- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
elmasekerim hamam cok iyi olur iyi bi kese attirin kendinizeben hic gitmedim ama gitmeyi cok istiyorum :)
Dedigim cayida unutma ben cok memnunum ama almisken 6 hafta yetecek sekilde al yada 1 kutu al once denersin burda gitmeden oyle karar verirsin ama bence cok guzel ve cok yararli cok faydasini gordum goruyorumda
elmasekerim cok guzel olmusssuuuuuun :)
Bende tiffaniyi gunde 2 ye cikardim benimkide 2 haftaya gider insallah hepsi sonrada vucut yapmaya baslarim su lop lop etler gitsinde
ay seni gordum bi heveslendimspor programi hazirlim en iyisi ben de memlekete gitmeden zayiflim tamamen
elmasekerim hamam cok iyi olur iyi bi kese attirin kendinizeben hic gitmedim ama gitmeyi cok istiyorum :)
Dedigim cayida unutma ben cok memnunum ama almisken 6 hafta yetecek sekilde al yada 1 kutu al once denersin burda gitmeden oyle karar verirsin ama bence cok guzel ve cok yararli cok faydasini gordum goruyorumda
Selam kizlar, bikac gundur spor yapmaya calisiyorum bu topik tamda bana gore bundan snra duzenli yapmak icin burdayimm insallah :) ...
merhaba kızlar bende gelebilir miyim aranıza birkaç gündür diyetteyim şuanda isveç diyetini yapıyorum 2 hafta sonrada yemeklerimi kısarak devam edicem :)
tabiki gel canim hosgeldinnnn :) spor olarak aklina gelen yapmak istedigin biseyler varmi?
bu arada ölcülerini al buraya yaz, ilk sayfadaki listeyede alayim seni
ne kadar sürede kaslari büyümüs? ben 2 aydir düzenli gidiyorum ama öyle bisey yasamadim daha.. bizim antrenör 40li yaslarda bi bayan ve inanilmaz fit bi vücudu var, öyle büyük kaslari yok, zaten kendiside diyor kadinlarda erkegin kadar cok kas orani olmadigi icin öyle büyük kaslarimiz olamaz, olanlarda zaten cok agir ve uzun calistiklari icin oluyor.. yani eger 30-40 kiloyla günde 2-3 saat calisirsan öyle büyük kaslarin olur, ama ben maximum 10 kiloluk halter kaldirabiliyorum.. dedigin gibi cok fazla kalori harcaniliyor, hocamin dedigine bakilirsa ortalama 500 kalori ve inanilmaz yag yakici bi spor.. bence eger imkanin varsa gitmelisin
çok geçmiş olsun bıdık, şunu önerebilirim sana
[video=youtube;bvE0uQRM5-A]http://www.youtube.com/watch?v=bvE0uQRM5-A[/video]
Çok teşekkürlerrr dün biraz yaptım bu videoyu aksam daha çok yapıcam.
İyi ki varsınız sayenizde sporu bırakmadan hayatımı sürdürebiliyorum
Selam kizlar, bikac gundur spor yapmaya calisiyorum bu topik tamda bana gore bundan snra duzenli yapmak icin burdayimm insallah :) ...
merhaba kızlar bende gelebilir miyim aranıza birkaç gündür diyetteyim şuanda isveç diyetini yapıyorum 2 hafta sonrada yemeklerimi kısarak devam edicem :)
günaydinnnn güzellerimmm
büyük bi enerjiyle güne uyanmis bulunuyorum.. disarda hava mükemmellllllllcanim hiiiiic ise gitmek istemiyorr.. bi bisiklet turu yapmak istiyorum ormanda yaaa ( ormanin o kokusu, kuslarin civil civil sesleri, yesilligin icinde esimle romantik bi tur cok sahane olurdu, amaaa napcamm calismam lazim eehh mecbuuuuuur..
neyse kizlar ben kahvaltimi yapayim, bir an önce hazirlanayim cikiyim.. hepinize fitttttttt günlerrrrrrrr
birde ben bu ölçüleri nasıl alıcam bir tablo varmı yanlış bilgilendirmiyeyim ben bilmiyorum çünkü :)
hosgeldin canim.. düzenli spor yapmaya baslamissin ne güzel, insallah böyle hep devam eder ve istedigin fitlige ulasirsinölcülerini alip buraya yazarsan seni listeye alirim canim
kullandığım çayın adı 'fitoform ' zayıflamaya yardımcı.
ben 2 haftadır kullanıyorum hem çok güzel kilo vermemi sağladı hemde tuvalete çıkmamı kolaylaştırdı ben çokçıkmıyordum tuvalete şuan düzene girdiŞiddetle tavsiye ediyorum
ay 2 gündür tiffanyi 2 kere yapıyorum ya yanlarım nasıl felaket ama sanki gitmişler
elmaşekerim erkencisinne enerji o öyle maşallah
bende az önce 30 tane şınav çektim ve sanırım göğüslerim daha iyi duruma geldi