- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
hepinize günaydinnnnn
bugün ölcme günümüz veeee ölcülerimi yazayim ben :))
gögüs ayni
bel 65den 64e indi
göbek 79dan 78'e indi
kalcam 99dan 98'e indi
üst bacak 56'dan 55'e indi
kol ayni
hadii kizlar sizin ölcülerinizide bekliyorummmm :))
fndkkrdum carsamba günü istanbuldayim.. yarin hic vaktim olmayacak yazmaya, erkenden dayimlara gidecez onlarda izmire gidecekler istanbul aktarmali, ayni ucakla gidecez sansimiza :)) o yüzden bugünden sonra topik size emanet, gelene kadar sporunuzu ihmal etmeyin :))
Kızlarrrrr bende adet oldum dün 1 kaç gündür çok huysuzdum ve ister istemez bu sporuma da yansıdı.
bende dün yedim yedim yeedimmm ewe zor geldim midem allak bullak oldu. bugün koruyorum kendimi. hasta hasta da pek spor yapasım yok açkçası.
ölçülerim de aynı bu arada
çook tembelim çoookkk.
dün çikolata surat sewgilim de dedim sıkılaş azıcık diye. oturup ağlıycaktım
elmasekerim ne güzel 1er cm incelmişsin.
2 güne bitsin hastalığım sıkı tutucam ebru şallıyı.
fndkkrdm sen nasılsın bakimm ??
Oğlum kucağımd uyuyor benimde gözler kapanıyor gece cok az uyudum. Bugün spor yapmaya niyetlenmiştim ama yorgunun. Eşim evde olsaydı cocukda uyurken yapardım sporumu ama zaten de yorgunum
Bakk baak bahaneye bak netten acip yapsana platesini :) :)
Bn simdi sadece karın hareketi yapicam 15 dk sonrs tiffany yaparım :))
Biliyo musun fndkkrdm selulitlerim cogalmis popmda ve alt kisminda. Cok kotu duruyolar( tavsiye edecegin bisey var mi (
göbeğim hasta olmama rağmen 2 cm incelmiş86 olmuş
süpersin fındıkkurdubende dün alışverişe gittim.bacaklar hala lömbür lömbür spora başlayalı 10 gun oldu sanırım mucize bekliyorum....
kızlarrr selam..
ben 1 haftadır ayagım yuzunden cok bisey yapamadım ama her gun ufak tefek hareketlerimi de yaptım yine de.. dün tekrar sahalara döndüm sonunda :) salona gittim bugun de jilliana ve squata kaldıgım yerden devam edicem.
dün salonda ölçü aldılar. 1 ayım bitmişti. ölçülerimi yazıyorum
Gögüs 85
Bel 72
Göbek 84
Kalca 92
Üst bacak 49
Üst kol 25
bu arada kollarımda ve bacaklarımda dengesizlikler vardı onlarda eşitlenmiş