SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Kızlar yarın ki menüm
Uygulamak isteyenler oLursa diye şöyle bırakıyorum

Eklentiler

• 9F04452E-13AA-40B0-90FF-916223CECB6B.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 113
Günaydın Canım :)
Afiyet olsun, bende kahvemi içtim sabah, 3 yemek kaşığı nesfit 1 su bardağı yoğurt yarım elma yedim :)
Öğlen menümde de 3 adet köfte ve bol salata var :)
Afiyet olsun canım, bende bir bardak süt ,2 galeta ve 10 fındık yedim sabah.
Öğlende haşlama tavuk ve ayran yicem :)

Kızlar kahvaltıdan sonra detoks suyumuzu içmeyi unutmayalım gün içerisinde akşam 5-6 ya kadar bitip 6dan gece yatana kadar da 1 lt normal su içmeye çalışalımmm

Afiyet olsun canım, bende bir bardak süt ,2 galeta ve 10 fındık yedim sabah.
Öğlende haşlama tavuk ve ayran yicem :)
Canım kavrulmuş fındık mı yiyorsun çiğ mi ?
Çiğ fındık yemeye çalışırsan daha iyi olur..
Biliyorsundur tüm diyet listelerinde çiğ badem, çiğ fındık vs yer alıyor.. o konu da biraz dikkat edelim

Evett Leslie cidden bu konuda süper. Calisiyorum diye yapamadım ama bugün yapsam mı acabaa❤❤
Akşamları bence 45 dakikanı ayırabilirsin
Sonuçta ucun da bayrama kadar 3 kilo vermek var
Ben spora gittiğim için yapmıyorum, zaten hafta da 4 gün spora gidiyorum 1 saat.. ama eğer spora gitmiyorsan bence mekik vs yerine leslie yapılabilir

Evet 3kg uğruna yapılır doğru diyorsun haftada 4 gün 1 saat çok iyi . Neler yapıyorsun

Evet 3kg uğruna yapılır doğru diyorsun haftada 4 gün 1 saat çok iyi . Neler yapıyorsun
Canım 1 gün full kardiyo yapıyorum 1 gün fitness o şekilde ilerliyorum..
30 dk yürüyüş 15 dk bisiklet işte kalan 15-20 dklık zaman da da mekik vs çekmeye çalışıyorum.
sonra başka bir gün 10 dk yürüyüş yapıp ısınıyorum sonra kol, bacak, vs çalışıyorum aletlerle.. sıkılaşmak için o şekilde 2 gün 2 gün şeklinde yapıyorum hafta da 4-5 saate tamamlamaya çalışıyorum, iyi gidiyor şimdilikk
Benim kuzenim , gittiğim diyetisyene gidiyor o önce başlamıştı benden bu 4.haftası onun benim ilk haftam henüz.. spor yapmıyor o sadece diyet yapıyor 3 hafta da verdiği program ile 7 kilo verdi..
ben sporda yapıyorum; o 7 verdi ise benim en az 8 falan vermem lazım 3 hafta da yani
gerçi her vücut farklı ama bakalımm..

Kuzenin kilosu kaçtı? 3haftada 7kg çook iyi

Bugün öğlen yemekhanede yemek yoktu ,tüm gün elektrik kesintisi oldu ve hala gelmedi yarım ekmek içine domates salatalık peynir koymuslar mecburen yemek zorunda kaldim.. of yaaa.. aksama ne yiyeyim ki dengeleyim sence canım?

Canım keşke ekmek yemeseydin yaaaa :)
domates, peynir salatayı normal ekmek içinden çıkarıp yeseydin keşke
neyse yapacak bir şey yok tabiki..
Akşam yemeğinde 1 tane tavuk haşla yanında da 1 su bardağı yoğurt ye istersen sadece..

bu akşam sana 3 mile leslie farz oldu
kuzenim de başlamadan önce 75 kiloydu bu 4. haftası suan 67,300

onun da hedefi 55 falan..

Canım çok moralim bozuldu gerçekten haklısın ama 6 buçukta evde olucam sabahta hafif beslendim çantamda da bişey yoktu,6 buçuğa kadar deli gibi acikirdim 1 bardak yoğurt ve 3yk yeşil mercimek yeter bana sanırım, aksama da 3mil Leslie yapar dengelerim diye düşünüyorum artık ne olur ne olmaz yanıma süt ve galeta koyacağım

Evet canım yoğurt ve yeşil mercimekte olabilir, hem hafif hem sağlıklı..
Akşam da sporunu ihmal etmezsen hiçbirşeycik olmaz :)
suyunu içiyor musun detoks suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…