- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
İftardan 1 - 1.5 saat sonra yapabilirsin canımslm arkadaşlar yeni gordum linki peki ramazanda nasil spor yapcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İftardan 1 - 1.5 saat sonra yapabilirsin canımslm arkadaşlar yeni gordum linki peki ramazanda nasil spor yapcaz
Hoşgeldin canımbende katılmak istiyorum. pazarrtesiye kadar ölçü alcam inşallah
Not edicem canımÖncekini düzenleyemedim yeni den eksik ölçülerle beraber bütün ölçülerim
Gögüs 93
Bel 87
Karın 95
Kalça 103
Basen 102
Sağ/sol bacak 48
Kilo 65.5
Boy 1.61
koza16
Bunlar canım
Bacak ölçümü yanlış yazmışım ya
Tamam canım hoşgeldin
Bacak ölçün 48 mi canım ? Öyle yazmışsın bunu geçiriyim sen teğet etUmarım bu defa oldu yanlış eksik yazıyorum sürekli bacak ölçümü yanlış yazmıştım düzeltmeye çalıştım ama düzeldi mi bilmiyorum koza16
Tamam tatlım not edicemYaş:22
Boy:1.60
Kilo:84.900(güncel olan,değişti canım)
Bel Ölçüsü:95cm
Karın Ölçüsü:108cm
Basen Ölçüsü:125cm
Kalça Ölçüsü:125cm
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:74/72cm
koza16
Selamlar bende katılmak istiyorum
Hoşgeldin canımÖlçülerimi yazıcam
Olsun tatlım yarın bekliyorumHoşbuldum canım :)
Ölçüyü unuttum benn
Yarın unutmayıp yazarım inşaAllah
Sorun değil canım tabii ki istediğin zaman katılabilirsin Görüşmek üzerekoza16 Canim beni simdilik listeden cikart daha belli digil ama takimdanda 1 aylik izne ayrilmak istiyorum eger ramazandan sonra kabul edereniz katilirim kusura bakmayin planlarimda biraz degisiklik olduda :)
Teekkur ederim canim :) Spora devam ama aksatmicam :)Sorun değil canım tabii ki istediğin zaman katılabilirsin Görüşmek üzere
Hosbuldum canim katilmaktan korkuyordum ama en 15 dakika gunluk oldugunu gorunce denemek istedim:)Hoşgeldiniz Kızlar....
Hosbuldum canimHayır tatlım hala alımlarımız devam ediyor Hoşgeldin
Hosbuldum canim katilmaktan korkuyordum ama en 15 dakika gunluk oldugunu gorunce denemek istedim:)
En kisa zamanda olculerimide gondericen am a senin ve ulasimizin olculerini goremedim merak ediyorum valla benimkiler çok buyuk yazmaya utaniyorumYokk yokk korkma bence çok daha iyi gelecek..
Bakk aktif olunca liste görürsün
İftardan 1 - 1.5 saat sonra yapabilirsin canım