Sporla fit olmaya ve fit kalmaya calisiyorum (Kirkli yaslarda bayanlar icin)

ne guzel ya baklava dilimlerin varmis
benimse gobegim 2 kat
onu eritmeye calisiyorum sadece sporla ins guzel sonuclar aLIRIZ

merhabalar, bende pek durağan bu aralar, her akşam sabah erken kalkıp spor yapayım diye niyetleniyorum ama sabah erken kalkmak zoruma gidiyor
yalnız ben haftada en az 3 gün dansediyorum, aslında pek hareketsiz sayılmam, bölgesel çalışmam lazım sadece.
bu arada son 3 günde bilinçsiz olarak 1,5 kilo vermişim. benim eşim pek sebze yemez, sürekli et ister. ben de sürekli et yiyemem, 3 gündür sabah öğlen akşam sebzeye dadandım, 1,5 kilo gitmiş ama bu sefer de gözümün önünden pizzalar geçiyor yarın büyük ihtimal tutamam kendimi

ananasın kabuklatını bilmiyorum ama ananası bir parça peynirle yerseniz yağ yakıcı etkisi varmış, arkadaşıma diyetisyen bol bol domates çorbası ve ananasla peyniri birlikte yemesini söylemişti.

ay ne guzel masallah gitmis bi bucuk kilo
ogle yemeginde yersin nolcak dans da ediyomussun zaten
benim esimde sebzE sevmez
pilav et ister genelde
buradada sebze cok yaygin diil aslinda et ucuz tr ye gore
bi zaman sonra ayak uyduruyosun oldugun yere
bende hep evde olunca mutfakta salonun icinde yani dibimde:)
atistiriyorm cok, ccocugada yedircm diye

Ben zaten bu basligi acarken sadece deneyimlerimi paylasmak istedim yoksa her zaman savundugum, insanin kendine en uygun olan sporu secmesi. Yoksa zevk almadan yapinca bir süre sonra iskenceye dönüsür ve vazgecilir. Severek yapilan sey kalici olur ancak.

bizde de maalesef her yemeğin yanına pilav isteniyor, ben mümkün oldukça yapmıyorum. kızartma da hiç olmaz bizde.
çocukla zor tabi, ben çerez cips falan almayı da kestim, alınca yiyoruz çünkü. bizde asıl kilolu olan eşim, bana biraz uyarsa o da az bişi kilo veriyor aslında.
ama genelde akşamları debeleniyoruz atıştırmalık bişi olsa diye ama olmayınca yiyemiyoruz da

Hosgeldiniz sevgili Alexus. Bizim evde de et severler cogunlukta, ben de severim ama yanisira sebze, salata, meyve de severim. Dengeli beslenmek en güzel diyet bence. Diyet kelimesini duyunca bile midem kazinir. Saatlerce hareketi birkac gün diyete tercih ederim.

ben de leslie'ye bir göz attım, fena görünmüyor.
internetten videolar indirmiştim bir kaç ay önce, 3-5 gün yaptım ve hemen farkettim işe yaradığını ama devam ettiremedim.
hadi yarına belki

62 yasasinnnnn! 15 inde tekrar tartilacagim bir ay olmus olacak o zaman.

tebrikler derya hanimmmmm
iyi haberler almak ne hos
1 kg farketti demek yediklerinize dikkat etmismiydiniz az da olsa?

burada suan gece 1.30 am
esim ve oglum uyudu bende 40 dk lik sporumu yaptim dusumu almaya gidicem birazdan
yapabildigim icin mutluyum ama acayip mucadele veriyorum nefsimle bu konuda
evde otur otur alismisim tembellige tabi

derya hanim bi onerim olcakti yanlis anlamayin ama sadece bi oneri
belki daha cok arkadasimiz gelir diye dusundum
konu basligi kirkli yaslarda bayanlar icin yaziyo ya
acaba onu kaldirabilirmiyiz
siz bilirsiniz tabi yine

Günaydın

Yine karlı ve soğuk bir gün.
Üşüyorum ya...Evde de sıcaktan mayışıp çocuklar uyur uyumaz bende hopp yatağa...

Enerjinize hayranım bayanlar...maşallah...

Bol hareketli günler inşallahh....

hosgeldiniz kokomel
konuya yazmaniza sevindim sayimiz artiyo ne hos
sizde bize katilin hepbirlikte sporla incelelim

Hoşbulduk

Evet harika olur, zaten incelmenin tek yolu hareket...Diyetle uzun vadede sıkıcı olabiliyor.Ama spor yaşam tarzı haline dönüştüğünde
zaten hem iştah da düzenleniyor, hem de istediğini ye değil mi ya?

Ben 2 gün spor yapıp, 10 gün yapmayanlardanım...

Eeeee,aman şu iş,aman şu da bitsin derken bende de pil bitiyor. Oysa ki o ter attıktan sonraki rahatlama hissi ve dinlenmişlik
herşeye değer biliyorum.

Sizlerdeki irade bana örnek olsun diye buradayım.

1700 gr farketti Araligin 15`inden beri!!! Yediklerime söyle dikkat ettim. Cok cikolata ve puding yiyordum onu kestim. Cok canim cekerse gün icinde agzima iki kücük parca cikolata atiyorum o kadar. Onun disinda normal hergün ne pisiyorsa onu yiyorum ve bol su iciyorum. Bir de siklikla aksam yemeklerini atlardim ama okudugum kadariyla ögün atlamak pek ise yaramiyor. Ben de aksamlari salata, peynir meyve gibi hafif seyler yemeye calisiyorum. Esim izinli oldugu günlerde fazla kacirdigimiz ve bir iki kadeh sarap da ictigimiz oluyor ama simdilik geri almadim verdiklerimi. Demek ki normal yemek ve bol hareket cözüyor bu isi arkadaslar.

Simdi kizim uyudu sporumu yapmaya gidiyorum ilk is. Yarin insallah yüzmeye gidecegim. Pazar günü de dinlenirim artik... Üc cocukla evde ne kadar dinlenme olursa tabii...

Herkese iyi haftalar dilerim. Burada kar firtinasi basladi dün, o yüzden birkac günlügüne Viyana`ya gitmemiz gerekiyordu iptal ettik. Böylece sporuma kaldigim yerden devam edebilirim. Cumartesi kaplicadaydik bütün gün yüzdük. Esim karnin gercekten cok farketmis cok incelmis deyince nasil mutlu oldum bilemezsiniz. Genelde hic kilo ile ilgili yorum yapmaz beni kirmamak icin. Evde yapilan spor ise yaramiyor diyenlere en iyi cevap herhalde ben olabilirim. Cok da güzel yariyor düzenli yaparsan. Okudugum tüm kaynaklarda sürekli yaptiginiz sporu degistirin dedigi icin baharla birlikte yürüyüs, yüzme, evde Leslie ve kondisyon bisikleti olmak üzere cesitlendirecegim insallah. Hepinize spor dolu bir hafta diliyorum arkadaslar.

Eveeet, bir bes mili daha geride birakmanin mutlulugu icindeyim. Dün tae bo deneyeyim dedim ancak her tarafim agridi. Leslie yaptiktan sonra bugün garip bir sekilde agrilarim azaldi. Bana cok iyi geliyor Leslie. Subat`ta birkac günlük bir kaplica tatili planliyoruz. Bir ay zamanim var biraz daha sikilasip iki kilo daha verdim mi oldu bu is. Disarida her yer kar kapli, evde spor yapabilmek cok iyi oldu benim icin.

2 silver mile ve 4 mile express challenge. Toplam 2 saat. Tartidaki spor öncesi ve sonrasi farki 800 gram!!! Bir kac gün daha bu yogunlukta devam edebilirim bu hafta saniyorum. Hedef: Subat tatiline kadar (18 Subat) 2 kg!!! Tabii daha düz bir karin ayni zamanda.

merhabalar, 3 haftadır bir türlü kendimi toparlayıp başlayamamıştım. dün gece çok az uyuduğum halde bu sabah alarm kurup kalktım, 2 saat kadar uyanmaya çalıştım ve nihayetinde 20 dakikacık spor yaptım

neyse, başlamak bitirmenin yarısıdır deyip kendimi avutayım. belki bu sefer devam ederim. ben gün içerisinde spor yapamıyorum, mutlaka sabah uyandıktan sonra olmalı, o yüzden her gün alarmı kurayım diyorum. belki gyme bile giderim sabah uyanmayı becerebilirsem. yaza kadar azıcık bile sıkılaşsam yeter.

siz gayet güzel gidiyorusunuz , alışkanlık haline gelirse devam da eder. ben ufak bir ameliyat geçirdim, her sabah 1,5 saat spor alışkanlığım öylece gitti. tembelliğe meyilliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…