- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
- Konu Sahibi poncikvegece
Ooo senin ki daha iyi vallaBen 5 ten sonra yemiyorum canım :)
Sen hemencik verirsin inşallaahhhhhh
evli miydin yaş kaç :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo senin ki daha iyi vallaBen 5 ten sonra yemiyorum canım :)
Başlayalım canımm :)Boyumuz aynıymış kilomuzda aynı sayılır bende uyayım sana o zaman detox suyuyla başlayım yarın bende.
Aslında kabak detoxa başlıcaktım ama evde değildim :)
İnşaAllah limonun kabuklarınıda koyuyormusun suya 21 limon eder kilosu 10 tl olmuşBaşlayalım canımm :)
Başarırız :) :) inanmak başarmanın yarısıdır
İnsallah benim cok vermem lazım kaç 24 evliyim canım sen?Ooo senin ki daha iyi valla
Sen hemencik verirsin inşallaahhhhhh
evli miydin yaş kaç :)
Bende evlenmeden önce 80 idim bi zaman hastanede yattım serumdan dolayı iyice kilo aldım bide düzensiz besleniyodum bakalım insallah istediğim kiloya gelebilirim tabi bebek düşünüyorum hamile kalmazsamBende 29 canım, evliyimm ..
evlendikten sonra geldi bu kilolar başıma zaten
İşte kilo verip hamile kalsak süper olur..Bende evlenmeden önce 80 idim bi zaman hastanede yattım serumdan dolayı iyice kilo aldım bide düzensiz besleniyodum bakalım insallah istediğim kiloya gelebilirim tabi bebek düşünüyorum hamile kalmazsam
Evet tabiki zayıfken hamile kalsak Harika olur Yaa hakkında hayırlısı buymuş demek ki sakın üzülme rabbim yenisini verir insallah doğal yoldan mı ikiz oldular canımİşte kilo verip hamile kalsak süper olur..
Bende de bebek vardı 20 gün önceye kadar :) Çok üzülmüştüm kilo veremeden hamile kaldım diye.. çünkü malum en az 10 kilo garanti alınıyor zaten.. ben 90 kilo ile doğuma rahat giderim diyordum üzülmüştüm çok ..
ikizlerdi benimkiler :) sonra 11 haftalıkken kaybettim, karnım da öldüler
Kürtaj oldum 3 ay yasak.. bu sürede de bunu halledeyim istiyorumm.. sonrasında inşallah nasip olur tekrardan
İnşallah Canım.. 1 hafta boyunca neler çektim her gece rüyamda kürtaja girdim çıktım hala da acısı geçmedi ama alışıyor insan.. evet canım doğal yoldan oldu tedavi vs görmedim yani..Evet tabiki zayıfken hamile kalsak Harika olur ❤❤ Yaa hakkında hayırlısı buymuş demek ki sakın üzülme rabbim yenisini verir insallah doğal yoldan mı ikiz oldular canım
Olsun üzülme benimde iki kaybım var biri dış gebelik diğeri kimyasal geçen ay rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bende pko varmış yeni öğrendim ilaç kullanıyorum bakalım herseyin hayırlısı bende ikiz olmasını cok isterdimİnşallah Canım.. 1 hafta boyunca neler çektim her gece rüyamda kürtaja girdim çıktım hala da acısı geçmedi ama alışıyor insan.. evet canım doğal yoldan oldu tedavi vs görmedim yani..
benim ailemde var hem baba hem anne tarafında o yüzden denk geldi sanırım..
çok sevinmiştik ama, kısmet değilmiş..
Hakkımız da hayırlısı olsun artıkk canım, hem güzel minnoşlarımız olsun hem de güzel kilolarımızOlsun üzülme benimde iki kaybım var biri dış gebelik diğeri kimyasal geçen ay rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bende pko varmış yeni öğrendim ilaç kullanıyorum bakalım herseyin hayırlısı bende ikiz olmasını cok isterdim
İnsallah canım insallah sen nerdensin nerde oturuyosunHakkımız da hayırlısı olsun artıkk canım, hem güzel minnoşlarımız olsun hem de güzel kilolarımız ☺
İstanbul ben senİnsallah canım insallah sen nerdensin nerde oturuyosun
Bende Bursaİstanbul ben sen ☺
Hoşgeldin canım Bayrama kadar 2,5 kilo çok rahat verirsin bayrama nerden baksan 20 gün var :) 20 günde 2,5 kilo çok normal .. verilebilecek bir kilo Bugün kü menümü paylaştım yarın da paylaşacağım.. detoks suyunu mutlaka yapmanı tavsiye ediyorum, ve sabahları aç karnına mutlaka şade Türk kahvesi Spora gidemiyorsan eVde günlük 20-30 tane mekik çekmeni tavsiye ediyorum , gazamız mübarek olaSelam kızlar ,bende katılmak istiyorum. Bayrama kadar 2.5 -3 kilo vermek istiyorum. Bende detoks suyundan yapayım , sabah da sadece kahvemi içerim. Ama sabah işe gittiğim için çok erken kahvaltı edemiyorum hava da sıcak olduğu için, bir bardak süt bir galeta ve biraz çığ fındık tüketim acikmamak adina . Öğlen yemeğim de genelde et veya sebze ,mutlaka çorba, mutlaka yoğurt veya ayran çeşidi de oluyor yani tam bana göre akşam da yemeğimi az yerim.
Hoşbuldum canım Detoks suyumu hazirladim dolaba koydum, sabah da şekersiz kahvemi icicem insallahHoşgeldin canım ☺ Bayrama kadar 2,5 kilo çok rahat verirsin bayrama nerden baksan 20 gün var :) 20 günde 2,5 kilo çok normal .. verilebilecek bir kilo Bugün kü menümü paylaştım yarın da paylaşacağım.. detoks suyunu mutlaka yapmanı tavsiye ediyorum, ve sabahları aç karnına mutlaka şade Türk kahvesi Spora gidemiyorsan eVde günlük 20-30 tane mekik çekmeni tavsiye ediyorum , gazamız mübarek ola ☺
Canım her gün eVde basen göbek vs çalış mutlaka kar ediyor işe yarıyor ben bizzat test ettim biliyorum yanii incelMekten Ziyade sıkılaşıyor doğal olarak ta zaten sıkı zayıf görünüyorsun Başarıcaz inanıyorum Cuma’ya kadar dikkat ediyoruz Cuma akşam saat 6-7 gibi tartılıyoruz.. ama tartıya çıkmadan 3-4 saat önce yemek yemiyoruz sıvı tüketmiyoruzHoşbuldum canım ♥Detoks suyumu hazirladim dolaba koydum, sabah da şekersiz kahvemi icicem insallah
Ben spor olarak bacak hareketleri yapsam.her gün kalcam 3 4 cm incelir mi sence Ağustos 9a kadar canım. Dengeli beslenmek şartıyla. Yarın basliyorum ben de senin düzenine , şimdilik suyumu hazirladim sabah da kahvaltı da hafif şeyler yiyeceğim inşallah veririm ya
3 kilo gitse süper olur. Her cuma tartilalim
Tamam canım süper ben zaten öğle yemeğini işte erken yiyorum eve gelince de üstünden 4 5 saat çoktan geçmiş oluyor. Hadi bakalım yansın yağlarrrCanım her gün eVde basen göbek vs çalış mutlaka kar ediyor işe yarıyor ben bizzat test ettim biliyorum yanii incelMekten Ziyade sıkılaşıyor doğal olarak ta zaten sıkı zayıf görünüyorsun Başarıcaz inanıyorum ☺ Cuma’ya kadar dikkat ediyoruz Cuma akşam saat 6-7 gibi tartılıyoruz.. ama tartıya çıkmadan 3-4 saat önce yemek yemiyoruz sıvı tüketmiyoruz ☺