Squat Günlüğümüz

Squat ile selulitlerimizden kurtulup sıkı bir vucuda sahip olalım :KK66:
9d7ba959d7d199e077787ca42cef34aa.jpg
before-and-after-squats-photos.jpg

Kizlar ben yarin baslarim ama pazar günü kina gecesi var ve ben sadic olacagim yani sabahtan geceye kadar yogunum.
Pazartesi devam ederim.

Ölcülerimi buraya yazarim baslamadan önce :)

Insallah fir oluruz insallah toparlaniriz insallah fazlaliklardan kurtuluruz haydi bakalim gazamiz mubarek olsun:dondurma:

Bir sorum daha olacak

30 gün sonra tekrar 50 denmi basliyoruz? Yoksa devam mi ediyoruz?

Selam kızlar , ben de size katılabilir miyim :) aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var da spor yapmak için sizin bu enerjinizle sizden destek alabileceğimi düşünüyorum :)
Sevgileeeer...

Kizlar ben yarin baslarim ama pazar günü kina gecesi var ve ben sadic olacagim yani sabahtan geceye kadar yogunum.
Pazartesi devam ederim.

Ölcülerimi buraya yazarim baslamadan önce :)

Insallah fir oluruz insallah toparlaniriz insallah fazlaliklardan kurtuluruz haydi bakalim gazamiz mubarek olsun:dondurma:
Ohh Ohh bizim yerimizede doktur canım oda spor :KK70:

Selam kızlar , ben de size katılabilir miyim :) aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var da spor yapmak için sizin bu enerjinizle sizden destek alabileceğimi düşünüyorum :)
Sevgileeeer...
Hoşgeldin hayatım tabikide
Yarindan tezi yok sende başla hareketlere bol su içmeyi unutma olculerinide yaz. :))

Dün akşam 70 squat .

30 dk . Karın kası hareketlerı çalıştım .
Telefonumda uygulama va ordan çalışıyorum .
İnanılmaz titredim :KK70: :KK70:
10 dk ip atladım

Bekle beni güzel popişşş :rolleyes::KK8:

Selam kızlar ben şuan için ölçü veremicem bugünde başlayamıcam sancılı bir regl döneminin ilk günündeyim çünkü ama akşama iyi hissedersem yapıcam sporumu . Regl iken ölçü alsam mı acaba ki ama şişlik ödem falan yanıltmasın bizi sonra ?

Ohh çok şükür şuan iyi hissediyorum kendimi. Hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içicem ve sonra inşallah sporumu yapıcam. Neler yaptığımı paylaşırımm ölçülerimde artık haftaya kalsın şu şişlik ödemi atsında vucüt :KK66:

Ohh çok şükür şuan iyi hissediyorum kendimi. Hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içicem ve sonra inşallah sporumu yapıcam. Neler yaptığımı paylaşırımm ölçülerimde artık haftaya kalsın şu şişlik ödemi atsında vucüt :KK66:
Ölçü paylaşıyormuyuz :rolleyes:

X