Sporla fit olmaya ve fit kalmaya calisiyorum (Kirkli yaslarda bayanlar icin)

ya ben sizin fotolarinizi goremiyorum tlfndan girdigim icin link atsaniz olmazmi sadece 2 tane bu konunuzun icinde olan resimlerinizi gordum

Canim sirayla buraya da yüklüyorum burda da arsiv gibi dursun bari kimse acamamis. Acildiysa bana da haber verirsin. Bunlar Temmuz 2013.

Eklentiler

• $IMG_1303.JPG
    88,2 KB · Görüntüleme: 219
  • $IMG_1302.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 223
  • $IMG_1300.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 225
  • $IMG_1299.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
Bunlar gectigimiz kis. Kis 2013.

Eklentiler

• $IMG_1726.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 200
  • $IMG_1725.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 218
  • $IMG_1724.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 188
Bunlar da ilkbaharda eklediklerim.

Eklentiler

• $IMG_1897.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 187
  • $IMG_1784.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 188
  • $IMG_1782.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 212
voooov super ilk yuklediginiz resmi gormustumde cok fark var cok siki duruyosunuz ozellikle bacaklar ve kalca super olmus brezilyalilarinki gibi masallah size. ya benim kizim. beni hic rahat birakmiyoki bende cilginca spor yapayim13 aylik kizim coook hareketli yurumeye cabaliyo yerinde durmuyo cok yaramaz anca uyudugunda biseyler yapmaya calisiyorum ondada tam olarak kendimi veremiyorum yan.odada eliptik bisikletim var ona biniyorum biraz sonra mekik.aletim var mekik cekiyorum dambillarla biraz kol calisiyorum ip atliyomus gibi yapiyorum 400 600civari kalori harciyorum oda hergun degil kizim.az uyuyo bazen yarida boluyorum ama evde cok hareketliyim ben bitek sezeryandan dolayi karnim var alt karin calismasi yapmaliyim sanirim.insallah karnimdaki sislik gider.eskiden bu kilodayken dumduz karnim vardi

Cucugunla yapmaya alisacaksin baska yolu yok. Benim kizim da 15-16 aylikti leslie ye ilk basladigimda. Ilk zaman uyurken yapmaya calistim baktim baska islerim de var zamani ayarlayamiyorum, uyanik oldugu zamanlarda yanima alip oyun gibi onu da yapmaya tesvik ettim. Artik leslieye cok alisti. Pilates nefeslerini bile biliyor. Evde yapmaya calismamizin sebebi zaten cogumuzun kücük cocugu olmasi. Yoksa ben de her gün istedigim saatlerde disariya cikip yürüyüp kosabilsem onu tercih edecegim. Göbegin varsa önce göbegindeki yagi yakmaya bakman lazim. 400-600 kalori harciyorsan cok iyi haftada birkac gün bile fayda eder. ip atlama hareketi cok iyi. Bol bol kardio öneririm yag yakimi icin. Yanisira haftanin 3 günü bölgesel de calisirsan faydasini görürsün. Günlük hareketimiz yetmiyor maalesef formda kalmak icin. Ben de bütün gün 2 katli evi temizle, yemek yap, cocuklarin pesinde kos ugrasiyorum. Bir de kocaman bahcem var onun cim bicme, cali agac budama, ot yolma her isini kendim yapiyorum. Ama bunlar sadece kilo almami engelliyor vücudu bicime sokmaya yetmiyor.

evet dogru soluyorsun gunluk hareketlerle 1000 kaloriyi asiyorum ama yetmiyo spor sart kizim yurumuyo tam olarak ve gozukara bende denedim onunla beraber yapmaya ama bizim ev ve esyalar musayit degil yanima aliyorum spor yaparken cok ivirzivir var odada beni izlemiyoki etrafi karistirma pesinde hep hem biseyleri cekistiriyo utu masasi camasir kurutmaligi vs vs yada ayaga kalkip biyerlere gitmeye calisiyo ve etraf tehlikeli dusucekte biyerlere kafasini carpicak diye odum kopuyo ama genede elimden geldigince yapmaya calisicam dun eliptik bisikletle 300kalori harcadim diger hareketlere gecemeden kizim uyandi yanima geldi birakmak zorunda kaldim.aksamda biraz mekik cektim bugun henuz yapamadim birazdan baslicam insallah.evet ip atlamak cok kalori harcatiyo yarim saat yapilan bir sporla 300kalori harcaniyosa ip atlarken 600 ama dayanmak cok zor

sporla birlikte gunluk hareketlerim 1000kaloriyi asiyo yanlis anlama olmasin:) erkeklerin kilo vermesi cok kolay bi ara esimle beraber vucut analizi yaptirmistik benim metobolizma hizim 1350 esiminde 2000 e yakin cikmisti ki aramizda 10 yas var ben spor diyet cabalayarak kilo verirken aylarca ugrasirken o hic sporsuz cokta kismadan nutellali kahvalti yaparak hemen kilo veriyo.bayanlarin isi daha zor

Maalesef canim erkeklere oranla daha sanssisiz. Benim sporsuz günlük kalori harcamam 2500 kaloriyi buluyor cilgin gibi bir günlük hareketim var. Ancak buna ragmen düsük kalorili de beslensem kilo veremiyorum hasimotodan dolayi.

adimsayarlar varya ondan takiyom bi ara 1000 gordummu cikariyorum:) sanki cok kalori harcamisim gibi bikacgundur sunu farkettim spor yaptigimda deli gibi enerjik oluyorum spor cooook coooook faydali bence enerjini spora borclusun

hasimato rahatsizliginin oldugunu belirtmissin canim malesef bendede pko var ikiside hormonal hastalik ve bizim kilo vermemiz biraz daha zor Allah yardimcimiz olsun

Ben de baktim simdi eskilere... 2013 te ne cok karnim varmis daha, bacaklarim da tombulmus

Maşallah maşallah :) süper olmuş ama alt Kısım. Az önceki mesajınızı okudum da pilates de nefes demiştiniz onu açıklayabilir misiniz :)
Normal pilates nefesinden bahsetmisimdir herhalde burundan alip agizdan verilen. Hangi mesaj olduhunu bilemiyorum su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…