Eki Görüntüle 636929 Eki Görüntüle 636930
Aslinda resim eklemeyi hic sevmiyorum forumlara ama sizler objektif yanitlarsiniz diye düsündüm. Ilk resim gecen yil Mayis`ta cekildi, ayni tisörtle oglum yine resmimi cekti. Arada hic fark görebiliyormusunuz arkadaslar?
60,5. Toplamda Aralik`tan beri 3 kg 700 gr vermisim!!!
resimlerine aceleyle bakmıştım ama yorum yapamamıştım, sporun faydası çok açık belli oluyor
son resimde fit ve sıkı bir kadın görüyorum tebrik ederim. ilk resimde vücut koyvermeye meyilli görünüyor.
yaza sülün gibi olacaksın
Cok tesekkür ederim sevgili alexus basindan beri bana destek oldugun icin. Ilk resimde dogumun üzerinden 9 ay gecmis olmasina ragmen hamilelik karnim ve yaglarim duruyor tüm vücutta. Resimlerdeki farki görünce ben de sasirdim inan. Insan aynada görüyor kendini ama resim daha somut bir kanit. Bir süredir Brazill Butt deniyorum ama sanirim cardio calismasinda yine Leslie`ye dönüs yapacagim bugün ikisi arasindaki kalori harcama farkini hesapladiktan sonra. Bir de bu karari vermemde kollarimdaki incelmenin büyük payi var. Hayatim boyunca kollarim hic bu kadar ince ve siki olmamisti. Bunu da Leslie`nin hizli programlarina borcluyum. Bir de karnimdaki yaglardan kurtulup ic bacaklarimi da forma soktum mu kim tutar beni.
Senin calismalarin nasil gidiyor? Devam edebiliyormusun spora? Esim bir süre sonra bikarsin diyor ama ben cok alistim, artik her gün yapmasam da bir süre sonra haftanin belirli günleri devam etmek istiyorum hafif calismalarla.
kol dedin aklımı çeldin şimdi
ben maalesef düzene sokamadım bir türlü. dambılların koltuğun yanında duruyor, akşamları arada kollarımı çalıştırıyorum, benim de kollarım vücuduma göre daha geniş duruyor. ben de kasımdan beri 2,5-3 kilo kadar vermişim. aslında 3ü geçmişti ama pastalı börekli bir doğumgünü partisinden sonra ivme yukarı göstermeye başladıbenimki sadece diyetle tabii. ama alışık olmadığım için de kıvranıyorum, hatta bugün kızlarla öğle yemeğine çıkıcaz, pizzayla ödüllendirmeyi düşünüyorum kendimi ahahaa sonra yine 1 hafta aç gezerim artık.
ben nisan başında ev değiştiriyorum, diğer evimde spor aletlerim var, bir de yakınlarda spor salonu var mı araştırıcam. spor ve sigarayı azaltmak konusunda bu taşınmayı başlangıç almak istiyorum. şu anda bu taşınma işi çok geriyor beni, kendimi toparlayıp hiç bir işe adım atamıyorum, yada öyle bahane ediyorum ahahaa
neyse, seni çok takdir ediyorum, sakın bozma, yaza tamamsın
merhabalarrr.derya hanım azminize hayran kaldım harikasınız gerçekten..bende 3 haftadır leslie yapıyorum bugun 5 mil yaptım ve harika terletti..bacaklarım agrıyor şuan deli gibi.ben 26 yaşındayım boyum 1.69 ve 61-62 kiloyum.derdim bacaklarım ve popomun sıkılaşması çünkü belim 66 cm ama kalçam 100 cm.sımsıkı olsunlar istiyorum yoksa büyüklüğü de sorun değilleslie nin çok videosu var sanırım ama elimde olanlar 3-4 ve 5 millikler. sıkılmamak için farklı videolar bulmak istiyorum,siz nereden buluyorsunuz acaba ?? leslie ile ilk defa 3 hafta spora devam edebildim ve çok zevk alıyorum.ilerleyen dönemde step tahtası ve dvdsi de edinmeyi düşünüyorum.