Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağırlık kullanmadan yaptım ve kalçam gayet güzel şekil aldi enine yassı olan kalçam şu an gayet dolgun ve arkaya doğru bacaklarım da herhangi bi kalınlaşma söz konusu değil daha şekilli duruyor
Ağırlık kullanmadan yaptım ve kalçam gayet güzel şekil aldi enine yassı olan kalçam şu an gayet dolgun ve arkaya doğru bacaklarım da herhangi bi kalınlaşma söz konusu değil daha şekilli duruyor
her gün değil 15 günde farkediyorsunuz zaten ağırlıksız yaptığım zamanda da kalınlastı hatta erkek arkasım bacakların roberto carlos gibi olmus demisti
her gün değil 15 günde farkediyorsunuz zaten ağırlıksız yaptığım zamanda da kalınlastı hatta erkek arkasım bacakların roberto carlos gibi olmus demisti
böyle sıkıcı hareketleri kesinlikle yapamıyorum bi yerden sonra bırakıyorum istikrar olmuyo... tek çarem dans valla hem belim inceldi hem kalçam bacaklarım süper oldu yaklaşık 5 aydır oyrantel yapıyorum hiç bukardar ince belim oldugunu göremedim zayıftım aynı kilodaydım ama belim ince degildi... bacaklarım inceldi selülit falan kalmadı hemde zevkli sıkılmıyorum... yoksa hayatta yürüyüş yapabilen koşu bandında koşabilen saatlerce öyle biri olamadım sıkıcı geliyo bana... herkes dans la zayıflasın vucud nasıl kadınsı görünüme ulaşıyo aklınız şaşar....