağırlık kullandınız mı? Cevaplarsanız sevinirim :)
Selulitim vardı hala tam anlamiyla geçmiş sayılmaz ama tabiki faydası olduMerhaba selülitiniz varmıydı varsa geçtimi acaba
2 aydır yapıyorum hiç kalınlaşmadı.her gün değil 15 günde farkediyorsunuz zaten ağırlıksız yaptığım zamanda da kalınlastı hatta erkek arkasım bacakların roberto carlos gibi olmus demisti
her gün değil 15 günde farkediyorsunuz zaten ağırlıksız yaptığım zamanda da kalınlastı hatta erkek arkasım bacakların roberto carlos gibi olmus demisti
benim çok var iki gün oldu başlayalı umarım olumlu sonuç alırım bendeSelulitim vardı hala tam anlamiyla geçmiş sayılmaz ama tabiki faydası oldu
Tanıdığım ve seluliti geçen arkadaşlarım var
Mutlaka alırsınbenim çok var iki gün oldu başlayalı umarım olumlu sonuç alırım bende
Resimleri göremiyorum canımMutlaka alırsın
Ben su an kalçam in dolgunlugundan çok memnunum
Seni izlemeye aliyimm fotolarim var eğer gözükmezse gönderirim istersen
Hangi müzik lerle yapıyo sun oryantali canım kursa mi gittinböyle sıkıcı hareketleri kesinlikle yapamıyorum bi yerden sonra bırakıyorum istikrar olmuyo... tek çarem dans valla hem belim inceldi hem kalçam bacaklarım süper oldu yaklaşık 5 aydır oyrantel yapıyorum hiç bukardar ince belim oldugunu göremedim zayıftım aynı kilodaydım ama belim ince degildi... bacaklarım inceldi selülit falan kalmadı hemde zevkli sıkılmıyorum... yoksa hayatta yürüyüş yapabilen koşu bandında koşabilen saatlerce öyle biri olamadım sıkıcı geliyo bana... herkes dans la zayıflasın vucud nasıl kadınsı görünüme ulaşıyo aklınız şaşar....
halk bunu ıstıyo ama ondan oluyo hepburaya KOCİŞİMİ ALDATIYORUM diye konu acsaydım hepınız doluşurdunuz ama