merhabalar, 3 haftadır bir türlü kendimi toparlayıp başlayamamıştım. dün gece çok az uyuduğum halde bu sabah alarm kurup kalktım, 2 saat kadar uyanmaya çalıştım ve nihayetinde 20 dakikacık spor yaptım
neyse, başlamak bitirmenin yarısıdır deyip kendimi avutayım. belki bu sefer devam ederim. ben gün içerisinde spor yapamıyorum, mutlaka sabah uyandıktan sonra olmalı, o yüzden her gün alarmı kurayım diyorum. belki gyme bile giderim sabah uyanmayı becerebilirsem. yaza kadar azıcık bile sıkılaşsam yeter.
siz gayet güzel gidiyorusunuz , alışkanlık haline gelirse devam da eder. ben ufak bir ameliyat geçirdim, her sabah 1,5 saat spor alışkanlığım öylece gitti. tembelliğe meyilliyiz
Ben sabahlari 6 gibi uyaniyorum cok uykucu degilim ama ne yazik ki kizim da o saatte uyandigi icin bir de tabii cocuklari okula hazirlama isi var sabahlari benim spor yapmam cok zor. O yüzden cok istedigim halde Tibet hareketlerine baslayamiyorum cünkü sabahlari yapilmasi tavsiye ediliyor. Ancak günlük spora gercekten alistim yapmasan bir eksiklik hissediyorum. Artik sadece kilo icin degil stres atmak icin de yapiyorum cok iyi geliyor. Baharda ve yazin baska hareket olanaklarim da oluyor bahce isi, disarda yürüyüs gibi ancak bu karli günlerde evde spor yapmak cok ideal. Zaman azliginda arti bir motivasyona ihtiyacimiz var ve zaten kisitli olan dinlenme saatlerimizden feragat etmemiz gerekiyor maalesef. Ancak sonuc aliniyor bu da insani mutlu ediyor.
Ben çok istesemde hiç birşeye başlayamıyorum.
Bu kışta yine burun akıntısı ve öksürükle başım dertte... Hep ama hep...
Benim neyim var ya((( Yaşam kalitem düştü, sırf bu yüzden depresyona girdim,
sadece yatmak istiyorum.
Doktor randevularını aldım yarına, hayırlısı...
günaydınlar, bugün de sizleri kırmayayım dedim, sabah saç bakım yağlarımı sürüp 20dk leslie yaptım
akşama da mekik çekerim biraz. hiç hareketsiz kalmaktan iyidir.
şaşırtmak iyidir
ben de şaşırtmak için bugün tembellik yaptım
ama birazdan dansa gidicem, yarın sabah da dans dersim var, bugün ve yarını böylece kurtardım
Daha ne olsun! Benim bir arkadasim dansla 20 kg verdi. Ben ne yazik ki hic dans edemem. O kivraklik yok bende müzigi ve dansedenleri izlemeyi cok sevsem de... Ikinci oglumun dogumundan sonra tiroid problemim basladi. Tedavi ve cok daha hafif hareketlerle (yürüyüs, birkac mekik, kondisyon bisikleti v.s) ve biraz da yediklerime dikkat ederek 10 kg vermistim. Simdi bir 4-5 kilo yapisti gitmiyor bir türlü. Tabii yas da ilerliyor, gittikce zorlasacak bu isler. Zaten bir heves spora baslamamdaki asil amac da fazla gec kalmadan önlemimi almakti. Jillian gibi olmak hayalin bile ilerisinde ama simdiki karnimin yarisi kadar bile olsa raziyim.
arkadaşın şanslıymış, ben dansla hiç kilo veremiyorum, mutlaka diyet ve ağır spor yapmam gerekiyor. benim 1 hafta günde min. 10 saat dansettiğim dönemler oldu, kilom gram eksilmedi. ama en azından dansetmeseydim rahatlıkla alabileceğim kiloları engelliyor, belki biraz da sıkılaştırıyordur. 6 ay devam edersen mutlaka fark edersin, dediğin gibi arada şaşırtmak da gerekiyor. aynı rutin bir zaman sonra sonuç vermemeye başlıyor.
benim de şimdiki kilomdan pek şikayetim yok aslında, amacım bunun üstüne çıkmamak, yaşla birlikte benim de zorlaştı kilo vermem. almaya başlayınca 1-2 kilo sorun değil nasılsa diyerek ipin ucunu kaçırıyorum ben