Forumda kirkli yaslara hitab eden bir baslik göremedim ve deneyimlerimizi, ya da problemlerimizi paylasiriz diye düsündüm. Ben 42 yasinda, 13, 6 yaslarinda ve 16 aylik üc cocuk annesiyim. Yillardir 52-55 arasi gidip gelen kilom, tiroid yetmezligi baslamasiyla 4-5 yil önce allak bullak oldu. Bir ayda on kilo birden aldim. Ilac tedavisiyle kilolari verdim, ardindan bir kez hamileyken bebegimi kaybettim ve 2011`de ücüncü sezaryen amelyatiyla kizimi dünyaya getirdim. Bu birkac yillik git geller, yasanan moral bozukluklari hersey vücudumda negatif izlerini birakti. Özellikle de mide ve karin bölgemde... Aynaya baktigimda kendimi halâ hamileymisim gibi görüyorum. Su anda 63 kiloyum. Hic bir zaman six pack`li ya da kasli bir kadin olmadim ama su andaki gibi de olmamistim. Bu forumu bulmamla bes gün önce hayatim degisti. Bes gündür Leslie Sansone`nin yag yakmaya yönelik üc millik programini ve ardindan karin egzersizlerini ve Jillian Michaels`in 6 haftada six pack programini dönüsümlü olarak yapiyorum. Leslie daha keyifli ancak digeri de daha zorlayici. 35 dk. süren ve sadece karin kaslarina yönelik programin ancak 20 dakikasini yapabiliyorum ama bu bile cok terletiyor.85 ol Bu sabah karnimin en sis yerinden ölctüm 87 cm ile baslamistim 85 olmus cok sevindim. Bu kadar cabuk sonuc alabilecegim hic aklima gelmezdi. Ayakta durdugumda artik midem de daha gergin duruyor. Devam, devam, devam... Deneyimlerimi ve sonuclari paylasacagim.