Spor arkadasi arayanlarin yeri

poyrazcım videoyu bize de gönderme şansın var mı? yanı pc uzerınden........

Tabii ki yollarım canım ama dvd yi pc ye kopyalayamadım. Kopyala ya tıklıyorum ama tık yok. İşyerindeki arkadaşlara bi göstereyim. Tabi daha sonra da masa üstünden size nasıl atacam o zaman da siz yardımcı olursunuz :KK34:

Çok mutsuzum kızlar :KK43:
Artık gerçekten katlanamıyorum bu vücuduma :KK43: Hepinizden çok daha fazla kilom ve fazla olan cmlerim :KK30:
Umarım bu kez istikrarlı olurum :KK43: Sabah ölçülerimi verebilir miyim ben de?

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım.
bir süre daha giremeyeceğim maalesef çok yoğun ders çalışıyorum :KK50:
hepinize verimli sporlar :KK3:

kızlar tekrardan aranızdayım hem sınavlar bitti burda spor yapıcam
hemde fndkkrdmun topiğinde diyete devam edicem. :)

Sabah ölçülerimi aldım ve spora başladım. Ölçüleri vermeye bile çekiniyorum :KK43:
Belim ideal belin iki katı neredeyse :KK43: Gerçekten uzuuun upuzun bir yol bekliyor beni :)
Bu sabah yaklaşık 45 dakika yürüyüş, tempolu yürüyüş, koşu yaptım.
Bir aylık squat programını yapacağım bir de Akşamları da pilates :)
Ramazana kadar hızlıca toparlanabilmem gerekiyor çünkü, umarım destek olursunuz bana :KK43:

Son düzenleme:
Sabah ölçülerimi aldım ve spora başladım. Ölçüleri vermeye bile çekiniyorum :KK43:
Belim ideal belin iki katı neredeyse :KK43: Gerçekten uzuuun upuzun bir yol bekliyor beni :)
Bu sabah yaklaşık 45 dakika yürüyüş, tempolu yürüyüş, koşu yaptım.
Bir aylık squat programını yapacağım bir de Akşamları da pilates :)
Ramazana kadar hızlıca toparlanabilmem gerekiyor çünkü, umarım destek olursunuz bana :KK43:

ah canıım hiiiç merak etme biz bu topikle seni inceltiriz ben martta belim 90 küsürdü şimdi 74 :KK52: 10 cm daha gitse benden çok güzel olacak :KK52:

betrayalcim ramazana kadar zamanımız var :KK34: :KK76: sıkı bi diyete giriyoruz artık :KK52:

ah canıım hiiiç merak etme biz bu topikle seni inceltiriz ben martta belim 90 küsürdü şimdi 74 :KK52: 10 cm daha gitse benden çok güzel olacak :KK52:

betrayalcim ramazana kadar zamanımız var :KK34: :KK76: sıkı bi diyete giriyoruz artık :KK52:
aynen hem sıkı bir diyet hem sıkı spor.
zaten ramazanda spor yapamayız heralde :/

Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube
bunu yaptım şuan ama kızlar slim in 6 nın videosunu bulamıyorum :/
o bende çok işe yarıyodu

kızlar ben bu pazartesi başlarım herhalde benim bacaklarım çok kalın ve omuzlarım çok geniş bacakları inceltecek ve omuzlarımı daraltacak videolar varsa link atar mısınıız aranıza girmek istiyorum

kızlar slim in 6 videoları kaldırılmış bende jillian yaptım şimdi yarım saat bacak çalıştırcam.
saat 3-4 gibi spora tekrar devam edicem.

X