selam gençler
ben 1.60 boyunda 48 kıloyum alt kısmım sadece toparlansın ıstiyorum ve bunun içinde bır haftadır squat yapıyorum ama toparlanmak yerıne dahada kalınlaştım sankı ya netten araştırdım ama kesın bısey bulamadım bılenler yazabılırmı acaba eger kaslanıp dahada kalınlaştırıyosa başka egzersize başlıycam
Bir kac ay önce fitnesse yazilmistim. Spor hocasi ilk önce kas yapip daha sonra toparlaniyor demisti
hımmm ama oyle olunca kaslar daha cok buyumezmı?:44:
Yok bende ilk öyle sanmistim meger o daha cok erkekler icin gecerliymis. Kadinlarin kaslari bi yere kadar büyürmüs
hımm aslında mantıklı olabılır:44::44:
buraya KOCİŞİMİ ALDATIYORUM diye konu acsaydım hepınız doluşurdunuz ama
üst ön baldırları kalınlaştırıyor arkadaşım
squat öncesi ve sonrası fotolara bakınca anlarsın ama öyle aşırı rahatsız edici bir kalınlaştırması yok
ben 4 aydir yapiyorum squat.
ilk 1ayda ronaldo gibi bacaklarim olacak sandim,ama daha sonra oyle bir toparliyor ve popoyu zenci poposu yapiyor ki inanamassin.
atayim istersen bi popomu
ayy bi alemmsinninceltiyor canım bende yarın başlicam ..basen kalça eritmeye birebir..
Benim basenlerim coktu..eritmek icin yapmistim..sallaniyodu bacaklarimda..ne basen kaldi ne sarkma..sıkılastiriyo topluyo super bisi
Benim basenlerim coktu..eritmek icin yapmistim..sallaniyodu bacaklarimda..ne basen kaldi ne sarkma..sıkılastiriyo topluyo super bisi
basen migercekten toparlandı mı basenlerin? öyleyse hemen başlamalıyım
bade sen cık aradan bade önce ben yapıcam
Şöyle diyimm arkadaslar dalga gecerdi yolda gorunce arkadan tanioz basenden diye simdi dal gibisin kilo al bacaklar kirilcak diyolar.gecen 26 beden pantolon bol geldi.163 boyum 55 ten 47 dustum..set halinde aralikli yapin fazla yuklenmeyin zamanla arttirinbasen migercekten toparlandı mı basenlerin? öyleyse hemen başlamalıyım
devammı etsem ki o zaman ya netten baktımda sankı kalınlaşmıs popo buyumuş gibii:44:
bade sen cık aradan bade önce ben yapıcam
Şöyle diyimm arkadaslar dalga gecerdi yolda gorunce arkadan tanioz basenden diye simdi dal gibisin kilo al bacaklar kirilcak diyolar.gecen 26 beden pantolon bol geldi.163 boyum 55 ten 47 dustum..set halinde aralikli yapin fazla yuklenmeyin zamanla arttirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?