SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Detoks suyum bitti yaklaşık bi saat önce. Gayet tok tuttuğunu farkettim . Türk kahvem bitmiş gidip bı paket aldım hemen :))
turk kahvesi tatilde bile her gün icebilirim aslında zaten çok severim ..
sabah yine 1 bardak süt ,10 fındık ve 2 galeta yiyeceğim. Eğer bir aksilik olmazsa oglenede kebab , cacık,bulgur ve çorba meyve var
ama gidene kadar karbonhidrat azaltmak adına sadece çorba cacık ve kebab alırım. Aksama da yeşil mercimek ve ayran icer günü kaparim 😌😌

Günaydınnnn,
Sabah şekersiz kahvemi içtim bende, program da yazan gibi 2 tane yumurta mı ve bol maydonozumu yedim..
Öğle yemeğim de de bol salata üzerine haşlanmış 3 yemek kaşığı nohut var :)

Detoks suyumuz zaten geceden hazırlandı :) ilk yudum an itibari ile alındı bile :) :dondurma:

Öğle yemeğimi yedim :)
* Bol salata ( yağsız-tuzsuz ) üzerine 4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ..

1-2 saat sonra ara öğün olarak 2 adet kepekli galeta yiyip 1 fincan kuşburnu içeceğim :)

Akşam menüm ise, 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği + bol salata

Yatmadan 2 saat önce de 1 bardak kefir içip günü kapatacağım :)

detoks suyumu içmeyi unutmuyor, haricinde 2,5-3 lt ye tamamlamaya çalışılacak :)

Bu arada bugün hiç olmayan daha doğrusu beni çok sıkan bir gömleğim vardı, ortada olan sıkı ip nedeniyle göğüsler de ve göbekte pörtleme yapıyordu resmen :KK70:
Bugün sabah bir giyeyim dedim işe geç kalınca, gömleği giydim ve inanılmaz rahat oldu. resmen içinde baya baya rahatım...üstelik bugün 4. gün

İnanmak başarmanın yarısııı :dondurma:

Öğle yemeğimi yedim :)
* Bol salata ( yağsız-tuzsuz ) üzerine 4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ..

1-2 saat sonra ara öğün olarak 2 adet kepekli galeta yiyip 1 fincan kuşburnu içeceğim :)

Akşam menüm ise, 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği + bol salata

Yatmadan 2 saat önce de 1 bardak kefir içip günü kapatacağım :)

detoks suyumu içmeyi unutmuyor, haricinde 2,5-3 lt ye tamamlamaya çalışılacak :)

Bu arada bugün hiç olmayan daha doğrusu beni çok sıkan bir gömleğim vardı, ortada olan sıkı ip nedeniyle göğüsler de ve göbekte pörtleme yapıyordu resmen :KK70:
Bugün sabah bir giyeyim dedim işe geç kalınca, gömleği giydim ve inanılmaz rahat oldu. resmen içinde baya baya rahatım...üstelik bugün 4. gün

İnanmak başarmanın yarısııı :dondurma:
Canım süper gidiyorsun.😍

Günaydınnn :)
Bugün uyanır uyanmaz 1 sade türk kahvesi içildiii :)

Arkasından sabah kahvaltısı olarak 1 bardak yoğurt ve 1 dilim ananasımı yedim :)
Biraz değişik bir kahvaltı ama şuan da herhangi bir açlık yok :KK70:

Ara öğün; 1 su bardağı probiyotik yoğurt + 1 ince dilim ananas

Öğle yemeği ; 1 su bardağı kefir + 1 dilim ananas

Ara öğün ; 1 su bardağı yoğurt + 1 tane kepekli galeta

Akşam ; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 su bardağı yoğurt

Gece; 1 su bardağı kefir

Bugün de 45 dk'lık bir sporum var.. detoks suyum hazırrr haydi bana kolay geleee :)

Günaydınnn :)
Bugün uyanır uyanmaz 1 sade türk kahvesi içildiii :)

Arkasından sabah kahvaltısı olarak 1 bardak yoğurt ve 1 dilim ananasımı yedim :)
Biraz değişik bir kahvaltı ama şuan da herhangi bir açlık yok :KK70:

Ara öğün; 1 su bardağı probiyotik yoğurt + 1 ince dilim ananas

Öğle yemeği ; 1 su bardağı kefir + 1 dilim ananas

Ara öğün ; 1 su bardağı yoğurt + 1 tane kepekli galeta

Akşam ; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 su bardağı yoğurt

Gece; 1 su bardağı kefir

Bugün de 45 dk'lık bir sporum var.. detoks suyum hazırrr haydi bana kolay geleee :)
MaşaAllah azmine :)
Bugünkü menün bildiğin detoks menüsü 😁

Evet biraz öyle valla :KK70: Benim diyetisyen beni tığ gibi yapmaya kararlı herhalde :KK70:
Diyetisyenlerde baya bir gelişme var ya Karatay hoca dukan derken açtılar kendilerini. Hani 3 ana 3 ara öğünden ekmeğenen ye modundan çıktılar 😁 ben yapamam bu diyeti ananası hayatımda bir defa yedim sevmedim bida nerden buluyum 😁 sana kolay gelsin detoks suyumuda hazırlayamadım zaten 🙄

Diyetisyenlerde baya bir gelişme var ya Karatay hoca dukan derken açtılar kendilerini. Hani 3 ana 3 ara öğünden ekmeğenen ye modundan çıktılar 😁 ben yapamam bu diyeti ananası hayatımda bir defa yedim sevmedim bida nerden buluyum 😁 sana kolay gelsin detoks suyumuda hazırlayamadım zaten 🙄
Olmazzz detoks suyumuzu ihmal etmiyoruz 21 gün boyuncaaa :)
Ananas ta büyük marketler de satılıyor aslında tadı da çok güzel :)
Yapmak istersen ben en sana kargo bile yaparım :KK70: :KK70:
Yarın da benim tartı günüm akşam 7 de diyetisyen de olacağım bakalım 1 haftalık azmin sonunda en azından bi -3 görebilecek miyimm:dua::ıslık:

Olmazzz detoks suyumuzu ihmal etmiyoruz 21 gün boyuncaaa :)
Ananas ta büyük marketler de satılıyor aslında tadı da çok güzel :)
Yapmak istersen ben en sana kargo bile yaparım :KK70: :KK70:
Yarın da benim tartı günüm akşam 7 de diyetisyen de olacağım bakalım 1 haftalık azmin sonunda en azından bi -3 görebilecek miyimm:dua::ıslık:
İnşaAllah görürsün harika bir azim sendeki hergün ayrı şeyler yemek metayı şaşırtıyor ilk hafta uyanık diyetisyenn 😁

İnşaAllah görürsün harika bir azim sendeki hergün ayrı şeyler yemek metayı şaşırtıyor ilk hafta uyanık diyetisyenn 😁
Ben eşimle iddiaya girdim :KK70:
o yüzden benim programım biraz ağır, ağır istedim ben.. Ama benim diyetisyende biraz manyak çıktı :KK70: çok mutlu oluyor insanlar yemek yemeyince :KK70:
ben bu programı bana ilk yazdıgında bununla ben bayılmayayım falan dedim , adam bana şimdiye kadar yediklerine say dedi :KK70: epey de açık sözlü :KK70: iyiye denk geldim yani :KK70:

Kuzenim de gidiyor benim gittiğim diyetisyene, o 3 hafta da 7 kilo verdio_O

X