Sporla fit olmaya ve fit kalmaya calisiyorum (Kirkli yaslarda bayanlar icin)

Günün hareketi yarim saat yürüyüs, yarim saat Leslie ile karin hareketleri ve üc millik Leslie.

Aksam tv karsisinda bos oturmayayim dedim 3 dk lik mini yürüyüsün ardindan 12 dk Leslie`nin karin hareketlerini yaptim. 12 dk karin hareketi bir saat ayakta spor yapmaktan zor. Ama bu kadar motive olmusken bütün gün yapabilsem spor yapacagim nerdeyse. Bir de benden is bekleyen üc cocuk, esim ve ev isleri olmasa...

Bir saat yürüyüs ve karin egzersizlerine devam... Istedigim cabuklukta sonuc alamamak cok sinir bozucu. Insan uzun zamandir rahatsizlik duydugu bir seyden kurtulma cabasina girince sihirli bir degnek degecek de bir anda kurtulacagim saniyor. 15 Aralik`tan beri elde ettigim sonuc 1 kilo kaybi ve karin bölgesinden 2,5 cm incelme. Ama aynaya baktigimda hala istedigim düz karin yok.

arkadaslar ben 26 yasindayim benide kabul edin lutfenn
burasi caanli devam ediyo diger konular spor la ilgili olan cok cansiz oyuzden buraya gelim dedim
ben sadece spor yapiyorum diyet uygulayamiyorum
tae bo yapiyorum ocagin basindan beri daha yeni basladim yani
ama simdiden farketti inanirmisiniz hatta arkadasim soledi toparlamissin biraz diye
tae bo guel ter attiriyo 40 dk lik bi video yu yapiyorum haftada alti gun

burada saat gece 12.30
tae bo yu yaptim dusumu aldim, oglusum uyumadi henuz onunla oturuyoruz
kendimi okadar zorluyorum ki ercise imi aksatmamak icin

Holgeldin sevgili Amerika`dan. Sen gencsin daha kolay olur kilo vermen. Eger kilon fazlaysa hafif programlarla baslamani tavsiye ederim. Ben yillarca disarda yürürüm, cesitli workoutlari da denedim ama bir iki gün sonra biraktim. Bana en yakin gelen Leslie oldu kac haftadir severek yapiyorum. Ama tabii en dogrusu herkesin kendine yakin geleni secmesi. Kimi zumbayi sempatik bulur ben dansa hic yatkin degilim, kimi insanitiyi v.s. Ne yaparsan yap önemli olan devamlilik. Ben artik Leslie`yi ezberledim. Günlük sporumu yapmissam bile cocuklar oynarken aksamlari birkac karin hareketi daha yapmaya calisiyorum. Dünden bugüne 300 gr daha vermisim. Sporla belki daha yavas oluyor diyetten ama kilo verilmedigine inanmiyorum. Ben 15 Aralik`ta basladim 63,7 kg`la simdi 62,2 gr. Böyle gitse bir ayda 1-2 kg vermis olacagim ki zaten 5-6 kg fazlam var kalici olduktan sonra bu hiz bana yeter. Daha kilolu olanlar daha da cabuk veriyor.
Sana da basarilar dilerim. Sonuclari paylasalim ki motive olalim birlikte. Artik basarili olmanin yolunu biliyoruz vazgecmek yok!!!

ins istikrarli oluruz
90 kilo civari olmam lazim en son tartildigimda
o kadar gostermedigimi soleselerde
suan hareketsiz bi hayatim var
ama universite zamaninda cok hasir nesir olmustum sporla, agirlik calismadan platese kadar
gecen sene de 2 ay devam ettim elliptik aletle
birakinca vucut kendini saliveriyo
lesliyi burada yapan cok arkadas var demekki ise yariyo
sIkILmaya baslayinca onu da denerim, hem arada degistirmekte laziimmis ya vucut alisiyomus bellirli bi zaman sonra...
orta okuldan beri tombisim ozamandan beri yuzlerde diyet deneyimim olmustur
artik cok SIkldm anlayacaginiz hem yapamiyorumda
simdilik evdeyim cocukla, yemekle icli disli yani:)
o yuzden spora tekr yonelmek ve devamli yapmak istiyorm artik

Sevgili Amerika'´dan walkathome.com sitesine üye olmani siddetle tavsiye ederim. Orada walk social diye bir bölüm var ücretsiz üye oluyorsun. Hem yeni cikan videolardan izleyip yapma imkanin oluyor hem de her gün yürüdügün milleri oraya kaydedip haftalik ve aylik cizelge halinde görebiliyorsun. Böylece kendini kontrol imkanin oluyor. Oradaki videolardan ben düzenli olarak hizli 3 mil olani ve silver mile olani dönüsümlü yapiyorum. Bir de karin hareketleri var pilates olan onu da yapiyorum. En azindan Leslie`yi sabah aksam ne zaman vaktin olursa yapabiliyorsun. Ben kizim uyur uyumaz dogru ekran basina geciyorum. Vaktime göre workout`u ayarliyorum. Farki kisa sürede göreceksin hem de zorlanmadan kilo vereceksin. Basarilar, sevgiler.

Ilk günlerde diger ölcülerimi almamistim bugün yaptim. Gögüs 100 dü bugün 97, karin 89`du bugün 86, bel 70, kalca 100. Bakalim önümüzdeki bir ay icinde farkedecek mi? Diyet derseniz, henüz cikolatayi azaltmis olmanin disinda bir diyet yapmiyorum.

Merhaba

37 yaşındayım, 2 oğlum var ve çalışıyorum.
Azmine hayran kaldım gerçekten...Herşeye yetişip hemde 3 çocukla, bir de spor yapabilmek büyük başarı.

Sabah erken kalkıyorum, akşam eve dönmem 7 yi buluyor. Çocuklar küçük ilgi istiyorlar. Kendimi hep öteliyorum.

2.doğumdan sonra 3-4 sene aralıklarla da olsa pilates yaptım, kond.bisikletim var, ona çok bindim.
Son iki aydır da pilatesten çok sıkıldığım için Jillian Michaels in 30 day shred ini yapmak istedim. Level1 i birkaç kez bitirdim, Level2 yi de yaptım ama
çok terlettiğinden midir nedir, hep hasta oldum.

Şimdi yeniden pilatese döneceğim galiba, haftada 3 gün falan, birazda bisiklet belki. Kışı böyle geçirebilirim.

Yani aslında biliyorum, ince kalmanın yolunun hareketten geçtiğini.

Bende de troid var. 4 yıldır ilaç kullanıyorum. Buna rağmen çok yavaş kilo veriyorum.
Boyum 1,58 şu an 54-55 kg arası gidip geliyorum.Çok fazla yemem ama diyette yapamıyorum.
Bir günüm bir günüme uymaz benim.

Aynı motivasyona çok ihtiyacım var. Ve kararlılığa....

Tiroid derdi bende de var. Ömür boyu ilaca mahkumuz ne yazik ki. Zaman konusunu ise hic acma. Zamani bulmuyorum yaratiyorum diyebiliriz. Sabah 5te kalkiyorum aksam 11.00-11.30 gibi yataga gidiyorum. Bu kadar saat icinde ne kadar dinlenebiliyorsun diye zaten hic sormayin. Ama yine de baska isleri erteleyip spora zaman aciyorum yoksa hic firsat kalmayacak. Bazen de kizim yanimda oynarken iste yarim yamalak oldugu kadar yapiyorum sporumu. O da beni taklit etmeye calisiyor. Bu zamanlar gecici. Cocuklar genelde dört yas civarina gelince kendi kendilerine daha cok zaman geciriyorlar. Motivasyon ve kararlilik sart bu iste. Yasimiz ilerlerdikce metabolizma mecburen yavasliyor daha da zorlasacak. En iyisi en erken zamanda vücudu kontrol altina alip, sonra hafif egzersizlerle korumak.

hosgeldiniz kokomel
konuya yazmaniza sevindim sayimiz artiyo ne hos
sizde bize katilin hepbirlikte sporla incelelim

ben haftada bigun dinlenmeye ayiriyorum
hakkimida dun kullandim misafirlerime hazirlik yaptim
bugun devam ins ya oglum uyuduktan sonra yada aksam babmiz evdeysen yapmayi planliyorum sporumu
hadi bakalim allah hepimize guc kuvvet versin:)

.

Mutlaka bir firsat yaratiliyor istek olunca sevgili amerikadan. Ben bugüne kadar belki bir ya da iki gün ara vermisimdir ama okul zamani aksamalar olacaktir mutlaka. Onu da vaktim bol oldugunda biraz daha yogun calismalarla telafi etmeyi planliyorum. Cok komik gelecek belki ama henüz kücük bir basari elde etmis olmama ragmen ayna karsisindan ayrilamiyorum. Cabalarinin karsiliginda vücudun sekillendigini görmek insana o kadar iyi geliyor ki... Bu arada dün yeni bir sey ögrendim bugün hemen uyguladim. Ananasi ayikladiktan sonra cevresindeki kabuklari atmiyoruz bir kaba koyup, karanfil ve tarcinla kaynatiyoruz sonra da bir güzel afiyetle iciyoruz. Bir cok faydasinin ve kanseri de önlemeye yararinin yani sira diüretik ve cilde iyi gelen bir etkisi varmis. Tadi da cok güzel. Elimizin altinda faydalanabilecegimiz ama hep cöpe giden o kadar cok deger var ki... Düsününce organik cöpleri bahceye de atinca topraga iyi geliyor, insana neden iyi gelmesin?

faydalai bilgilerin icin tesekkur edriz derya hanim
walk at home a uye oldum bu aarada dun solemeyi unuttum
siteyi inceledim videolara gozattim faydali bi site olmus
beni bole tae bo zumba gibi sporlar daha cok tatmin ediyo neredeyse
hareketli olmalarinindan kaynaklaniyo sanirim hani daha cok efor sarfediyomus gibi hissediyorm
arada degisiklik olsun diye yapabilirim ama surekli yurumek guzel onun disinda
tum diyetisyenler diyetle birlite gunluk 1 saatte yuruyus onerirler hep,etkisi buyuktur incelmede mutlaka...

inanirmisiniz ayni his bendede var alti ustu 2- 3 cm incelme vardir ama bende kendimi buyuk bisi basarmis gibi hissediyorm
ayna ya bakiyorum bende mutlaka yanindan gecerken ozellikle mide karin kismima:)esim guluyo
kiyafet deniyorum faaln evdekileri, ama ins daha nice cm lere diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…