❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Not ettim tatlım ölçülerini :KK200: Yaşımız ve boyumuz yakın ben de 54 olmak istiyorum :KK49: Ama biraz daha yolum var :KK43: Ölçülerin çok iyi süpersin :KK9: Örnek olması açısından mart ayındaki ölçülerin varsa onları da yazıp öncesi sonrası yapabilir misin ? :KK37: Sıkılaşmak için çok iyi bir örneksin :KK39:
Not etmiştim hemen bulacağım . Çok teşekkürler bitanem :KK72:

Hayır tatlım amacımız spor yapmak :KK66: Ama çoğumuz zayıflamak istiyoruz aynı zamandan :confused: Tabii kii sen de katılabilirsin ortak amaç spor çünkü :spor:

ozaman tamam bende varım:KK68: ben spor salonunda yapıyorum sporumu haftanın 4 gunu bildirim yaparımmmm:KK68:

Boy:172
Kilo:56
Gögüs:92
Bel Ölçüsü:70
Karın Ölçüsü:85
Basen Ölçüsü:95
Kalça Ölçüsü:92
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:56

Hoşbuldum Canım ölçülerimi yazdım valla uzun zamandır bakmamıştım ölçülerime gördüm ki spor ve diyet zamanı artık gelmişş
Kilo:64
Göğüs:82
Bel:75
Karın:88
Kalça:108
Sol/Sağ bacak:60/61
Böyle birlikte yaparsak daha motive oluruz herkese başarılar
Eylüle kadar bomba gibi olucaz canıım :KK6: Ölçülerini not ettim :KK66: Boyunu,yaşını, basen ölçünü de yazabilir misin ?

Merhaba ben de varım :KK54:
Boy 163
Kilo60
Bacak 55
Basen 95
Kalça 90
Göbek 95
Bel 77
Göğüs 90
:oops:
Bu kilolar nasıl gidecek bana artık insanlar ne zaman çok fit bir kız diyecek. Uf.
Bu arada Koza cım Ramazanda kilo verebilecek miyiz ? Ben gecen sene yaptım olmadı :KK72:
En kısa zamanda gidicek canım :KK6: Zaten ölçülerin çok da fazla değil ama en geç 3 ay düzenli spor ve sağlıklı beslenme sonucuuuu felemez fıstık gibi oldun diyecekler :KK8: Canım yaşını da yazabilir misin ? Bilmiyorum ki canım bakalım Ramazan için sağlıklı beslenme taktiklerimizi paylaşırız :KK66:

Hosbulduk :KK50: ben simdi spor yapıyom gencler :KK45: ya linkteki sporlar bana sıkıcı geldi dans ediyom latin dance. Konu sahibi kızmass umarım :p
Tatlım linkteki spor önemli değil orda yazdım ya ölçü için bakabilirsiniz diye ölçünün nasıl alınacağı için :KK66: Canıım herkes istediği sporu yapıcak tabii ki önemli olan spor yapmamız ne yaptığımız hiç önemli değil :KK200:

Ya ben gecen sene ramazanda da böyle yaptim ama hic kilo veremedim. Hic almadim da çok şükür. Galiba metabolizma hızı düştüğü için kilo vermek zorlaşıyor. E biz de arada kacamak yapınca :KK53::oops:

Ne oluyorsa o kaçamaklardan oluyor valla :KK48:
Ben de pek kilo alıp veren değilim Ramazanda ama bu ay vermek istiyorum, inşaAllah veririm :)

Ayrıca benim en büyük zaafım olan çikolata - cips- gong- gofret vb abur cubur tüm Ramazan boyunca yemicem ! Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Şu anda sizlerin önünde VALLAHİ YEMIN EDERIM Kİ tüm ramazan boyunca bir ay hicbir sekilde abur cubur yemeyecegim. ! kendime yasak olmayan sağlıklı cerez meyve ve dondurma bunlar da çok az olacak inş.
İşte buduur canıım :KK9::KK9:

En kısa zamanda gidicek canım :KK6: Zaten ölçülerin çok da fazla değil ama en geç 3 ay düzenli spor ve sağlıklı beslenme sonucuuuu felemez fıstık gibi oldun diyecekler :KK8: Canım yaşını da yazabilir misin ? Bilmiyorum ki canım bakalım Ramazan için sağlıklı beslenme taktiklerimizi paylaşırız :KK66:
Yaşım 24 umarim istikrarlı oluruz :cool:

Martın başındaki ölçülerim :
Kilo : 51,5
Göğüs : 84
Bel : 74
Karın : 81
Kalça : 90

An itibariyle =

Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45

Sporu evde yapıyorum haftada 3-4 gün
Yaptığım videolar :
Kol için (duruş bozukluğunu iyi gideriyor) :

Karın için (yaptığım zaman birini seçip yaparım ) :

Bacak için (dizdeki yağlanmaya büyük faydası oldu ) :

Ve 50 SQUAT .

Genel olarak bu şekildeydi programım Artık ek olarak squatı ağırlıkla yapacağım ( yarım litrelik pet şişelerle :rolleyes:)

Umarım sizede faydalı olurum. Ben çok faydasını gördüm sporun . Ve asla bırakmayacağıma söz veriyorum :KK72:

ozaman tamam bende varım:KK68: ben spor salonunda yapıyorum sporumu haftanın 4 gunu bildirim yaparımmmm:KK68:

Boy:172
Kilo:56
Gögüs:92
Bel Ölçüsü:70
Karın Ölçüsü:85
Basen Ölçüsü:95
Kalça Ölçüsü:92
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:56
Not ettim tatlım :KK5:

herkes istedigi olculere istedigi kiloya kavusabilir ama istemek gerekiyor..cevremde var geliyorlar spora bir hafta devam edip sonrasında zor geldi isim var hastayım biraz gibi bahanelerle bırakıyorlar..kilo verirken spor yapılmazsa vucutta deforme oluyor sıkı degil yumusak bir vucud ortaya cıkıyor benim size bir tavsiyem dumbell alın evde kol kasllarınızı ve omuz kaslarınızıda calıstırın hatta bilek agırlıklarıyla calısırsanız yaptıgınız basen hareketleri daha faydalı olur

Martın başındaki ölçülerim :
Kilo : 51,5
Göğüs : 84
Bel : 74
Karın : 81
Kalça : 90

An itibariyle =

Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45

Sporu evde yapıyorum haftada 3-4 gün
Yaptığım videolar :
Kol için (duruş bozukluğunu iyi gideriyor) :

Karın için (yaptığım zaman birini seçip yaparım ) :

Bacak için (dizdeki yağlanmaya büyük faydası oldu ) :

Ve 50 SQUAT .

Genel olarak bu şekildeydi programım Artık ek olarak squatı ağırlıkla yapacağım ( yarım litrelik pet şişelerle :rolleyes:)

Umarım sizede faydalı olurum. Ben çok faydasını gördüm sporun . Ve asla bırakmayacağıma söz veriyorum :KK72:

Gerçekten süpersiiin canıım senii çok tebrik ederiim :KK9::KK9::KK19: Spora başlamak bence tüm mesele. Spor yaptıkça yapası geliyo çünkü insanın :KK39: Hem mental olarak rahatlıyorsun hem de etkilerini gördükçe yapmayı bırakamıyorsun :KK49:

Gerçekten süpersiiin canıım senii çok tebrik ederiim :KK9::KK9::KK19: Spora başlamak bence tüm mesele. Spor yaptıkça yapası geliyo çünkü insanın :KK39: Hem mental olarak rahatlıyorsun hem de etkilerini gördükçe yapmayı bırakamıyorsun :KK49:
Kesinlikleeee . :KK71: Sadece sabır gerekiyor. Ben ilk bir ay boyunca karnımda bel bölgemde düzgün sonuç alamadım.:rolleyes: Ve bir kaç hatamı tespit edip düzelttim. Bel karın bölgesi uzun bir süreç istiyor. Ama sonuç güzel. Aynadaki fit vücudu görmek paha biçilemez. Tabi daha yolun başındayım. Bırakmaya niyetim yok :KK200:

koza16 koza16 Merhaba canım ölçülerini aldım geldim
Yaş 35
Kilo 88.5
Boy 1.65
Bel 92
Karın 105
Basen 102
Kalça 116
Sağ/sol bacak 60 cm

X