Spor arkadasi arayanlarin yeri

15 dk zumba yaptim, 10 dk kalca cardio yaptim, ardindan biraz egzersiz yaptim yoruldum biraktim.. toplasan 30 dk yaptim ama zumba ve cardio beni cok yordu ve terletti.. benden bugün bu kadar.. gecen hafta güzel inceldim diye bu haftayi boslamamam lazim:18: yarin zumba var fitness'da oraya katilacam insallah aksilik cikmazsa :))

fndkkrdum sen koyucam koyucam dedin bi türlü gözlüklü resmini koyamadin :)) bende dedimki eger ben koyarsam o da koyar, 3 silahsörler olarak 3ümüz (yani muzeyyen, ben ve fndkkrdu) gözlüklü halimizi koymus olacaz..:KK52::KK52: birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin.. :KK70: biri ne yaparsa digeri aynisini yapar :)) ama 3 silahsörler yerine 3 gözlüklüCitirlar olsun yaa.. silahla isimiz olmaz :p ayy bugün keyfim yerinde... ama kimse yok burda :KK43:

Son düzenleme:
fndkkrdum sen koyucam koyucam dedin bi türlü gözlüklü resmini koyamadin :)) bende dedimki eger ben koyarsam o da koyar, 3 silahsörler olarak 3ümüz (yani muzeyyen, ben ve fndkkrdu) gözlüklü halimizi koymus olacaz..:KK52::KK52: birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icin.. :KK70: biri ne yaparsa digeri aynisini yapar :)) ama 3 silahsörler yerine 3 gözlüklüCitirlar olsun yaa.. silahla isimiz olmaz :p ayy bugün keyfim yerinde... ama kimse yok burda :KK43:

Cektim de koymadim misafirlikteydim teyzemlerde o yuzden ama yarin koyucam soz :)

koy koy koy koy :KK52::KK52::KK52: müzeyyen sende koooyyy :KK53:

bu rezil halimi görmeyin noolur :KK53::KK53::KK53:
regl oldum şiştim gibi :KK53:
her gün aynada bakıyorum basenlerim kalınlaşıyo gibi geliyo bana
:KK53::KK53:

bennn burdayımmm :KK3::KK3:
elmasekerim dün cevap vereceğim yazıları işaretledım. tam cevap veriyodum ki patron çağırdı. kapatmak zorunda kaldım.
daha sonrada yazamadım.
:KK25::KK25::KK25:

benim fotolarım tamam hatunlar sizler koyunda görelim şu gözlüklü şirineleriii :KK16::KK16::KK16:
ayy pardon gözlüklü çıtırları :103::82:

Cektim de koymadim misafirlikteydim teyzemlerde o yuzden ama yarin koyucam soz :)

:KK1::KK1::KK1: bu yarın gelsin artıkk nooooooolurrr :KK53::KK53:

muzeyyencim canim bende aynada hergun baktigimda sanki dahada kalinlasiyorum gibime geliyor.. galiba goz yanilmasidir :KK70: hem kendine rezil demissin, sen rezilsen biz neyiz pardon yani? senin yaninda manda yavrusuyum :KK70: yok ya okadarda degilim saka saka :KK70:

ayyy o ne yaa fndkkrdum resmi koymudu koymadimi ne kadar girdim bu siteye haberin varmi:KK52: sinav sonuclari aciklanirken bile bu kadar heyecan duymadim galiba :KK1: bir an once koysun artikkkkkkkkkkkkkkkk:KK52:

Son düzenleme:
muzeyyencim canim bende aynada hergun baktigimda sanki dahada kalinlasiyorum gibime geliyor.. galiba goz yanilmasidir :KK70: hem kendine rezil demissin, sen rezilsen biz neyiz pardon yani? senin yaninda manda yavrusuyum :KK70: yok ya okadarda degilim saka saka :KK70:

ayyy o ne yaa fndkkrdum resmi koymudu koymadimi ne kadar girdim bu siteye haberin varmi:KK52: sinav sonuclari aciklanirken bile bu kadar heyecan duymadim galiba :KK1: bir an once koysun artikkkkkkkkkkkkkkkk:KK52:

reglmden dolayı galiba bu bende ki şişmeler :KK53::KK53:
yarın biteck inşallah.
o zaman foto çekip koyucam :KK34::KK34:
manda mı uyyy en en en eski halinden bahsediyosun galiba :KK36::KK36:
şimdi ki halin oldukça iyi :KK16::KK16:

sormaa yaaa devamlı sitedeyim. koydu mu koyacak mı diye :KK1::KK1::KK1:
fndkkrdmm duy artık sesimizii
:KK33::KK33:

elmasekerimmm bişey dikkatimi çektii:26::26:
profil resminle çok benziyosun:21:
ona benzer siyah beyaz bi foto çekersen aynı Türkan ŞORAY'sın :KK52::KK52::KK52::KK52:

benim sorunumda göbek ve simidler ölçülerim bel 70 göbek 89 kalça 95 gögüs 85 üst bacak 55 inşallah incecik oluruz :)

oldu canim 4 gozle bekliyor olacam resmini :))

ayy gecen bi arkadasim ozellikle bu resimde turkan soraya benzedigimi soyledigi icin koyasim geldii :KK70: onceden de akrabalar filan hep soylerdi benzedigimi, yani turkan sorayin sirin bi versyonu oldugumu derlerdi, hatta esimde soyluyor ama hic inanmadim ve hala benzemedigimi savunurum, onun guzelligin yaninda ben kimimki.. onun gibi makyaj yapip uzun kirpik taksam benzerim belki :KK52::KK52:

oldu canim 4 gozle bekliyor olacam resmini :))

ayy gecen bi arkadasim ozellikle bu resimde turkan soraya benzedigimi soyledigi icin koyasim geldii :KK70: onceden de akrabalar filan hep soylerdi benzedigimi, yani turkan sorayin sirin bi versyonu oldugumu derlerdi, hatta esimde soyluyor ama hic inanmadim ve hala benzemedigimi savunurum, onun guzelligin yaninda ben kimimki.. onun gibi makyaj yapip uzun kirpik taksam benzerim belki :KK52::KK52:

sen ne kadar benzemiyorum desendeee benziyosun canımcımmm :KK16::KK16::KK16:
ayrıca kendine de haksızlık etmeee :KK22:

merhaba aranıza katılmak istiyorum ..şartlarınız nedir..gözümden lazer oldum fazla uzun yazı okuyamıyorum üzgünüm..bana yardımcı olursanız sevinirim..vermem gereken fazlalık 5 kilom var istediğim hedef içinse toplam 7 kilom....

merhaba aranıza katılmak istiyorum ..şartlarınız nedir..gözümden lazer oldum fazla uzun yazı okuyamıyorum üzgünüm..bana yardımcı olursanız sevinirim..vermem gereken fazlalık 5 kilom var istediğim hedef içinse toplam 7 kilom....

hosgeldin canim.. kisaca anlatayim o zaman, bu arada gecmis olsun.

öncelikle seni listeye almam icin ölcülerini alip buraya yazman gerek (göbek, bel, göbek, kalca, üst bacak, üst kol).

her pazartesi ölcme günümüz, o gün mutlaka ölcülerini bildirmen gerekiyor.

sart degil ama spor yaptiktan sonra buraya yazip neler yaptigini yazabilirsin (bizde faydalaniriz belki diye).

sadece spor degil herhangi bisey aklina gelirse, sormak veya söylemek istediginde buraya dökebilirsin kendini :KK66:
burda hepimiz arkadasiz :KK66:)

Hosgeldin canm aramiza.
Oncelikle cok gecmis olsun.
Elmasekerim anlatmis yapilmasi grreknleri.
Aslinda bizim amacımız kilo vermekten ziyade yağlarmzdan kurtulmak :KK66: :KK66:

Bu arada lazeri gözlük takmaktan kurtulmak icin mi yaptrdin.
Bende 1sene sonra yaptrmayi düşünüyorum da :KK43: :KK43:

X