canım ben çok ağır spor yapamıyorum yada hemen pes ediyorum bana destek olun uyarın hatta
evde şuan bunlar var :
- mekik sehpası
- atlama ipi
- koşu bandı
- kondisyon bisikleti ( yatay )
tam yerine geldin ozmn canim.. biz hem severiz hem döveriz
ne güzel aletlerin varmis evde canim.. bence eger hemen bikan veya pes eden biriysen yavas yavas basla.. yaptikca dahada yapasin gelir zaten
bence 10-15 dk kosu bandinda hizli tempoda yürü veya kos.. ondan sonra bizim burda paylastigimiz videolardan yap.. anladigim kadariyla göbek ve kalcanda biraz fazlan var.. tiffany göbek ve bel cevresi icin harika bi video onu yapabilirsin.. kalca icinde yapacagin bir cok sey var ama yürüyüsler cok önemli, bence onu sIk sIk yap, evde de varsa senin icin daha kolay olur yapman
popo sekillendirmek istiyorsan squat yapabilirsin.. bi kac link istersen gönderebilirim canim
günaydin.. ben 10 kiloluk agrliklara spor yapabilirimiyim onda bile süpeliyim kol kazlarim cok gücsüz. Madem sen iki aydan beri yapiyorsun bende denicem :)
10 kiloluga yeni basadim canim ben ilk 3-4 kiloyla basladim, sonra yavas yavas artirdim, suan 10 kilo kaldirabiliyorum
en hafifiyle basla bence, sonra kolay geldikce artirirsin..
selam kızlar
sabahları girip kaçak kaçak yazıyorum
dün spor yapamadım ama baya yürüdüm.
elbise diktiriyordum, adam beni görür görmez kilo mu verdin dedi bitmiş elbiseyi bi daha daralttı
fırsat buldukça spora devam
rica ederim canım, bende bunu yapmayı düşünüyorum yanında squatsla birlikte.
çünkü diğerlerini yapmaya vaktim yok maalesef, sen nasıl oldun iyileştin mi?
hoşgeldiniz kızlar :13:
günaydın canım ne kadar güzel olmuşsun ya, tebrikler
göğüs, kalça, bacak, kol, göbek en kalın yerden bel de en ince yerden alınıyor
tesekkürler canim sanada tebriklerrrr, elbiseyi yine daraltiracagina göre baya incelmissindir
göğüs :80
bel: 67
göbek : 89
kalça : 99
kol : 26 ( bu kas olan yer değilmi ? )
bacak : 45 ( baldır kısmı ? )
ölçüler bunlar sorduğum yerlerde doğruysa kızlar :)
kol ve bacak en kalin yerden aliniyor canim, ben listeye birazdan koyuyorum seni
ya bir sey soracagim bu tiffany dediginz sey dedir.. hic bilmiyorum..
bi ricam olacak bana yaptiginiz sporlarin linkini özl mesaj ile yazarmisiniz?
Elmasekerim: Bende bundan iki yil önce türk hamamina gittim. cok güzel bir sey bütün vücutt kese ile peeling yapiliyor sicak tasin üstünde yatiryorsun mis gibi benim yerime de bir kese atir
Biz bir tatil beldesinde gitmistik hamamin parasini da önceden ödemistik.. hamama gidince bide ne göreyim bay bayan karisik ohhaa dedim. Ben vazgectim girimiyorum ödedigim para da sizin olsun, ben disarida bekliyorum dedim ve disarida beklemeye basladim. Bi zaman sonra orda calisan bir görevli yaslica bir adam yanima geldi. Senin neden hamama girmedigini ben anladim, istersen bekle hamamdaki cikinca sen tek basina girersin sen cikana kadar da kimseyi sokmayiz dedi. Bende onayladim tabi. Koca hamamda tek basima bici bici yaptim :)
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube tiffany'nin linkini attim canim, bizim yaptigimiz bu.. bide bikinili olani var, oda eglenceli bisey
ben karisik olani sevmiyorum, ne öyle erkekler kadinlar cibildak cibildak birbirine baka baka keseleniyorlar
ama yanliz girmen güzel olmuss ohh mis.. bende ilk defa gidiyorum, bakalim nasil biseymis :)) senin yerinede kese atiririm canimm
)
Hosbuldum insallah birbirimize destekle hedefimize ulasiriz,
olculerimi tabi yaziyim canim:
Gogus:95
Bel:83
Gobek: 92
Baldir: 58
Kol: 29
Kalca: 96
Tam bir odunum ya ( 18 gun icinde elimden geleni yapip duzgun gorunume kavusuyum istiyorum bana onereceginiz sporlar var mi.. mumkun oldukca
yuruyuse cikiyorum 15 dak kadar kosuyorum evde kond. bsikleti var ??
gOBek bolgem sorunlu davul gibi bana yardim edin kizlaar
neden 18 gün canim? bi yeremi gideceksin yoksa?
göbek ve bel daha önce attigin tiffany bel, göbek icin mükemmel bi video onu yapabilirsin, benim yanlardaki yaglar onun sayesinde gitti :)) kosu ve yürüyüs yapiyorsan ardindan pilates yapabilirsin, oda cok yag yaktiriyor, tavsiye ederim.. özellikle karin gününde karin agriyana kadar calistiriyo ebru salli
20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout!!!! - YouTube abdominal çalıştırıyo bu ben çok beğendim bugün başlıcam buna
sonra tiffany simit yapıcam üst üste 2 tane yine .
o vücut ne öyle
kadinin vücuduna bakmaktan hareketlerini göremedimm, tekrar bakmak zorunda kaldim
ama güzel egzersizler yapiyor, karin tas gibi olur bu hareketlerden sonra
canım sınavlardan dolayı katılamadım topiğine.
benide ekler misin?
göğüs:84
bel:74
göbek:83
kalça:97
bacak:55
kol:25
ayyy canimmmm hosgeldinnnn
tabikii eklerim, hemen ekliyorum
sinavlar bittimi?
Gunaydinnnn guzel topigigmn guzel ve hırslı hatunlari :* :*
Dun aksam ewe geldim mutfakta bi kac meyve atistrdim sonra hemen pilates e gectim. Hemn hemen 2 video yaptim :)
Tiffany de yapmaya calstm ama sag kaburgamn alti agridi o ilk harektlerde braktm sonra plates yaptm yerine.
Sizn agrimiyo mu o tiffaniyi yaparkn
(
Elmasemerimmmmmmm o karnin ne guzel olmus oylee yagdan eser yokkk :*
Ayy bu aksam zorla Tiffany yapicam bu fotodan sonra :)
Fndkkrdm bidaha oyle yasak seyler yapma :*
tiffany cok fena agritiyor canim ama ben cok seviyorum yinede, cok eglenceli bence
tesekkür ederim canim, kesinlikle yap onu, agrita agrita yapki yaglar erisin
)