ya ben sizin fotolarinizi goremiyorumtlfndan girdigim icin link atsaniz olmazmi sadece 2 tane bu konunuzun icinde olan resimlerinizi gordum
voooov super ilk yuklediginiz resmi gormustumde cok fark var cok siki duruyosunuz ozellikle bacaklar ve kalca super olmus brezilyalilarinki gibimasallah size. ya benim kizim. beni hic rahat birakmiyoki bende cilginca spor yapayim 13 aylik kizim coook hareketli yurumeye cabaliyo yerinde durmuyo cok yaramaz anca uyudugunda biseyler yapmaya calisiyorum ondada tam olarak kendimi veremiyorum yan.odada eliptik bisikletim var ona biniyorum biraz sonra mekik.aletim var mekik cekiyorum dambillarla biraz kol calisiyorum ip atliyomus gibi yapiyorum 400 600civari kalori harciyorum oda hergun degil kizim.az uyuyo bazen yarida boluyorum ama evde cok hareketliyim ben bitek sezeryandan dolayi karnim var alt karin calismasi yapmaliyim sanirim.insallah karnimdaki sislik gider.eskiden bu kilodayken dumduz karnim vardi
Maalesef canim erkeklere oranla daha sanssisiz. Benim sporsuz günlük kalori harcamam 2500 kaloriyi buluyor cilgin gibi bir günlük hareketim var. Ancak buna ragmen düsük kalorili de beslensem kilo veremiyorum hasimotodan dolayi.sporla birlikte gunluk hareketlerim 1000kaloriyi asiyo yanlis anlama olmasin:) erkeklerin kilo vermesi cok kolay bi ara esimle beraber vucut analizi yaptirmistik benim metobolizma hizim 1350 esiminde 2000 e yakin cikmisti ki aramizda 10 yas var ben spor diyet cabalayarak kilo verirken aylarca ugrasirken o hic sporsuz cokta kismadan nutellali kahvalti yaparak hemen kilo veriyo.bayanlarin isi daha zor
Eki Görüntüle 1540828 Eki Görüntüle 1540830 [/QUOT
aman nazar değmesin size kocaman bir MAAŞAALLLAAHH... :)
ayyy ben niye görmemişim.Canim sirayla buraya da yüklüyorum burda da arsiv gibi dursun bari kimse acamamis. Acildiysa bana da haber verirsin. Bunlar Temmuz 2013.
Sen hepsini biliyosun zaten kedicim.ayyy ben niye görmemişim.
Su son resimler bile birkac aylik bacaklarim daha cok inceldi simdi karnim da biraz daha sikilasti. Surekli bir degisim yasiyoruz.
Maşallah maşallah :) süper olmuş ama alt Kısım. Az önceki mesajınızı okudum da pilates de nefes demiştiniz onu açıklayabilir misiniz :)Ben de baktim simdi eskilere... 2013 te ne cok karnim varmis daha, bacaklarim da tombulmus
Normal pilates nefesinden bahsetmisimdir herhalde burundan alip agizdan verilen. Hangi mesaj olduhunu bilemiyorum su an.Maşallah maşallah :) süper olmuş ama alt Kısım. Az önceki mesajınızı okudum da pilates de nefes demiştiniz onu açıklayabilir misiniz :)
vaaayy super olmuşsunuz tebrik ederim vücudunuz çok güzel şekle girmiş