Spor arkadasi arayanlarin yeri

elmasekerim cok guzel olmusssuuuuuun :)
Bende tiffaniyi gunde 2 ye cikardim benimkide 2 haftaya gider insallah hepsi sonrada vucut yapmaya baslarim su lop lop etler gitsinde
ay seni gordum bi heveslendim spor programi hazirlim en iyisi ben de memlekete gitmeden zayiflim tamamen

elmasekerim hamam cok iyi olur iyi bi kese attirin kendinize ben hic gitmedim ama gitmeyi cok istiyorum :)
Dedigim cayida unutma ben cok memnunum ama almisken 6 hafta yetecek sekilde al yada 1 kutu al once denersin burda gitmeden oyle karar verirsin ama bence cok guzel ve cok yararli cok faydasini gordum goruyorumda

maydonoz gibi karışacam ama hangi çay o :26: rica etsem bana da söylermisin

Selam kizlar, bikac gundur spor yapmaya calisiyorum bu topik tamda bana gore bundan snra duzenli yapmak icin burdayimm insallah :) ...

Son düzenleme:

tesekkür ederim canimmmm :) bende vücut yapmak istiyorum, cok sIkI bi vücudum olsun istiyorum ama önce su kalcamda birikmis yaglarim gitsin ( elledigimde avucuma geliyor hala.. kalcam 90 oldugunda dedigin gibi yapmaya baslayacam bende bi 3 ay sürdü bu hale gelmemiz, bi 3 ay daha yapsak bambaska olucaz galiba, tabi oruc ayini saymazsak..

ooo unuturmuyum ben o cayi, sürekli aklimda zaten ) bol bol alicam annem ve yengemde kullansin diye :)) diyet yapamiyorlar barii bu cayi icsinler..
sen faydasini nasil gördün canim, ne yapiyor o cay? tuvalete rahat cikmayami yardimci? cünkü bende bazen sorun yasiyorum bu konuda, eger cay cikartiyorsa süper olucak benim icin :))

Selam kizlar, bikac gundur spor yapmaya calisiyorum bu topik tamda bana gore bundan snra duzenli yapmak icin burdayimm insallah :) ...

hosgeldin canim.. düzenli spor yapmaya baslamissin ne güzel, insallah böyle hep devam eder ve istedigin fitlige ulasirsin ölcülerini alip buraya yazarsan seni listeye alirim canim

günaydinnnn güzellerimmm

büyük bi enerjiyle güne uyanmis bulunuyorum.. disarda hava mükemmellllllll canim hiiiiic ise gitmek istemiyorr.. bi bisiklet turu yapmak istiyorum ormanda yaaa ( ormanin o kokusu, kuslarin civil civil sesleri, yesilligin icinde esimle romantik bi tur cok sahane olurdu, amaaa napcamm calismam lazim eehh mecbuuuuuur..

neyse kizlar ben kahvaltimi yapayim, bir an önce hazirlanayim cikiyim.. hepinize fitttttttt günlerrrrrrrr

merhaba kızlar bende gelebilir miyim aranıza birkaç gündür diyetteyim şuanda isveç diyetini yapıyorum 2 hafta sonrada yemeklerimi kısarak devam edicem :)

merhaba kızlar bende gelebilir miyim aranıza birkaç gündür diyetteyim şuanda isveç diyetini yapıyorum 2 hafta sonrada yemeklerimi kısarak devam edicem :)

tabiki gel canim hosgeldinnnn :) spor olarak aklina gelen yapmak istedigin biseyler varmi?
bu arada ölcülerini al buraya yaz, ilk sayfadaki listeyede alayim seni

tabiki gel canim hosgeldinnnn :) spor olarak aklina gelen yapmak istedigin biseyler varmi?
bu arada ölcülerini al buraya yaz, ilk sayfadaki listeyede alayim seni

canım ben çok ağır spor yapamıyorum yada hemen pes ediyorum bana destek olun uyarın hatta

evde şuan bunlar var :
- mekik sehpası
- atlama ipi
- koşu bandı
- kondisyon bisikleti ( yatay )

günaydin.. ben 10 kiloluk agrliklara spor yapabilirimiyim onda bile süpeliyim kol kazlarim cok gücsüz. Madem sen iki aydan beri yapiyorsun bende denicem :)

selam kızlar
sabahları girip kaçak kaçak yazıyorum
dün spor yapamadım ama baya yürüdüm.
elbise diktiriyordum, adam beni görür görmez kilo mu verdin dedi bitmiş elbiseyi bi daha daralttı
fırsat buldukça spora devam

rica ederim canım, bende bunu yapmayı düşünüyorum yanında squatsla birlikte.
çünkü diğerlerini yapmaya vaktim yok maalesef, sen nasıl oldun iyileştin mi?

hoşgeldiniz kızlar :13:

günaydın canım ne kadar güzel olmuşsun ya, tebrikler

birde ben bu ölçüleri nasıl alıcam bir tablo varmı yanlış bilgilendirmiyeyim ben bilmiyorum çünkü :)

göğüs, kalça, bacak, kol, göbek en kalın yerden bel de en ince yerden alınıyor

göğüs :80
bel: 67
göbek : 89
kalça : 99
kol : 26 ( bu kas olan yer değilmi ? )
bacak : 45 ( baldır kısmı ? )

ölçüler bunlar sorduğum yerlerde doğruysa kızlar :)

ya bir sey soracagim bu tiffany dediginz sey dedir.. hic bilmiyorum..

bi ricam olacak bana yaptiginiz sporlarin linkini özl mesaj ile yazarmisiniz?

Elmasekerim: Bende bundan iki yil önce türk hamamina gittim. cok güzel bir sey bütün vücutt kese ile peeling yapiliyor sicak tasin üstünde yatiryorsun mis gibi benim yerime de bir kese atir

Biz bir tatil beldesinde gitmistik hamamin parasini da önceden ödemistik.. hamama gidince bide ne göreyim bay bayan karisik ohhaa dedim. Ben vazgectim girimiyorum ödedigim para da sizin olsun, ben disarida bekliyorum dedim ve disarida beklemeye basladim. Bi zaman sonra orda calisan bir görevli yaslica bir adam yanima geldi. Senin neden hamama girmedigini ben anladim, istersen bekle hamamdaki cikinca sen tek basina girersin sen cikana kadar da kimseyi sokmayiz dedi. Bende onayladim tabi. Koca hamamda tek basima bici bici yaptim :)

hosgeldin canim.. düzenli spor yapmaya baslamissin ne güzel, insallah böyle hep devam eder ve istedigin fitlige ulasirsin ölcülerini alip buraya yazarsan seni listeye alirim canim

Hosbuldum insallah birbirimize destekle hedefimize ulasiriz,
olculerimi tabi yaziyim canim:

Gogus:95
Bel:83
Gobek: 92
Baldir: 58
Kol: 29
Kalca: 96

Tam bir odunum ya ( 18 gun icinde elimden geleni yapip duzgun gorunume kavusuyum istiyorum bana onereceginiz sporlar var mi.. mumkun oldukca
yuruyuse cikiyorum 15 dak kadar kosuyorum evde kond. bsikleti var ??
gOBek bolgem sorunlu davul gibi bana yardim edin kizlaar

kullandığım çayın adı 'fitoform ' zayıflamaya yardımcı.

ben 2 haftadır kullanıyorum hem çok güzel kilo vermemi sağladı hemde tuvalete çıkmamı kolaylaştırdı ben çokçıkmıyordum tuvalete şuan düzene girdi Şiddetle tavsiye ediyorum

ay 2 gündür tiffanyi 2 kere yapıyorum ya yanlarım nasıl felaket ama sanki gitmişler

elmaşekerim erkencisin ne enerji o öyle maşallah

bende az önce 30 tane şınav çektim ve sanırım göğüslerim daha iyi duruma geldi

tebrikler cnm degisimi gorebilmek ne guzel demi :))
canim tiffany simit dedigin hangisi tiffany rothe degil galiba bu bayanin videolarini begeniyorum bugun iki videosunu yaptim aksama kadar artiririm insallah //

canım sınavlardan dolayı katılamadım topiğine.
benide ekler misin?
göğüs:84
bel:74
göbek:83
kalça:97
bacak:55
kol:25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…