Spor arkadasi arayanlarin yeri

gewezecim senin adina coook sevindiiiim hosgeldin tekrar umarim bida sakatlanmazsin :) ne guzel incelmissin masallah :)
attiigin linkede bakicam hemen :)
fmkcim zumba aslinda cok eglencelidir bende yapiyodum bi ara :)

spor= 70 tane squat
tiffany 1 kere yaptım

bugün spor salonuna gidicem orda çok çalışmayı planlıyorum adetiminde son günü yarın platese süper bi dönüş yapıcam hatta derslerimden yana sıkıntı çekmezsem eğer zumbayada başilayabilirim tekrar o benim incelmemi sağlamıştı sanırım :KK52:

hadi biraz daha motive olalım :KK52: O değilde ben şunun farkına vardım insanlar hiç acele etmiyor zayıflamak için kusursuz fiziği olanlara dikkat edin hepsi 1 senede incecik olmuş bende aceleye getirmicem kasmıcam üzmücem kendimi ve vücuduma şekil vermek için acele etmicem ama sporada sımsıkı sarılıcam :KK52:

Eklentiler

• $424895_376743432417787_1970014468_n.jpg
    $424895_376743432417787_1970014468_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $Before-after-weight-loss-pics-of-girls291.jpg
    $Before-after-weight-loss-pics-of-girls291.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 131
  • $tumblr_low51vsF401qlr561.jpg
    $tumblr_low51vsF401qlr561.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $tumblr_m92yofokt01r1mmn7o1_500.jpg
    $tumblr_m92yofokt01r1mmn7o1_500.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $tumblr_maah8hJXDU1rqmjoho1_500.jpg
    $tumblr_maah8hJXDU1rqmjoho1_500.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $tumblr_mczs1z6zQu1rn1i8ao1_250.jpg
    $tumblr_mczs1z6zQu1rn1i8ao1_250.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $tumblr_mhast1gqF01rn4hz3o1_500.jpg
    $tumblr_mhast1gqF01rn4hz3o1_500.jpg
    240,8 KB · Görüntüleme: 96
  • $v1-weight-loss-before-after-women-skinny.jpg
    $v1-weight-loss-before-after-women-skinny.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $weight-loss-transformations-before-after-pics25.jpg
    $weight-loss-transformations-before-after-pics25.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 58
evet kızlar 30 günlük bi program buldum abdominal yani karın için aynı squat gibi hergün ne kadar yapacağın yazıyor
ingilizce yazıyor program anlamayanlar googledan araştırabilir ben yapıcam yarından itibaren bunu. Sonuçta 30 günlük squat programının faydasını gördüm umarım bununda görürüm ben bide bu tabloya ek olarak şınav ve squat da ekledim bide plates yapıcam umarım memlekete gidene kadar bi fark olur :KK52:

Eklentiler

• $db8859368fd7ac3e2114925bc3daf7e6.jpg
    $db8859368fd7ac3e2114925bc3daf7e6.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 68
bu da push up programı 30 günlük yine yani şınav . Biliyosunuzdur şınav göğüs kaslrını çalıştırır benimde göğüsleirm kilo alıp vermekten sarktı o yüzden benim bu programa ihtiyacım var bunada yarın başlıcam :KK52:

Eklentiler

• $934999_10151379575466363_2003008839_n.jpg
    $934999_10151379575466363_2003008839_n.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar merhaba;

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Evimde Voit marka eliptiğim var. Ne zamandır yatıyordu ama bu hafta tekrar açılışını yaptım nihayet. Çan eğrisi şeklinde zordan-kolaya, sonra tekrar zordan-kolaya geçen bir program kullanıyorum. 40 dakika yapıyorum. 320 kcal yaktığımı gösteriyor. Ardından da up-shaperda 20-30 tane mekik çekiyorum. Şimdilik iyi gibiyim. Ama bugün biraz diz kapaklarım ve belim ağrıyor.

Bu arada sizce 40 dakika eliptik bacaklarımı daha da kalınlaştırır mı? Bi de şu yağ kasa çevirir mi, fazla spor şişirir mi durumları var ya, bu konuda bilgili arkadaşlar durumu biraz açıklayabilir mi?

Sevgilerrr :KK54:

Arkadaşlar merhaba;

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Evimde Voit marka eliptiğim var. Ne zamandır yatıyordu ama bu hafta tekrar açılışını yaptım nihayet. Çan eğrisi şeklinde zordan-kolaya, sonra tekrar zordan-kolaya geçen bir program kullanıyorum. 40 dakika yapıyorum. 320 kcal yaktığımı gösteriyor. Ardından da up-shaperda 20-30 tane mekik çekiyorum. Şimdilik iyi gibiyim. Ama bugün biraz diz kapaklarım ve belim ağrıyor.

Bu arada sizce 40 dakika eliptik bacaklarımı daha da kalınlaştırır mı? Bi de şu yağ kasa çevirir mi, fazla spor şişirir mi durumları var ya, bu konuda bilgili arkadaşlar durumu biraz açıklayabilir mi?

Sevgilerrr :KK54:

hosgeldin canımmm :) guzel spor yapiyosun mekigi zamanla arttirabilirsin istersen fakat ben eliptik hakkinda bisey bilmiyorum ama spor vucudu sisirmez canim :) olculerini yazarsan eger elmasekerim geldiginde seni listeye ekler. buraya hergun sporlarini yazarsan sevinirim. :)

Dün yaptığım spor= 15 dk koşu bandı 100 kalori
20 dk bisiklet 100 kalori
iç bacak aletleriyle çalıştım 100 tane
50 tanede kol çalıştım
evde tiffany ve squat yapmıştım

dün 36 beden gömlek aldım :KK76: S beden gömlek denedim vücuduma tam oturdu bitek kollardan sıktı o yüzden onu almadım başka yerden 36 beden aldım :KK52: spor hocama da söyledim kollarımı nasıl inceltebilirim diye senin kolların çok kalın değil ki iyi böyle dedi :KK76:

ay bugünde yeni 30 day sporlarıma başlıcam dün attıklarıma şuan yediklerimi sindirmeye çalışıyorum o sıradada the walking deadi izliyorum :KK1:

spor= dün attığım resimlerden ilk günleri yaptım yani = 15 sit-up,5 crunches,5 leg raises,10 s plank, 10 push up
75 squat
2 kere tiffany

Slm canlar. Dün spor yapmadım bugün telafi etmeyi düşünüyorum. Basenlerim de daha cok yapılcak iş var

Kızlar nette Murat Bür diye bir adam gördüm, spor hocası. Skinny Jeans Workout diye bir dvd çıkartmış. Bayağı ünlü bi tipmiş, bu yazın in isimlerindenmiş. Skinny jeans deyince dayanamayıp dün D&R dan aldım, kot giymeyi çok seviyorum çünkü :KK52: İşyerinde izledim, 50 dakika, özellikle bacak, kalça, karın çalıştırıyor. Haftasonu yer minderi alıp yapmaya başlayacağım. Ama eşim ders çalışıyor, rahatsız olmasın diye sınava girmesini bekliyorum. 17 Haziran gibi başlayıp size sonuçları yazarım.

Sevgiler, öpüldünüz :KK54:

evet kızlar 30 günlük bi program buldum abdominal yani karın için aynı squat gibi hergün ne kadar yapacağın yazıyor
ingilizce yazıyor program anlamayanlar googledan araştırabilir ben yapıcam yarından itibaren bunu. Sonuçta 30 günlük squat programının faydasını gördüm umarım bununda görürüm ben bide bu tabloya ek olarak şınav ve squat da ekledim bide plates yapıcam umarım memlekete gidene kadar bi fark olur :KK52:

yaa ben crunch ve sit-up ın farkını anlayamadım, internette aratınca sanki ikisi de mekik gibi gozukuyor, tam hareket nasıl, programı ben cok begendim, ben de bununla birlikte squata devam edicem bakalım nasıl olacak
bu hafta yaptıklarım ;

pztsi 10gunun sonunda tekrar spora döndüm ve salona gittim,
salı: yine salona gittim
çarş: salona gittim + evde 75 tane squat yaptım

bugün salona gidicem+squat+ bu Abs of Steel Challenge ı yapmayı dusunuyorum (hareketleri çözebilirsem eğer :KK9:)

salona yeni bir hoca basladı, biraz daha zorluyo sevdim o yuzden :) bakalım umarım hepimiz döktüğümüz terlerin karsılıgını alır ve yazın süpper süpper oluruz :)

Bir de gerçekten kasmamak lazım, biz sporumuz yapalım zamanla zaten vucut şekillenecektir ve önemli olan uzun vadede o şekli koruyabilmek, bir şekili verirsek bence daha hafif hareketlerle de koruyabiliriz :KK76:

yaa ben crunch ve sit-up ın farkını anlayamadım, internette aratınca sanki ikisi de mekik gibi gozukuyor, tam hareket nasıl, programı ben cok begendim, ben de bununla birlikte squata devam edicem bakalım nasıl olacak
bu hafta yaptıklarım ;

pztsi 10gunun sonunda tekrar spora döndüm ve salona gittim,
salı: yine salona gittim
çarş: salona gittim + evde 75 tane squat yaptım

bugün salona gidicem+squat+ bu Abs of Steel Challenge ı yapmayı dusunuyorum (hareketleri çözebilirsem eğer :KK9:)

salona yeni bir hoca basladı, biraz daha zorluyo sevdim o yuzden :) bakalım umarım hepimiz döktüğümüz terlerin karsılıgını alır ve yazın süpper süpper oluruz :)

Bir de gerçekten kasmamak lazım, biz sporumuz yapalım zamanla zaten vucut şekillenecektir ve önemli olan uzun vadede o şekli koruyabilmek, bir şekili verirsek bence daha hafif hareketlerle de koruyabiliriz :KK76:

canım süper bi dönüş yapmışsın maşallah :KK9: canım o hareketleri bende çözememiştim ama o attığım resimde hareketleirn resmi var bakarsan bende sonradan farkettim :KK1: sit up 1.şekildeki gibi yapılıyor işte sonra crunch felan geliyo sırasıyla resimelrini göstermişler işte ben ordan baktım hareketlere öyle yaptım :KK34: sit upla crunchın arasında sanırım bacak farkı var :KK1:

aynen canım zamanla olur ehrşey birden yüklenmemek lazım :KK51:

poyrazcım dediğin videoya bakıcam merak ettim :KK53:

Kızlar nette Murat Bür diye bir adam gördüm, spor hocası. Skinny Jeans Workout diye bir dvd çıkartmış. Bayağı ünlü bi tipmiş, bu yazın in isimlerindenmiş. Skinny jeans deyince dayanamayıp dün D&R dan aldım, kot giymeyi çok seviyorum çünkü :KK52: İşyerinde izledim, 50 dakika, özellikle bacak, kalça, karın çalıştırıyor. Haftasonu yer minderi alıp yapmaya başlayacağım. Ama eşim ders çalışıyor, rahatsız olmasın diye sınava girmesini bekliyorum. 17 Haziran gibi başlayıp size sonuçları yazarım.

Sevgiler, öpüldünüz :KK54:

poyrazcım videoyu bize de gönderme şansın var mı? yanı pc uzerınden........

bugun 35 dk rampalı yuruyusumu yaptım
9 katı yürüyerek çıktım
1 saat nıvea body mı yaptım....

yeter Allah bereket versin......

X