Sporla fit olmaya ve fit kalmaya calisiyorum (Kirkli yaslarda bayanlar icin)

Kendime gelir gelmez bugün 15 dk kondisyon bisikleti, yarim saat de Leslie yaptim. Soguk alginligindan sonra yavas baslayayim dedim. O kadar alistim ki hareket etmeyince özlüyorum. Henüz karnimda kayda deger ilave bir degisim yok. Insallah artik yeniden düzenli spor yapmaya baslayinca bir fark görürüm.

Karin bölgemden 1 cm daha incelmis cok sevindim. Henüz six pack`im olmasa da( olabilecegini düsünemiyorum zaten) aynaya baktigimda cok mutlu oluyorum. Gecen yazdan kalan resimlerime bakinca karnimin sisliginden dehsete düsüyorum. Sanki 7-8 aylik hamile karni gibi. Sonuc almak insani cok motive ediyor.

Az önce brazill`in ve callanetics`in karin hareketlerini tamamladim. Karnim ve midem ates gibi. Bu ikinci günüm. Önümüzdeki hafta tatile cikacagiz ya beni sardi bir telas... Acilen karnimi inceltmem lazim. Bu hafta her gün disarida islerim var, o yüzden kardio egzersizleri yerine yürüyerek tüm islerimi hallediyorum eve gelince de hemen karin hareketlerimi yapiyorum.

Azminize hayran kalmamak mümkün değil.. Maşallah Allah daim etsin. Birde karın bölgeniz kaç cm oldu yanılmıyorsam 88ile başlamıştınız

Tesekkür ederim, 89 la baslamistim en son 85`ti. Tabii adet dönemi öncesi degisebiliyor. Ama en önemlisi midemdeki sisligin azalmis olmasi ve karnimi iceri cekebilmem. Artik o kadar alistim ki hareket etmesem eksiklik hissediyorum.

Arkadaslar aklima hakim olun!!! Sabah göbegimi ölctüm 81 cm!!!!!!! Inanamadim. Simdi bir tek sis bölge göbek deligimin altinda kalan kisim o da sanirim internette gördügüm resimlerden de anladigim kadariyla en inatci bölge. Ama mide ve yanlar inceldikten sonra gercekten görünüm cok degisiyor. Bu son bir haftada yasadigim hizli incelmenin nedeni Jillian mi, Brazill mi Callanetics mi bilemiyorum cünkü gecen hafta Jillian yaptim bu hafta da Brazil karin hareketleri ile Callanetics karin hareketleri yaptim. Ama hangisi ise Allah razi olsun. Ben bu moruk halimle basardiysam herkes basarir arkadaslar. Devam, devam, devam. Kararlilik bu iste en önemli sey.

Kendimi Leslie`ye ihanet etmis gibi hissediyorum ama bu Brazill isi beni cok sardi. Simdilik cardio ve tummy tuck`la idare ediyorum ama iyice alistiktan sonra high & tight`i da ilave etmeyi düsünüyorum. Istedigim sonucu alinda yine Leslie`ye devam ederim eglenmek icin cünkü onun da iyi tarafi tv bile izlerken yapabilmek. Pek bir dikkat gerektirmiyor. Yaza kadar tembellik etmez devam edersem istedigim sonuca ulasmayi hedefliyorum.

Tatil yerine ailece mide bagirsak gribinden yataklara düstük. Simdilik degil spor yapmak dogru dürüst su icip yemek bile yiyemiyorum. Insallah düzelince devam edecegim.

Aslinda resim eklemeyi hic sevmiyorum forumlara ama sizler objektif yanitlarsiniz diye düsündüm. Ilk resim gecen yil Mayis`ta cekildi, ayni tisörtle oglum yine resmimi cekti. Arada hic fark görebiliyormusunuz arkadaslar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Brazill Butt lift programinda harcadigim kalorileri yaziyorum: Cardio 200 kal., tummy tuck 58 kal., 10 dk high&tight 52 kal. Yarin Leslie yapmayi planliyorum onu da yazacagim.

60,5. Toplamda Aralik`tan beri 3 kg 700 gr vermisim!!!

resimlerine aceleyle bakmıştım ama yorum yapamamıştım, sporun faydası çok açık belli oluyor
son resimde fit ve sıkı bir kadın görüyorum tebrik ederim. ilk resimde vücut koyvermeye meyilli görünüyor.

yaza sülün gibi olacaksın

60,5. Toplamda Aralik`tan beri 3 kg 700 gr vermisim!!!

Cok tesekkür ederim sevgili alexus basindan beri bana destek oldugun icin. Ilk resimde dogumun üzerinden 9 ay gecmis olmasina ragmen hamilelik karnim ve yaglarim duruyor tüm vücutta. Resimlerdeki farki görünce ben de sasirdim inan. Insan aynada görüyor kendini ama resim daha somut bir kanit. Bir süredir Brazill Butt deniyorum ama sanirim cardio calismasinda yine Leslie`ye dönüs yapacagim bugün ikisi arasindaki kalori harcama farkini hesapladiktan sonra. Bir de bu karari vermemde kollarimdaki incelmenin büyük payi var. Hayatim boyunca kollarim hic bu kadar ince ve siki olmamisti. Bunu da Leslie`nin hizli programlarina borcluyum. Bir de karnimdaki yaglardan kurtulup ic bacaklarimi da forma soktum mu kim tutar beni.
Senin calismalarin nasil gidiyor? Devam edebiliyormusun spora? Esim bir süre sonra bikarsin diyor ama ben cok alistim, artik her gün yapmasam da bir süre sonra haftanin belirli günleri devam etmek istiyorum hafif calismalarla.

kol dedin aklımı çeldin şimdi

ben maalesef düzene sokamadım bir türlü. dambılların koltuğun yanında duruyor, akşamları arada kollarımı çalıştırıyorum, benim de kollarım vücuduma göre daha geniş duruyor. ben de kasımdan beri 2,5-3 kilo kadar vermişim. aslında 3ü geçmişti ama pastalı börekli bir doğumgünü partisinden sonra ivme yukarı göstermeye başladı benimki sadece diyetle tabii. ama alışık olmadığım için de kıvranıyorum, hatta bugün kızlarla öğle yemeğine çıkıcaz, pizzayla ödüllendirmeyi düşünüyorum kendimi ahahaa sonra yine 1 hafta aç gezerim artık.

ben nisan başında ev değiştiriyorum, diğer evimde spor aletlerim var, bir de yakınlarda spor salonu var mı araştırıcam. spor ve sigarayı azaltmak konusunda bu taşınmayı başlangıç almak istiyorum. şu anda bu taşınma işi çok geriyor beni, kendimi toparlayıp hiç bir işe adım atamıyorum, yada öyle bahane ediyorum ahahaa

neyse, seni çok takdir ediyorum, sakın bozma, yaza tamamsın

Sevgili Alexus ben dedigim gibi kollarda Leslie`nin cok faydasini gördüm, üstelik aletli calisma filan da degil. Az önce 5 mili tamamladim. Harcanan kalori miktari 481 , süre 1 saat 10 dk. Bence fena degil. Brazill Butt`un kardiosunu solladi Leslie. Simdi tek tek dönüsümlü yaptigim calismalarda harcadigim kalorileri ölcüyorum. Böylece isime gelmeyenleri listeden cikaracagim.
Ben de diyetsiz kilo verdim biliyorsun. Sadece tatliyi azalttim ve aksamlari altidan sonra bir sey yemedim. Eskiden aksamlari tv karsisinda koca bir puding yerdim. Ama 400 kalori oldugunu ögrenince soka girip vazgectim. Yani bir 400-500 kalorilik aksam yemeginden sonra bir de 400 kalorilik pudingi mide nasil hazmetsin sabaha kadar? Ufak tefek önlemlerin inanilmaz yarari oluyor. Yoksa diyet yapiyorum düsüncesi sogutuyor insani devam edemiyor.

Leslie 3 fast miles 300 kalori, tummy tuck ve ic bacak hareketleri 120 kalori. Artik 60 kiloyu gördüm ya kilo vermek istemiyorum fazla cünkü bu bedenimden memnunum. Ilkbahar gelince disarida yürüyüslerim ve bahce calismalarim da baslar iki üc kilo da öyle gider. Artik kardiolari biraz daha kisa tutup sikilasma hareketlerine ya da pilatese agirlik verecegim.

merhabalarrr.derya hanım azminize hayran kaldım harikasınız gerçekten..bende 3 haftadır leslie yapıyorum bugun 5 mil yaptım ve harika terletti..bacaklarım agrıyor şuan deli gibi.ben 26 yaşındayım boyum 1.69 ve 61-62 kiloyum.derdim bacaklarım ve popomun sıkılaşması çünkü belim 66 cm ama kalçam 100 cm.sımsıkı olsunlar istiyorum yoksa büyüklüğü de sorun değil leslie nin çok videosu var sanırım ama elimde olanlar 3-4 ve 5 millikler. sıkılmamak için farklı videolar bulmak istiyorum,siz nereden buluyorsunuz acaba ?? leslie ile ilk defa 3 hafta spora devam edebildim ve çok zevk alıyorum.ilerleyen dönemde step tahtası ve dvdsi de edinmeyi düşünüyorum.

Sevgili fburcu yavas yavas katilimcilar artiyor ne güzel. Leslie nin sayfasi var walkathome.com diye oraya gir walksocial bölümüne üye oluyorsun orada videolar var. Ben oradaki hizli 3 mili öneririm. Cok kalori yaktiriyor, bir de silver mile var 2 mil ve ardindan karin ve bacak hareketleri. Sormak istedigin bir sey olursa yine yardimci olurum.

Uzun zamandir ugramamisim. Bu arada düzenli spora ve dengeli beslenmeye devam ettigim icin kilo alip vermedim. 60-61 arasi gidip geliyorum. Yaza kadar bahce, spor normal günlük kosturmalarla bir iki kilo her yil gittigi icin fazla da önemsemiyorum cünkü asil hedefim kilo vermek ve bedenimi kücültmek olmadigi icin simdilik memnunum. Hamilelik öncesi pantolonlarim tek tek olmaya basladi. Biraz karisik bir program uyguladigim icin su anda kimseye tavsiye edemiyorum ama sahsen kendim faydasini görüyorum. Iki kez rio extreme yaptim, düzenli olarak haftada birkac gün tummy tuck ve abs rapido yapiyorum, pop sugar fitnessin bacak hareketlerini yapiyorum, zaman buldukca Leslie ve pilates de yapiyorum. Sonucta nasil ve ne zaman olursa olsun hareket mantigiyla gidince faydasi oluyor tabii ki. Diyet hala yapmiyorum, fazla abartmamaya ve aksamlari erken yemek isini halledip sonra cok anormal durumda bir meyve yemeye calisiyorum. Arada bir cikolata yiyorum ama cok azalttim eskiye göre. Bugün karnimi ölctüm 85,5 cm.

Bende 71 dogumluyum..erken menopoz ve guatr derken inanilmaz kilo aldim..bir tne kizim var..9 yasinda..hamilelelik kilolarini veremedim.bende 1 ay önce spor yapmaya karar verdim..bir aydir kendime göre bir seyler yapiyorum.aman allahim ben ne zor kilo veriyorum..bazen cildirasim geliyor..bugün komsum sanki zayiflamissin gibi geldi dedi...oysaki tartida bir sey görünmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…