Squat Günlüğümüz

bende bugün denedim jillian ı ama yanii canıma okudu diyebilirimm sen baya baya yapıyosun yani öyle mii ben neden yapamıyorumm yaaaaa :mad:
30 gün bitirdim ve faydasını gördüm, şimdi tekrar bir 30 güne başladım. Zorlandığım oldu tabi ilk sette. Şuanki o kadar zorlamıyor. Hala donuma kadar terliyorum o ayrı :spor::confused:

Oow hay maşallah ölçülere bak :olamaz:

Kızlar valla hiç sormayım benim KPSS kursuda var hiç müsait olamıyorum güç bela sporu yapıyorum haliyle buraylada bu ssatlerde ilgileniyorum onada ilgilenmek denmez sizlerinde hakkına giriyorum acaba spor hocamız benim haricimde kim olmak ister :KK17::bicak::oops:

Ne mezunusun? Bende girmiştim 2014 te...çok stresli geçen bir dönem... Allah zihin açıklığı versin... Yaş 28 benim 2020 de tekrar girerim diye düşünüyorum...bu sene ufak kızımla ilgileniyorum...çok yorucu

2 yumurta
Kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Yarim salatalik
3 çeri domates

Ekmek yok şeker yok
Aksam yemegi olarak disarida ne yiyebilirim kizçelerim?

2 yumurta
Kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Yarim salatalik
3 çeri domates

Ekmek yok şeker yok
Aksam yemegi olarak disarida ne yiyebilirim kizçelerim?
Salata yiyebilirsin yada ızgara köfte yada tavuk gibi bişiler tercih edebilirsin canım . bende bundan sonra dışarda yemek zorunda kaldığımda bunları tercih edicem :işsiz: bazı yerlerde diyet yemeklerde oluyor

30 gün bitirdim ve faydasını gördüm, şimdi tekrar bir 30 güne başladım. Zorlandığım oldu tabi ilk sette. Şuanki o kadar zorlamıyor. Hala donuma kadar terliyorum o ayrı :spor::confused:
ayyy vallaa o performansa fayda görmemek mümkün değil :KK70: bikaç tane 30 günlük seti var sanırım bu jillian ın sen hangisini yapıyorsun ? senin hedefin kilo vermek mi sıkılaşmak mı ? kilo vermekse kaç kg verdin ? ayy çok soru sordum dimi ben yaaa :oops:

ayyy vallaa o performansa fayda görmemek mümkün değil :KK70: bikaç tane 30 günlük seti var sanırım bu jillian ın sen hangisini yapıyorsun ? senin hedefin kilo vermek mi sıkılaşmak mı ? kilo vermekse kaç kg verdin ? ayy çok soru sordum dimi ben yaaa :oops:
Yoo hiç sıkıntı değil sorabilirsin. 30 günlük toplam, her on günde bir video değişiyo. Toplam üç video var onar gün yapıyosun her birini.
Benim kilo sıkıntım yok canım ayrıyeten diyet falan yapmadım. Yapsam bu programla kilo da rahat gider. Sıkılaşma baya fark ediyor. :KK49::spor:

Yoo hiç sıkıntı değil sorabilirsin. 30 günlük toplam, her on günde bir video değişiyo. Toplam üç video var onar gün yapıyosun her birini.
Benim kilo sıkıntım yok canım ayrıyeten diyet falan yapmadım. Yapsam bu programla kilo da rahat gider. Sıkılaşma baya fark ediyor. :KK49::spor:
teşekküüür ederim canımm o zaman ben biraz zorlayayım kendimi artık dimi evet evet bencede zorlayayım yansın yağlaaaar gitsin kilolaar haydi bakalımm hodri meydan :rapci:

teşekküüür ederim canımm o zaman ben biraz zorlayayım kendimi artık dimi evet evet bencede zorlayayım yansın yağlaaaar gitsin kilolaar haydi bakalımm hodri meydan :rapci:
Zorlamadan yap canım sakatlık çıkmasın, mesela şey yap bir hareket zor geldi diyelim, onlar 15 kez yapıyosa sen 5 yap 10 yap. Her hareketi yap ama zorlanmayacagın sayı kadar. Her geçen gün fazlalaştırırsın. :halay:

Zorlamadan yap canım sakatlık çıkmasın, mesela şey yap bir hareket zor geldi diyelim, onlar 15 kez yapıyosa sen 5 yap 10 yap. Her hareketi yap ama zorlanmayacagın sayı kadar. Her geçen gün fazlalaştırırsın. :halay:
Başka bi serisini buldum jillian ın onu yapabildim neysekii bu o kadar zorlamadı tamamlayabildim en azından. yine de canım cıktı tabii :KK70:

bugünün ilk sporu leslie 4 mile power walk ve jillian 30 day shared level 1 :KK66:
ilerleyen saatlerde de squat ve kol çalışcam inşallaaah :KK70:

X