- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
- Konu Sahibi poncikvegece
Her gün ayrı bir menü canımm..
Cumartesi tekrardan yenilenecek tekrardan her gün farklı bir menü verecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel yaa... İnşallah 3 kg veririm artık hazırlıklı geleceğim yanımda süt ve galeta ile. Akşam çok hafif geciricemHer gün ayrı bir menü canımm..
Suyu bitirebildin miNe güzel yaa... İnşallah 3 kg veririm artık hazırlıklı geleceğim yanımda süt ve galeta ile. Akşam çok hafif geciricem
Yok canım senSuyu bitirebildin mi
Benim şuan bittiYok canım sen
SüperBenim şuan bitti
Spora kadar 500ml daha normal su içeceğim.. spordan sonra geceye kadar da 500ml içip günü 2,5 lt ile kapatacağım inşallah
Canım süper gidiyorsun.Öğle yemeğimi yedim :)
* Bol salata ( yağsız-tuzsuz ) üzerine 4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ..
1-2 saat sonra ara öğün olarak 2 adet kepekli galeta yiyip 1 fincan kuşburnu içeceğim :)
Akşam menüm ise, 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği + bol salata
Yatmadan 2 saat önce de 1 bardak kefir içip günü kapatacağım :)
detoks suyumu içmeyi unutmuyor, haricinde 2,5-3 lt ye tamamlamaya çalışılacak :)
Bu arada bugün hiç olmayan daha doğrusu beni çok sıkan bir gömleğim vardı, ortada olan sıkı ip nedeniyle göğüsler de ve göbekte pörtleme yapıyordu resmen
Bugün sabah bir giyeyim dedim işe geç kalınca, gömleği giydim ve inanılmaz rahat oldu. resmen içinde baya baya rahatım...üstelik bugün 4. gün
İnanmak başarmanın yarısııı
MaşaAllah azmine :)Günaydınnn :)
Bugün uyanır uyanmaz 1 sade türk kahvesi içildiii :)
Arkasından sabah kahvaltısı olarak 1 bardak yoğurt ve 1 dilim ananasımı yedim :)
Biraz değişik bir kahvaltı ama şuan da herhangi bir açlık yok
Ara öğün; 1 su bardağı probiyotik yoğurt + 1 ince dilim ananas
Öğle yemeği ; 1 su bardağı kefir + 1 dilim ananas
Ara öğün ; 1 su bardağı yoğurt + 1 tane kepekli galeta
Akşam ; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 su bardağı yoğurt
Gece; 1 su bardağı kefir
Bugün de 45 dk'lık bir sporum var.. detoks suyum hazırrr haydi bana kolay geleee :)
Evet biraz öyle valla Benim diyetisyen beni tığ gibi yapmaya kararlı herhaldeMaşaAllah azmine :)
Bugünkü menün bildiğin detoks menüsü
Diyetisyenlerde baya bir gelişme var ya Karatay hoca dukan derken açtılar kendilerini. Hani 3 ana 3 ara öğünden ekmeğenen ye modundan çıktılar ben yapamam bu diyeti ananası hayatımda bir defa yedim sevmedim bida nerden buluyum sana kolay gelsin detoks suyumuda hazırlayamadım zatenEvet biraz öyle valla Benim diyetisyen beni tığ gibi yapmaya kararlı herhalde
Olmazzz detoks suyumuzu ihmal etmiyoruz 21 gün boyuncaaa :)Diyetisyenlerde baya bir gelişme var ya Karatay hoca dukan derken açtılar kendilerini. Hani 3 ana 3 ara öğünden ekmeğenen ye modundan çıktılar ben yapamam bu diyeti ananası hayatımda bir defa yedim sevmedim bida nerden buluyum sana kolay gelsin detoks suyumuda hazırlayamadım zaten
İnşaAllah görürsün harika bir azim sendeki hergün ayrı şeyler yemek metayı şaşırtıyor ilk hafta uyanık diyetisyennOlmazzz detoks suyumuzu ihmal etmiyoruz 21 gün boyuncaaa :)
Ananas ta büyük marketler de satılıyor aslında tadı da çok güzel :)
Yapmak istersen ben en sana kargo bile yaparım
Yarın da benim tartı günüm akşam 7 de diyetisyen de olacağım bakalım 1 haftalık azmin sonunda en azından bi -3 görebilecek miyimm
Hastaydı o akşam ateşlenmişti canım
Ben eşimle iddiaya girdimİnşaAllah görürsün harika bir azim sendeki hergün ayrı şeyler yemek metayı şaşırtıyor ilk hafta uyanık diyetisyenn