Spor arkadasi arayanlarin yeri

ay evet canım ya tamda size denk geldi bitmicek gibi bitmesinde o başımızdaki inene kadar bitmesin . insanlara resmen zulüm yapıyorlar medya yayınlamıyor yapanları ama birçok kişi öldü bir çok kişi gözaltında ve işkence görüyorlar kimse yayınlamıyor bunları

evet canım ard arda oluyoruz ne zaman geliyosunuz istanbula ve çok sveindim small giymenize inşallah bende giyerim medium giyiyorum şuan ama small da oluyor ama hala yanlarım ve göbeğim var hele adet oldum ya nasıl yiyorum göbek daha beter oldu kızıyorum kendime

bende bugün spor yapmadım el sporu yaptım baya twitterda

mrb kızlar..3-4 gundur hesabım kapalıydı.haftasonu aöf sınavu vardı spor yapamadım ama yarından itibaren başlıyorum.......

hepinize günaydinnnnn

bugün ölcme günümüz veeee ölcülerimi yazayim ben :))
gögüs ayni
bel 65den 64e indi
göbek 79dan 78'e indi
kalcam 99dan 98'e indi
üst bacak 56'dan 55'e indi
kol ayni

hadii kizlar sizin ölcülerinizide bekliyorummmm :))

fndkkrdum carsamba günü istanbuldayim.. yarin hic vaktim olmayacak yazmaya, erkenden dayimlara gidecez onlarda izmire gidecekler istanbul aktarmali, ayni ucakla gidecez sansimiza :)) o yüzden bugünden sonra topik size emanet, gelene kadar sporunuzu ihmal etmeyin :))

ay ben unuttum ya ölçülmeyi ama zaten adetliyim ki :26:
hayırlı yolculuklar kuşum sen merak etme topik emin ellerde sporunu yapmayana idam cezası veriyorum

spor= 200 kalorilik olan video şuan acaip terliyim gücüm kalmadı diğer sporlara

günün diğer saatlerinde tiffany squat ve yapabilirsem plates yapıcam

Kızlarrrrr bende adet oldum dün 1 kaç gündür çok huysuzdum ve ister istemez bu sporuma da yansıdı.
bende dün yedim yedim yeedimmm ewe zor geldim midem allak bullak oldu. bugün koruyorum kendimi. hasta hasta da pek spor yapasım yok açkçası.
ölçülerim de aynı bu arada
çook tembelim çoookkk.
dün çikolata surat sewgilim de dedim sıkılaş azıcık diye. oturup ağlıycaktım

elmasekerim ne güzel 1er cm incelmişsin.

2 güne bitsin hastalığım sıkı tutucam ebru şallıyı.

fndkkrdm sen nasılsın bakimm ??

canım bende adetliyken aynen öyleyim şuan bende hastayım ama yinede etlerimi gördükçe yapıyorum yarın felan biter benimki sonra bende platese sarılcam . Hastayken zor oluyo ya ama iyiyim canım sen nasılsın ? kıyamam ben sana ağlama

spor olarak bugün = 200 kalori yaktıran video ( bu videoları hergün yapmıcam kalbim dayanmaz )
tiffany 2 kere
60 squat
30 tane şınav

ebru şallıda plates yapmıyo bu ara o yüzden yapamıyorum tvde olunca aksatmıyodum ne güzel böyle yapamıyorum ama adetim bitsin o çıkmasada tvye netten yapcam ne güzel incelip sıkılaşıyodum onunla

Oğlum kucağımd uyuyor benimde gözler kapanıyor gece cok az uyudum. Bugün spor yapmaya niyetlenmiştim ama yorgunun. Eşim evde olsaydı cocukda uyurken yapardım sporumu ama zaten de yorgunum

Oğlum kucağımd uyuyor benimde gözler kapanıyor gece cok az uyudum. Bugün spor yapmaya niyetlenmiştim ama yorgunun. Eşim evde olsaydı cocukda uyurken yapardım sporumu ama zaten de yorgunum

oy yenir o ya oğlunu öpüyorum 1 güncükten bişey olmaz ama yarın kesin yapıyosun

Bakk baak bahaneye bak netten acip yapsana platesini :) :)
Bn simdi sadece karın hareketi yapicam 15 dk sonrs tiffany yaparım :))

Biliyo musun fndkkrdm selulitlerim cogalmis popmda ve alt kisminda. Cok kotu duruyolar ( tavsiye edecegin bisey var mi (

ama napim hastayım
bugün yapmaya başlıcam plates netten

canım kesinlikle squat bende işe yaradı selülitler için hem popomda güzelleşti bugün aynada bi kendimi beğenmişlik oldu
ben tekrar squata başladım biraz daha kalksın diye hele bugünkü görünüşten sonra bırakmam

benim selülitlerim çoktu şuan azaldı işte yine bu squat programını sonuna kadar uygularsam geçer. bide ebru şallının selülitle ilgili videoları var ona bak istersen . Selülit savarı var özellikle hiç yapmadım ama herkes etkisini görmüş bi bak istersen netten

süpersin fındıkkurdu bende dün alışverişe gittim.bacaklar hala lömbür lömbür spora başlayalı 10 gun oldu sanırım mucize bekliyorum....

10 gün daha yeni canım ben 3 aydan beri uğraşıyorum eminim ki sende sıkılaşıcaksın

spor = The Best Victoria Secret Ab Workout - YouTube karın videosu çok iyi çalıştırdı vallahi
tiffany 2 kere
gün içindede şınav çekicem :118:

kızlarrr selam..

ben 1 haftadır ayagım yuzunden cok bisey yapamadım ama her gun ufak tefek hareketlerimi de yaptım yine de.. dün tekrar sahalara döndüm sonunda :) salona gittim bugun de jilliana ve squata kaldıgım yerden devam edicem.

dün salonda ölçü aldılar. 1 ayım bitmişti. ölçülerimi yazıyorum

Gögüs 85
Bel 72
Göbek 84
Kalca 92
Üst bacak 49
Üst kol 25

bu arada kollarımda ve bacaklarımda dengesizlikler vardı onlarda eşitlenmiş

Bir şey daha eklemek istedim benim geçen sene kalçam 103 cm falandı sonra diyet, spor vs derken bu günlere geldim hala inanamıyorum ben 90 a bu kadar yaklaşabilmiş olmamı benim bacaklarım hep inceydi boyle şemsiye gibi bir popo çıkıyordu yukarıda, hala basen kısmını biraz daha toparlamam gerekiyor ama buraya gelmiş olmak bile cok guzel...

hepberaber daha da TAŞ gibi olucaz kızlar ben buna inanıyorum+ motivasyon fotoları cok guzel resmen gaza geldimm

Anladim ki zumba bana göre değilmiş. 10 dakika dan sonra kursu terk ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…