- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Oh oh yarasın kuzum bu süpere işaret2.tur sporumu da bitirdim kızlar...felaket yanıyor tüm bacak ,kalça ,iç bacak... bide karın egzersizi de başladım... anlayacağınız kollarım hariç her yer fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh yarasın kuzum bu süpere işaret2.tur sporumu da bitirdim kızlar...felaket yanıyor tüm bacak ,kalça ,iç bacak... bide karın egzersizi de başladım... anlayacağınız kollarım hariç her yer fena
Hoşgeldin canımDaha yeni gelebildim cnm
Az sonra belki 50squata baslayabilirim. Dün kinada cok yoruldum yorgun hissediyorum kendimi
Hoşbuldum canım teşekkürlerHoşgeldin canım bizde Yen'i yeni başlıyoruz
bende bugün denedim jillian ı ama yanii canıma okudu diyebilirimm sen baya baya yapıyosun yani öyle mii ben neden yapamıyorumm yaaaaaSelam kızlar, ben jillien 30 day yapıyorum. Ek olarak squat ile destekleyeceğim. Buraya da yazacağım neler yaptığımı.
yok yoook kesinlikle katılıyorumm yat yat şişiyoruz gerçekten kuzumm buna da bi çare bulmak lazımmAhahhaa canım biz sizin gibi erkenden bitmiyoz ki öğlene kadar yatıp yatıp şişiyox
sueno34 kendi adıma konuştum kanka kızma
30 gün bitirdim ve faydasını gördüm, şimdi tekrar bir 30 güne başladım. Zorlandığım oldu tabi ilk sette. Şuanki o kadar zorlamıyor. Hala donuma kadar terliyorum o ayrıbende bugün denedim jillian ı ama yanii canıma okudu diyebilirimm sen baya baya yapıyosun yani öyle mii ben neden yapamıyorumm yaaaaa
Oow hay maşallah ölçülere bak
Kızlar valla hiç sormayım benim KPSS kursuda var hiç müsait olamıyorum güç bela sporu yapıyorum haliyle buraylada bu ssatlerde ilgileniyorum onada ilgilenmek denmez sizlerinde hakkına giriyorum acaba spor hocamız benim haricimde kim olmak ister
Dün akşam 90 squat
30 dk karın kası egzersiizi çalıştım
+
12600 adım
Salata yiyebilirsin yada ızgara köfte yada tavuk gibi bişiler tercih edebilirsin canım . bende bundan sonra dışarda yemek zorunda kaldığımda bunları tercih edicem bazı yerlerde diyet yemeklerde oluyor2 yumurta
Kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Yarim salatalik
3 çeri domates
Ekmek yok şeker yok
Aksam yemegi olarak disarida ne yiyebilirim kizçelerim?
ayyy vallaa o performansa fayda görmemek mümkün değil bikaç tane 30 günlük seti var sanırım bu jillian ın sen hangisini yapıyorsun ? senin hedefin kilo vermek mi sıkılaşmak mı ? kilo vermekse kaç kg verdin ? ayy çok soru sordum dimi ben yaaa30 gün bitirdim ve faydasını gördüm, şimdi tekrar bir 30 güne başladım. Zorlandığım oldu tabi ilk sette. Şuanki o kadar zorlamıyor. Hala donuma kadar terliyorum o ayrı
Yoo hiç sıkıntı değil sorabilirsin. 30 günlük toplam, her on günde bir video değişiyo. Toplam üç video var onar gün yapıyosun her birini.ayyy vallaa o performansa fayda görmemek mümkün değil bikaç tane 30 günlük seti var sanırım bu jillian ın sen hangisini yapıyorsun ? senin hedefin kilo vermek mi sıkılaşmak mı ? kilo vermekse kaç kg verdin ? ayy çok soru sordum dimi ben yaaa
teşekküüür ederim canımm o zaman ben biraz zorlayayım kendimi artık dimi evet evet bencede zorlayayım yansın yağlaaaar gitsin kilolaar haydi bakalımm hodri meydanYoo hiç sıkıntı değil sorabilirsin. 30 günlük toplam, her on günde bir video değişiyo. Toplam üç video var onar gün yapıyosun her birini.
Benim kilo sıkıntım yok canım ayrıyeten diyet falan yapmadım. Yapsam bu programla kilo da rahat gider. Sıkılaşma baya fark ediyor.
Zorlamadan yap canım sakatlık çıkmasın, mesela şey yap bir hareket zor geldi diyelim, onlar 15 kez yapıyosa sen 5 yap 10 yap. Her hareketi yap ama zorlanmayacagın sayı kadar. Her geçen gün fazlalaştırırsın.teşekküüür ederim canımm o zaman ben biraz zorlayayım kendimi artık dimi evet evet bencede zorlayayım yansın yağlaaaar gitsin kilolaar haydi bakalımm hodri meydan
Başka bi serisini buldum jillian ın onu yapabildim neysekii bu o kadar zorlamadı tamamlayabildim en azından. yine de canım cıktı tabiiZorlamadan yap canım sakatlık çıkmasın, mesela şey yap bir hareket zor geldi diyelim, onlar 15 kez yapıyosa sen 5 yap 10 yap. Her hareketi yap ama zorlanmayacagın sayı kadar. Her geçen gün fazlalaştırırsın.