Spor arkadasi arayanlarin yeri

Gunaydinnnn guzel topigigmn guzel ve hırslı hatunlari :* :*

Dun aksam ewe geldim mutfakta bi kac meyve atistrdim sonra hemen pilates e gectim. Hemn hemen 2 video yaptim :)
Tiffany de yapmaya calstm ama sag kaburgamn alti agridi o ilk harektlerde braktm sonra plates yaptm yerine.

Sizn agrimiyo mu o tiffaniyi yaparkn :KK43:(

Elmasemerimmmmmmm o karnin ne guzel olmus oylee yagdan eser yokkk :*
Ayy bu aksam zorla Tiffany yapicam bu fotodan sonra :)

Fndkkrdm bidaha oyle yasak seyler yapma :*

canım ben çok ağır spor yapamıyorum yada hemen pes ediyorum bana destek olun uyarın hatta :KK43:

evde şuan bunlar var :
- mekik sehpası
- atlama ipi
- koşu bandı
- kondisyon bisikleti ( yatay )

tam yerine geldin ozmn canim.. biz hem severiz hem döveriz :KK47::KK47:
ne güzel aletlerin varmis evde canim.. bence eger hemen bikan veya pes eden biriysen yavas yavas basla.. yaptikca dahada yapasin gelir zaten :KK66: bence 10-15 dk kosu bandinda hizli tempoda yürü veya kos.. ondan sonra bizim burda paylastigimiz videolardan yap.. anladigim kadariyla göbek ve kalcanda biraz fazlan var.. tiffany göbek ve bel cevresi icin harika bi video onu yapabilirsin.. kalca icinde yapacagin bir cok sey var ama yürüyüsler cok önemli, bence onu sIk sIk yap, evde de varsa senin icin daha kolay olur yapman :KK66: popo sekillendirmek istiyorsan squat yapabilirsin.. bi kac link istersen gönderebilirim canim :KK66:

günaydin.. ben 10 kiloluk agrliklara spor yapabilirimiyim onda bile süpeliyim kol kazlarim cok gücsüz. Madem sen iki aydan beri yapiyorsun bende denicem :):KK76:

10 kiloluga yeni basadim canim ben ilk 3-4 kiloyla basladim, sonra yavas yavas artirdim, suan 10 kilo kaldirabiliyorum:KK8: en hafifiyle basla bence, sonra kolay geldikce artirirsin..

selam kızlar :KK3::KK3:
sabahları girip kaçak kaçak yazıyorum :KK1:
dün spor yapamadım ama baya yürüdüm.
elbise diktiriyordum, adam beni görür görmez kilo mu verdin dedi bitmiş elbiseyi bi daha daralttı :KK76:
fırsat buldukça spora devam :KK15:

rica ederim canım, bende bunu yapmayı düşünüyorum yanında squatsla birlikte.
çünkü diğerlerini yapmaya vaktim yok maalesef, sen nasıl oldun iyileştin mi?

hoşgeldiniz kızlar :13:

günaydın canım ne kadar güzel olmuşsun ya, tebrikler :KK9:

göğüs, kalça, bacak, kol, göbek en kalın yerden bel de en ince yerden alınıyor :KK34:

tesekkürler canim sanada tebriklerrrr, elbiseyi yine daraltiracagina göre baya incelmissindir :KK16::KK16:

göğüs :80
bel: 67
göbek : 89
kalça : 99
kol : 26 ( bu kas olan yer değilmi ? )
bacak : 45 ( baldır kısmı ? )

ölçüler bunlar sorduğum yerlerde doğruysa kızlar :)

kol ve bacak en kalin yerden aliniyor canim, ben listeye birazdan koyuyorum seni :KK66:

ya bir sey soracagim bu tiffany dediginz sey dedir.. hic bilmiyorum..

bi ricam olacak bana yaptiginiz sporlarin linkini özl mesaj ile yazarmisiniz?

Elmasekerim: Bende bundan iki yil önce türk hamamina gittim. cok güzel bir sey bütün vücutt kese ile peeling yapiliyor sicak tasin üstünde yatiryorsun mis gibi benim yerime de bir kese atir :KK1:

Biz bir tatil beldesinde gitmistik hamamin parasini da önceden ödemistik.. hamama gidince bide ne göreyim bay bayan karisik ohhaa dedim. Ben vazgectim girimiyorum ödedigim para da sizin olsun, ben disarida bekliyorum dedim ve disarida beklemeye basladim. Bi zaman sonra orda calisan bir görevli yaslica bir adam yanima geldi. Senin neden hamama girmedigini ben anladim, istersen bekle hamamdaki cikinca sen tek basina girersin sen cikana kadar da kimseyi sokmayiz dedi. Bende onayladim tabi. Koca hamamda tek basima bici bici yaptim :)

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
tiffany'nin linkini attim canim, bizim yaptigimiz bu.. bide bikinili olani var, oda eglenceli bisey :KK66:

ben karisik olani sevmiyorum, ne öyle erkekler kadinlar cibildak cibildak birbirine baka baka keseleniyorlar :KK52::KK52: ama yanliz girmen güzel olmuss ohh mis.. bende ilk defa gidiyorum, bakalim nasil biseymis :)) senin yerinede kese atiririm canimm :KK66:)

Hosbuldum insallah birbirimize destekle hedefimize ulasiriz,
olculerimi tabi yaziyim canim:

Gogus:95
Bel:83
Gobek: 92
Baldir: 58
Kol: 29
Kalca: 96

Tam bir odunum ya :KK43:( 18 gun icinde elimden geleni yapip duzgun gorunume kavusuyum istiyorum bana onereceginiz sporlar var mi.. mumkun oldukca
yuruyuse cikiyorum 15 dak kadar kosuyorum evde kond. bsikleti var ??
gOBek bolgem sorunlu davul gibi bana yardim edin kizlaar :KK43:

neden 18 gün canim? bi yeremi gideceksin yoksa?
göbek ve bel daha önce attigin tiffany bel, göbek icin mükemmel bi video onu yapabilirsin, benim yanlardaki yaglar onun sayesinde gitti :)) kosu ve yürüyüs yapiyorsan ardindan pilates yapabilirsin, oda cok yag yaktiriyor, tavsiye ederim.. özellikle karin gününde karin agriyana kadar calistiriyo ebru salli :KK66:

20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout!!!! - YouTube abdominal çalıştırıyo bu ben çok beğendim bugün başlıcam buna :KK52:

sonra tiffany simit yapıcam üst üste 2 tane yine .

o vücut ne öyle:KK53::KK53::KK53: kadinin vücuduna bakmaktan hareketlerini göremedimm, tekrar bakmak zorunda kaldim:KK52::KK52::KK52: ama güzel egzersizler yapiyor, karin tas gibi olur bu hareketlerden sonra :21::21:

canım sınavlardan dolayı katılamadım topiğine.:KK16::KK16:
benide ekler misin?
göğüs:84
bel:74
göbek:83
kalça:97
bacak:55
kol:25

ayyy canimmmm hosgeldinnnn :KK16::KK16::KK16: tabikii eklerim, hemen ekliyorum:KK34: sinavlar bittimi?

Gunaydinnnn guzel topigigmn guzel ve hırslı hatunlari :* :*

Dun aksam ewe geldim mutfakta bi kac meyve atistrdim sonra hemen pilates e gectim. Hemn hemen 2 video yaptim :)
Tiffany de yapmaya calstm ama sag kaburgamn alti agridi o ilk harektlerde braktm sonra plates yaptm yerine.

Sizn agrimiyo mu o tiffaniyi yaparkn :KK43:(

Elmasemerimmmmmmm o karnin ne guzel olmus oylee yagdan eser yokkk :*
Ayy bu aksam zorla Tiffany yapicam bu fotodan sonra :)

Fndkkrdm bidaha oyle yasak seyler yapma :*

tiffany cok fena agritiyor canim ama ben cok seviyorum yinede, cok eglenceli bence :KK1: tesekkür ederim canim, kesinlikle yap onu, agrita agrita yapki yaglar erisin :KK66:)

ayyy popomun üzerine oturamiyorum:KK52::KK52::KK52: nasil agriiiiiiiii :KK9::KK9::KK9: dün 10 kiloluk halterle squat ve lunge yaptim bodypump'da galiba o yüzden agriyor ::KK8::KK8: o kadar spor yaptigima ragmen hala agriyo bi yerlerim .. calistirmadigim kaslar varmis hala :KK53::KK53:

elmaşekerim tiffanynin videosunu atmış :KK34: bende çok faydasını gördüm vallahi hala görüyorum :KK76:

daha sporlarımı yapmadım ama hemen şimdi başlıyorum o attığım bikinili kızı yapıcam çok güzel fizik ya o göğüsler neydi öyle :KK53: kıskandım benimkiler öyle durmuyo :KK47: neyse şu etler gitsin üzerimden incelim öyle vücut yapıcam :KK52:

neyse o bikinili kızdan sonra üst üste tiffany abla yaparım yanalrım gitsin (taş gibi oldular 2 günde ya bileydim daha önceden 2 kere yapardım :KK1: )

neyse hadi beni lafa tutmayın :KK47: bide ya ben squata tekrar mı başlasam acaba başladım geri bıraktım tekrar mı başlasam ki acaba :26: Sözlüme söyledim squat bitti diye naısl oldu dedi az kalktı dedim bida yapsam mı acaba dedim çok kalkmasın pantolon giyemezsin ona göre dedi ben bi görim eskisinden farkı yoksa yaparsın varsa yapmazsın dedi bakalım :KK53: ama ben biraz daha kalkmasını istiyorum sexi olur :KK1::KK1::KK1:

abdominal videoyu yaptım çok iyiydi üstüne bide 2 kere tiffany yaptım çok iyi geldi :KK52:

ebru şallı tvde olmayınca bunu yaparım yada varkende yapabilirsem yine yaparım bu videoyu :KK8:

ayy bende şu 4.resimdeki mavi bikinili kız gibiyim demekki spor ve diyete tam gaz devam edersem benimde öyle olabilme ihtimalim var :KK1: nasıl incelmiş ya :KK9:

The Best Victoria Secret Ab Workout - YouTube bu videoda karını ve yan karınları( simit ) çok iyi çalıştırıyo gibi bi bakın isterseniz :KK34:

Burn 200 Calories in 20 Minutes - YouTube ben bu videoyuda beğendim 200 kalori yaktırıyo denicem bunu da :KK34: yapabilirsem hergün bunu yapmak istiyorum (indiriyorum hemen bazen videoları silebiliyorlar youtubeda )

How to Burn 150 Calories in 8 Minutes - YouTube bu videoda 150 kalori yaktırıyor.

Ve kararımı verdim 30 gün squat yapıcam tekrar victoria secret kızları gibi olamaasamda onlara yakın olmak istiyorum :KK9:

Ve buradada bi spor günlüğü hazırlıcam ama önce şu attığım videoları denemem laızm memnun kalırsam onlarıda listeme eklemek istiyorum.

-Haftanın 5 günü mutlaka plates yapıcam
-Tiffany haftanın 7 günü 2şer kez yapıcam
-30 day squat programı yapıcam
-Attığım videolarda 200 ve 150 kalori yaktıran videolara bakıcam hoşuma giderse onlarıda hergün yapıcam yada birini bi gün birini bir gün yaparım aynı anda yapmam bakalım deniyim de önce :KK52:

ayyy kizlar bugün erken fitness'a geldim o yüzden coook sey yaptim:KK8::KK8:
- 200 kalori yakana kadar hizli tempoda yürüdüm (yaklasik 30 dk)
- 1 saat antrenör esliginde agirlik, egzersiz yaptik.. gögüs, sirt, arka-ön kol, bacak, baldir, kalca, popo.. herrrrrrr yeri calistirdik bugün :))

sonra daha terim sogumadan zumba antrenörüm bize katil meydanda (hemen fitness'in önünde) hepimiz zumba dansi yapacaz dedi.. bende ilk önce tirstim ama sonra düsündüm bu firsati bidaha ne zaman yakalayabilirim, biraz heyecan olsun diyerekten katildim :)) 30 dk bide orda terledim.. tabi yarim saat vaktimiz vardi fitnessda protein bar, protein karisimi filan verdiler onlari yedim ictim aksam yemegi niyetine cünkü gec saatte eve gelecektim ac kalmiyayim diye :)) ayy cok heyecanliydi, coook kisi vardi ve herkes bize bakiyordu.. cok olmuyacaktik zaten sadece 4 kisi secti antrenörüm, yani toplam 5 kisiydik :18::18::18: ama güzeldi yaa, insanlari spora tesvik etmek icin ordaydik ve umarim ise yaramistir :))
anliyacaginiz bugün hep spor yaptim hem eglendimmm :))

daha dünki kalca egzersizlerimi yapacam:KK52::KK52: bi kahve molasi verdikten sonra onlarida yapayim en iyisi..

fndkkrdum ne güzel program yapmissin.. benim de yapmam lazim.. tatilden sonra ekstra bi enerjiyle bi spor programi yapacam.. pilatesi bi türlü yapamadim :KK43:(
betrayalcim ne güzel spor yapmissin bugün.. slim in 6'e baslamissin :)) devamin gelmesini dilerim canim süpersin :KK34::KK34:

elmasekerim cok guzel spor yapmissin :) Sen yakinda orayi ele gecirir spor hocasi olursun :KK70:

İnsallah verdigim listeye uyarim :KK70:
Bu arada sozlumle bulusamiyoruz ama aramiz duzeldi ama moralimiz bozuldu bulusamiyoruz diye :KK43:

İnsallah haftaya bulusabiliriz :KK43: o zamana kadar incecik olurum insallah :)

Bu arada istanbul karısti geldiginizde umarim bu olaylar biter daha fazla insan zarar gormez !

80 dakika ter döktüm, cok tempolu ve yorucu spor yaptım . İlk 20 dakikada 185 kalori yakacak kadar kondisyon calıştım sonra 60 dak. Bacak-karın-popo kursuna katıldım felaket tempolu hareketler yaptırdı fitness hocası terden sırıl sıklam oldum. Yorucu ama güzeldi. İnşallah ara vermeden devam edebilirim. Ramazan ayı geliyor oruclu kursa katılmam mümkün olmaz cok su icesim geliyor ramazanda tempo düşecek. Yalnız umuyorum ozama kadar bi kac kilo kaybetmiş ve vücudum forma girmeye başlamış olur.

ayyy kizlar bugün erken fitness'a geldim o yüzden coook sey yaptim:KK8::KK8:
- 200 kalori yakana kadar hizli tempoda yürüdüm (yaklasik 30 dk)
- 1 saat antrenör esliginde agirlik, egzersiz yaptik.. gögüs, sirt, arka-ön kol, bacak, baldir, kalca, popo.. herrrrrrr yeri calistirdik bugün :))

sonra daha terim sogumadan zumba antrenörüm bize katil meydanda (hemen fitness'in önünde) hepimiz zumba dansi yapacaz dedi.. bende ilk önce tirstim ama sonra düsündüm bu firsati bidaha ne zaman yakalayabilirim, biraz heyecan olsun diyerekten katildim :)) 30 dk bide orda terledim.. tabi yarim saat vaktimiz vardi fitnessda protein bar, protein karisimi filan verdiler onlari yedim ictim aksam yemegi niyetine cünkü gec saatte eve gelecektim ac kalmiyayim diye :)) ayy cok heyecanliydi, coook kisi vardi ve herkes bize bakiyordu.. cok olmuyacaktik zaten sadece 4 kisi secti antrenörüm, yani toplam 5 kisiydik :18::18::18: ama güzeldi yaa, insanlari spora tesvik etmek icin ordaydik ve umarim ise yaramistir :))
anliyacaginiz bugün hep spor yaptim hem eglendimmm :))

daha dünki kalca egzersizlerimi yapacam:KK52::KK52: bi kahve molasi verdikten sonra onlarida yapayim en iyisi..

fndkkrdum ne güzel program yapmissin.. benim de yapmam lazim.. tatilden sonra ekstra bi enerjiyle bi spor programi yapacam.. pilatesi bi türlü yapamadim :KK43:(
betrayalcim ne güzel spor yapmissin bugün.. slim in 6'e baslamissin :)) devamin gelmesini dilerim canim süpersin :KK34::KK34:
canım yaa ne güzel spor yapıyosun sen ay o istek azim bende de olsa. :KK43:
elmasekerim cok guzel spor yapmissin :) Sen yakinda orayi ele gecirir spor hocasi olursun :KK70:

Bu arada sozlumle bulusamiyoruz ama aramiz duzeldi ama moralimiz bozuldu bulusamiyoruz diye :KK43:

Bu arada istanbul karısti geldiginizde umarim bu olaylar biter daha fazla insan zarar gormez !
canım yaa 2-3 gündür bende burda gezi parkı eylemcilerinin duacısıyım vallahi allahım iktidarımıza polisimize vicdan versin biraz.
neyse ki dün geceden itibaren eylemler bitti diye biliyorum. halk kazandı :KK16::KK16:

yok daha bitmedi medya gostermiyo sadece herkes ayaklandi bu sefer basimizdaki icin protesto ediliyor .

Bugun sporlarima tam gaz giris yapicam bakalim :KK70:

sporum= 150 kalorilik olan video
tiffany ( 1 kere yaptım 2.ye dayanamadım çünkü çok sıcak nefes alamadım )
50 squat

İnanılmaz bir şey oldu. Dün col yorucu spor yapmıştım ya bu sabah uyandım belim ve karnım sanki zayıflamış gibi geli. Korka korka tartıldım sonuç: 1kilo 200 gram vermişim belimi ölctüm 3 santim incelmişim cok sevindim. dört gün icinde ilk değişimi gördüm. Bugun temizlik ve market alışverşimiz varsı spor yapmadım. İnşalla yarın.

ayy keske spor hocasi olsaydim, cooook isterdim aslinda :))
eveet yaa bende yeni okudum tamda bize denk geldi, insallah olaylar biter, ama bitecegini hic sanmiyorum..

80 dakika ter döktüm, cok tempolu ve yorucu spor yaptım . İlk 20 dakikada 185 kalori yakacak kadar kondisyon calıştım sonra 60 dak. Bacak-karın-popo kursuna katıldım felaket tempolu hareketler yaptırdı fitness hocası terden sırıl sıklam oldum. Yorucu ama güzeldi. İnşallah ara vermeden devam edebilirim. Ramazan ayı geliyor oruclu kursa katılmam mümkün olmaz cok su icesim geliyor ramazanda tempo düşecek. Yalnız umuyorum ozama kadar bi kac kilo kaybetmiş ve vücudum forma girmeye başlamış olur.

ne güzel spor yapmissin :)) bende oruc ayinda spor yapamiyacam, sonucta bütün gün ne su nede bisey yiyecez..

canım yaa ne güzel spor yapıyosun sen ay o istek azim bende de olsa. :KK43:

canım yaa 2-3 gündür bende burda gezi parkı eylemcilerinin duacısıyım vallahi allahım iktidarımıza polisimize vicdan versin biraz.
neyse ki dün geceden itibaren eylemler bitti diye biliyorum. halk kazandı :KK16::KK16:

sende de var o azim ama cikartmadin icindeki o spor canavari daha :KK66: basladinmi gerisi gelir.. sen baslamissin zaten, bi kac hafta gecsin sonra istekli bi sekilde daha cok spor yapasin gelir :KK66:

İnanılmaz bir şey oldu. Dün col yorucu spor yapmıştım ya bu sabah uyandım belim ve karnım sanki zayıflamış gibi geli. Korka korka tartıldım sonuç: 1kilo 200 gram vermişim belimi ölctüm 3 santim incelmişim cok sevindim. dört gün icinde ilk değişimi gördüm. Bugun temizlik ve market alışverşimiz varsı spor yapmadım. İnşalla yarın.

ayy cok sevindim senin adina, tebriklerrrrr.. 3 santim inanilmaz bisey, hemde 4-5 günde :KK53::KK53::KK53: devamin gelmesi dilerim :KK66:

dün gece adet oldum bugün bir yedim ki anlatamam :KK50:

ayy demek senin adetin benim bitisime denk geliyor :)) evet bende adetin ilk günlerinde bayaaaaa kacirdim canim.. teselli olsun diye söylemedim, hatta sana cok kiziyorum:KK47::KK47::KK47: ama yok yaa sana kiyarmiyim hicccc :KK16::KK16::KK16: takma kafaya, bu hafta ekstradan spor yaparsin bitti gitti :))

kizlar dün kopenhag anadolu kütür günü vardi (bugünde) var, degisik sanatcilar gelecekti, kral tv ve burdaki is adamlarin kurdugu bi etkinlik, gidelim dedik esimle, zaten tatil icin alisveris yapacaktik.. ayyyy eskiden large giyerdim zayifladim diye medium elbise alayim dedim, sonucta kalcam genis hala diye.. bide ne göreyim, beldeki lastik düstü asaga dogru.. normalde belde siki durmasi lazimdi.. gittim small aldim elbisemi.. hatta 3 elbise aldim 3'üde small, tisörtüm small, bi etegim belde duracakti onu 34 beden aldim 36 düstü yine belden.. bitane etegim medium aldim.. o kadar hosuma gittiki :)) esimde eskiden pantolonda 38-40 giyerdi dün 34 aldi, tisört'de normalde large bazen xlarge alirdi, dün small aldi :))

dün meydanda konser oldugu icin biraz konserede baktik, ugur isilak vardi onu dinledik biraz.. orda etsiz cigköfteci vardi biraz aldik yedik esimle .. valla ayni türkiyedeymissim gibi hissettim.. zaten bizim danimarkalilarin sayesinde kapis kapis gitti dolmalar, köfteler, kurabiyeler, pastalar.. ayy garibimler hayatlarinda böyle yemekler görmemislerki :)) millet meydanin tam ortasinda halaylar misketler, roman havasi filan oynuyorlardi, gelen giden kameraya aliyordu :)) turistlerde sasirdi noluyor diye :KK9::KK9:

dün spora gitmedim ama en az 6-7 km yürüdük galiba, eve geldigimizde ayaklarimiz agrisindan duramadik.. bide önceki günden kalan agrilarda vardi bende :KK53:

bugün erkenden temizligiye basladim, gitmeden kökten bi temizlik yapayim dedim (sanki geri dönene kadar tozlanmicakmis gibi :) ama icim rahat gideyim dedim), camasir yikadim, bavulu simdiden hazirladik, zaten bu iki gün is spor derken vakit olmayacak..
hersey bitti, bende bittim, esim dükkandan yemek almaya gitti, hiiiiiic yemek yapacak halim yoktu zaten :))

Son düzenleme:
X