Sporla fit olmaya ve fit kalmaya calisiyorum (Kirkli yaslarda bayanlar icin)

Bende 71 dogumluyum..erken menopoz ve guatr derken inanilmaz kilo aldim..bir tne kizim var..9 yasinda..hamilelelik kilolarini veremedim.bende 1 ay önce spor yapmaya karar verdim..bir aydir kendime göre bir seyler yapiyorum.aman allahim ben ne zor kilo veriyorum..bazen cildirasim geliyor..bugün komsum sanki zayiflamissin gibi geldi dedi...oysaki tartida bir sey görünmüyor...

Sevgili beril040, guatrinizin yavas calistigini tahmin ediyorum kilo aliminizdan. Onu tedavi ettirmeden kilo vermeniz imkansiz gibi bir sey. Ben de cok kisa sürede 10 kilo birden alinca soka ugramistim. Ancak tabletlere baslayinca kilolari verebilmistim. Ömür boyu tablet kullaniyorum ama cok memnunum. Sporla da metabolizmanizi hizlandirirsiniz, özellikle kardio ile, bu da guatr icin cok iyi. Her zaman yardima hazirim herseyi sorabilirsiniz. Kolayliklar diliyorum, sevgiler.

Ben de hayatta yolun yarısını devirenlerdenim.. :) HEp spor yaptım. Ama hamilelik ve emzirme döneminde fena saldım. Doğum sonrası 8 kilo kaldı üzerimde. Öyle sağlıklsız beslendim ki, veremedim emzirme döneminde bu fazlalığı. Tekrar spora dönmek istiyorum. Ve gaza ihtiyacım var. Bu arada ben de haşimato hastasıyım.

Son düzenleme:
Merhabalar. Sizi cok iyi anliyorum. Ben Leslie`nin yanisira Brazill Butt Lift de yapiyorum kisa videolarini ve karin videosunu isterseniz linkleri verebilirim. Detayli linkler Brazil basliginda da var. Ben cok faydasini gördüm. Diyet yapmadan sadece biraz dikkat ederek 4 kg verdim ve santim olarak da cok fark etti. Tavsiye ederim. Ancak leslie den asla vazgecmem. Cok memnunum. Özellikle 3 hizli mil ve 5 mil den.

Merhabalar. Sizi cok iyi anliyorum. Ben Leslie`nin yanisira Brazill Butt Lift de yapiyorum kisa videolarini ve karin videosunu isterseniz linkleri verebilirim. Detayli linkler Brazil basliginda da var. Ben cok faydasini gördüm. Diyet yapmadan sadece biraz dikkat ederek 4 kg verdim ve santim olarak da cok fark etti. Tavsiye ederim. Ancak leslie den asla vazgecmem. Cok memnunum. Özellikle 3 hizli mil ve 5 mil den.

Uzun yıllar leslie, power yoga, pilates, ve jogging yaptım. Dediğiniz videoları bilmiyorum, link verirseniz göz atmak isterim. Emzirirken malum diyet yapmaya çok hakkınız olmuyor.Spora da vakit bulamıyorum, ama artık oğlum az biraz düzene girdi, en azından o uyurken pilates ya da sıkılaştırıcı birşeyler yapmalıyım. Hamilelik döneminde de sporun o kadar faydasını gördüm ki anlatamam...karnımdan bebek çıktıktan sonra bile pek çok doğum yapmış bayana nazaran çok fittim. Ama şu pisboğazlık yok mu? yaktı beni.... :)

Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Kalça için etkili olan
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bacaklar ve basenler için etkili olan video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Dans ederek kardio yağ yakımı
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için etkili olan video
http://vdownload.eu/watch/58347-%D1%...butt-lift.html
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Bu video bum bum rapido kısa video
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için video; gelişmiş ileri versiyonu Rio extreme Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda kısa videosu yani bonus videolar.
Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Buda karın için kısa video

Linkler tam cikiyor mu bilemiyorum. Sayfa bazen acilmayabiliyor birkac kez denemek gerekiyor.

Pisbogazlik bende de var maalesef. Yoksa o kadar ayda cok daha fazla kilo giderdi ama benim derdim sikilasmak kilo degil ilk etapta. Zor olan fazla yaglari yakmadan karin gitmiyor. Onun icin de bol bol kardio calismasi yapmamiz gerekli. Leandro Carvalho`nun (Brazil Butt Lift`in yaraticisi) bir röportajinda dogumdan karni kalmis kadinlara önerdigi programlari Rio extreme, tummy tuck ve abs rapido idi. Size verdigim linklerde ücü de var. Ben simdi bacaklarimin ic kismini da bir düzene sokmaya calisiyorum. Ömür boyu caba gerekli güzel bir vücut icin hic bitmeyen bir ugras bu.

Selam bayanlar!!! Brazill Butt Lift ve Leslie basliklarina düzenli yazinca bu basligi unuttum, gerek yok diye düsündüm ama soranlar olunca son güncellemeleri yapayim dedim. Bildiginiz gibi gecen Aralik ayinda Leslie ile macerama baslamistim. Ardindan Brazil Butt Lift in kendime göre olan bölümleri ve xhit daily kisa bölgesel videolar geldi. Sonra pilates ve yogaya merak saldim. Cesitli calismalarla vücudu sasirtmanin daha saglikli oldugunu bildigim icin hepsini harmanlayip, icinde oldugum güne, yedigim yemek miktarina göre ayarlayip düzenli olarak haftanin 4-5 günü spor yapiyorum. Cok yedigim günlerin ardindan kardioya agirlik veriyorum ki kilo yapmasin. Yani bir hafta icinde agirlik kardioda olmak üzere, 3 kez bölgesel calismalar yapmaya calisiyorum.
Aralik tan beri diyet filan yapmadan, 7 kg verdim, karnim ve belimden de 10ar cm gitti. Diger yerlerimi ölcmemistim. Bir kiyafet bedeni kücüldüm. 40 pantolon giyerken, 38-36 giymeye basladim. Baska basliklara resim de ekledim ama hepsini sildigim icin aktaramiyorum. En kisa zamanda resim de cekip ekleyecegim.
Iste benim maceram bu kadar. Kararli ve düzenli yapinca sporla da basarili olunabilecegini ve vücudumu yeniden sekillendirebilecegimi biliyorum artik. Ayrica daha mutlu ve enerjik oluyorum spor yapinca.
Herkese spor dolu günler dilerim...

Selam bayanlar!!! Brazill Butt Lift ve Leslie basliklarina düzenli yazinca bu basligi unuttum, gerek yok diye düsündüm ama soranlar olunca son güncellemeleri yapayim dedim. Bildiginiz gibi gecen Aralik ayinda Leslie ile macerama baslamistim. Ardindan Brazil Butt Lift in kendime göre olan bölümleri ve xhit daily kisa bölgesel videolar geldi. Sonra pilates ve yogaya merak saldim. Cesitli calismalarla vücudu sasirtmanin daha saglikli oldugunu bildigim icin hepsini harmanlayip, icinde oldugum güne, yedigim yemek miktarina göre ayarlayip düzenli olarak haftanin 4-5 günü spor yapiyorum. Cok yedigim günlerin ardindan kardioya agirlik veriyorum ki kilo yapmasin. Yani bir hafta icinde agirlik kardioda olmak üzere, 3 kez bölgesel calismalar yapmaya calisiyorum.
Aralik tan beri diyet filan yapmadan, 7 kg verdim, karnim ve belimden de 10ar cm gitti. Diger yerlerimi ölcmemistim. Bir kiyafet bedeni kücüldüm. 40 pantolon giyerken, 38-36 giymeye basladim. Baska basliklara resim de ekledim ama hepsini sildigim icin aktaramiyorum. En kisa zamanda resim de cekip ekleyecegim.
Iste benim maceram bu kadar. Kararli ve düzenli yapinca sporla da basarili olunabilecegini ve vücudumu yeniden sekillendirebilecegimi biliyorum artik. Ayrica daha mutlu ve enerjik oluyorum spor yapinca.
Herkese spor dolu günler dilerim...
canım topiğini yeni buldum.istikrarlı olmana çok sevindim.ben 33 yaşındayım.geçen yılım fazla kilolarımı üstümden atmakla geçti.bu yılımıda sporu yaşam şekli haline getirmeye ayırdım.spor ömür boyu sürmeli.başka yolu yok bu işin.
şu an jıllıan yapıyorum.3. levelin 1. gününü yaptım ama şimdi misafirlikteyim.yarın inşallah 3.levele başlayacağım.çok yoruluyorum.ama iyi geliyor. bitince de karın ağırlıklı çalışacağım.belim en ince yeri 71 cm, göbek 87 cm

canım topiğini yeni buldum.istikrarlı olmana çok sevindim.ben 33 yaşındayım.geçen yılım fazla kilolarımı üstümden atmakla geçti.bu yılımıda sporu yaşam şekli haline getirmeye ayırdım.spor ömür boyu sürmeli.başka yolu yok bu işin.
şu an jıllıan yapıyorum.3. levelin 1. gününü yaptım ama şimdi misafirlikteyim.yarın inşallah 3.levele başlayacağım.çok yoruluyorum.ama iyi geliyor. bitince de karın ağırlıklı çalışacağım.belim en ince yeri 71 cm, göbek 87 cm

Evet spor mutlaka hayatimizin bir parcasi olmali!!! Sadece kilo vermek amacli degil hayatimiza ve bize saglik ve mutluluk getirdigi icin de. Benim belim gecen yil dümdüzdü cok sükür 10 cm gidince kivrimli bir hatun oldum yine. Karnimdan da bir 10 cm daha gitsin istiyorum. Su aralar pilatese sardim, haftanin birkac günü yapiyorum, insallah faydasini görürüm.

İradenize hayran kaldım. Fotoğraflarınızda da kilo verdiğiniz ve sıkılaştığınız alenen gözüküyor. Tebrik ederim, azminizden biraz da bana yollayın :KK17:

İradenize hayran kaldım. Fotoğraflarınızda da kilo verdiğiniz ve sıkılaştığınız alenen gözüküyor. Tebrik ederim, azminizden biraz da bana yollayın :KK17:

Benim bir sey yollamama gerek yok hepimizin icinde bu güc ve istek var sadece kendimizi motive etmemiz önemli. Benim öyle günlerim oluyor ki adeta yorgunluktan yerlerde sürünüyorum ama spordan vazgecmedim cok da mutluyum bunu yaptigim icin. Baskasindan medet ummakla olmuyor. Birden karar verip oturdugumuz yerden kalkip spora, harekete baslamamiz lazim. Herseyin sorumlusu da cözümü de biziz. Leslie ve Brazil butt basliklarinda yaziyorum siklikla. Yeni resimlerimi de hep oraya ekledim. Beklerim. Hepimiz oralarda hem birbirimizi motive ediyor hem deneyimlerimizi paylasiyoruz.

Benim bir sey yollamama gerek yok hepimizin icinde bu güc ve istek var sadece kendimizi motive etmemiz önemli. Benim öyle günlerim oluyor ki adeta yorgunluktan yerlerde sürünüyorum ama spordan vazgecmedim cok da mutluyum bunu yaptigim icin. Baskasindan medet ummakla olmuyor. Birden karar verip oturdugumuz yerden kalkip spora, harekete baslamamiz lazim. Herseyin sorumlusu da cözümü de biziz. Leslie ve Brazil butt basliklarinda yaziyorum siklikla. Yeni resimlerimi de hep oraya ekledim. Beklerim. Hepimiz oralarda hem birbirimizi motive ediyor hem deneyimlerimizi paylasiyoruz.

Biliyorum, espri olsun diye yazmıştım :) İnşallah istediğiniz kiloya/inceliğe ulaşırsınız.

Amaan ne yaptin 5 cocukla mahvolurum. 3 tane var bende. Bu basliga yazmiyorum aslinda. Daha cok ilerleme kaydettim.

Allahmi soyletti ne:pdun bi ara 5 cocukla falan diye bi yazinizi gormustum diye hatirliyorum ohalde yanlis anladim ama 3 cocukta az degil genede bravo ya aslinda dun girip girip yazdiklarinizi okudum keske dedim derya1970 resimlerini buraya koysaydi aa gelismeleri yazin lutfen ki kendini salmislara umut isigi olun.ben 13 ay once 20kilo alarak. 80 kg ile dogum yaptim suan hamile kalmadan onceki kilomdan 4 kilo zayifim 56 kgyum ama hala karnim var yediklerime dikkat ediyorum spor yapiyorum ve bu karin bole kalcak diye korkuyorum sezeryan karni kalir diyolar ya hep ama sizi gorunce iyice hirslandim inatla devam edicem spora

Allahmi soyletti ne:pdun bi ara 5 cocukla falan diye bi yazinizi gormustum diye hatirliyorum ohalde yanlis anladim ama 3 cocukta az degil genede bravo ya aslinda dun girip girip yazdiklarinizi okudum keske dedim derya1970 resimlerini buraya koysaydi aa gelismeleri yazin lutfen ki kendini salmislara umut isigi olun.ben 13 ay once 20kilo alarak. 80 kg ile dogum yaptim suan hamile kalmadan onceki kilomdan 4 kilo zayifim 56 kgyum ama hala karnim var yediklerime dikkat ediyorum spor yapiyorum ve bu karin bole kalcak diye korkuyorum sezeryan karni kalir diyolar ya hep ama sizi gorunce iyice hirslandim inatla devam edicem spora

Devam et canim birakma. Spor mucizeler yaratiyor. Sorulari n olursa ben yanitlarim. Ben egzersizler bolumunde yuruyus ve leslie basligindayim. Baska paylastigim resimler de var orada.

Devam et canim birakma. Spor mucizeler yaratiyor. Sorulari n olursa ben yanitlarim. Ben egzersizler bolumunde yuruyus ve leslie basligindayim. Baska paylastigim resimler de var orada.

tamam canim sana kolay gelsin bu arada hic 42 gibi durmuyosun spor adami boyle genc gosteriyo tas catlasa 32 33 gosteriyosun masallah

ya ben sizin fotolarinizi goremiyorum:KK43: tlfndan girdigim icin link atsaniz olmazmi sadece 2 tane bu konunuzun icinde olan resimlerinizi gordum

ya ben sizin fotolarinizi goremiyorum:KK43: tlfndan girdigim icin link atsaniz olmazmi sadece 2 tane bu konunuzun icinde olan resimlerinizi gordum

Canim baska soranlar da oldu su an ben de telefondan giriyorum. Daha sonra ejlerim buraya da resimlerimi.

Canim baska soranlar da oldu su an ben de telefondan giriyorum. Daha sonra ejlerim buraya da resimlerimi.

X