- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
merhabalar, 3 haftadır bir türlü kendimi toparlayıp başlayamamıştım. dün gece çok az uyuduğum halde bu sabah alarm kurup kalktım, 2 saat kadar uyanmaya çalıştım ve nihayetinde 20 dakikacık spor yaptım
neyse, başlamak bitirmenin yarısıdır deyip kendimi avutayım. belki bu sefer devam ederim. ben gün içerisinde spor yapamıyorum, mutlaka sabah uyandıktan sonra olmalı, o yüzden her gün alarmı kurayım diyorum. belki gyme bile giderim sabah uyanmayı becerebilirsem. yaza kadar azıcık bile sıkılaşsam yeter.
siz gayet güzel gidiyorusunuz , alışkanlık haline gelirse devam da eder. ben ufak bir ameliyat geçirdim, her sabah 1,5 saat spor alışkanlığım öylece gitti. tembelliğe meyilliyiz
Ben sabahlari 6 gibi uyaniyorum cok uykucu degilim ama ne yazik ki kizim da o saatte uyandigi icin bir de tabii cocuklari okula hazirlama isi var sabahlari benim spor yapmam cok zor. O yüzden cok istedigim halde Tibet hareketlerine baslayamiyorum cünkü sabahlari yapilmasi tavsiye ediliyor. Ancak günlük spora gercekten alistim yapmasan bir eksiklik hissediyorum. Artik sadece kilo icin degil stres atmak icin de yapiyorum cok iyi geliyor. Baharda ve yazin baska hareket olanaklarim da oluyor bahce isi, disarda yürüyüs gibi ancak bu karli günlerde evde spor yapmak cok ideal. Zaman azliginda arti bir motivasyona ihtiyacimiz var ve zaten kisitli olan dinlenme saatlerimizden feragat etmemiz gerekiyor maalesef. Ancak sonuc aliniyor bu da insani mutlu ediyor.