Spor arkadasi arayanlarin yeri

slm kizlarrrr, kimse fazla ugramiyor buralara bende fazla giremiyorum ama sporumu ihmal etmiyorum, sizde etmiyorsunuzdur umarim
bugün fitnessda "bodypump" yaptik (halterlerle calistik), ondan önce 20 dk hizli tempoda yürüdüm baya terledim diyebilirim yani :))

bugünde evde egzersizlerimi yapmiyacagim adetliyim diye..

fmk'cim sadece 1 saat diyorsun ama bence en makulu 1 saat spor yapmak zaten, bence gayet güzel spor yapmissin eger 1 saat vaktin olduysa.. bu arada Allah bagislasin, minik oglunu sakin ihmal etme, bebisin herkesten herseyden daha önemlidir senin icin sonucta bence eger günde 30 dk-1 saat spora vakit ayirabiliyorsan fazlasina gerek olmaz.. bebaa'nin dedigi gibi belki daha uzun sürer sikilasman ve incelmen icin ama hem kalici olur hem ogluna isine vaktin olur

Ben cok sorumsuzummmmm
Cumadan beri spor yapmiiorum dikkat etmiyorum buraya yazmaya da hic yuzum yokk ( (
Fndkkrdm a noldu ki

iyigeceler kızlar, bugün hiç uğrayamadım... sporumun 3. gününde inanılmaz ağrılarım var, kas ağrıları bunlar biliyorum geçecek ama bugün cidden oturup kalkarken, hapşırırken bile karın kaslarım acıyordu o yüzden yapmadım bugün spor ara vereyim dedim, birazcık kaytarmak gibi oldu ama işte...bu arada şu ebru şallının yeni dvdsi programlardakinden çok daha ağır bunu anladım, eminim 21 gün yapabilirsem güzel sonuçlara ulaşabilirim

ben ihmal etmiyorum sporumu
squats yapıyorum sadece ona zaman ayırabiliyorum bel videolarımı yapmıyorum şimdilik.
ama sınavlar bitsin çok çılgın bir dönüş yapacağım

Ben cok sorumsuzummmmm
Cumadan beri spor yapmiiorum dikkat etmiyorum buraya yazmaya da hic yuzum yokk ( (
Fndkkrdm a noldu ki

olmadi simdi ( niye yapmiyorsun, vaktinmi yok canim? yada üsengeclikmi?
ayy ne demek o simdi.. ne olursa olsun gel burada paylas canim, hemennn ilk firsatta sporunu yapip bildirim yapicaksin ona göre haftada 2-3 defa'da olsa yeter
fndkkrdu'ya ne oldu bilmiyorumkii geldiginde anlariz herhalde..

kaslarin dinlenmesi icin dinlenmen cok iyi canim, kaytarmak denilemez buna bence, cünkü sonucta kaslarinda dinlenmesi gerekiyor kendisini yenilemesi icin
pilates cok etkili bencede, o 21 günlügü yapma sansin varsa hic kacirma derim, sözde 21 günde bambaska olma garantisini veriyorlarmis, tam bi yag yakici programiymis..

ben ihmal etmiyorum sporumu
squats yapıyorum sadece ona zaman ayırabiliyorum bel videolarımı yapmıyorum şimdilik.
ama sınavlar bitsin çok çılgın bir dönüş yapacağım

vakit bulup biseyler yapman ne güzel canim sinavlardan sonra daha azimle ve enerjik bi sekilde spor yapacagindan eminim

--

kizlarrr bu arada ben haftaya carsamba günü tatile gidiyorum, 11 gün burda olmayacagim, tatil olarak istanbula gidecegiz esimle.. orda bol bol gezip uzuuuuun yürüyüsler yapacagiz, yani sporumu hic eksik etmeyecegim.. otelde fitness salonuda varmis, sabahlari sporumuzu yapip öyle disariya cikmayi planliyoruz.. tabii hergün olmaz diye tahmin ediyorum ama esimde kas yaptigi icin onun kaslari gevsemesin diye sürekli spor yapmasi lazim, o yüzden spor yapmamiz icin bahanemiz var

bugün fitnessda ya zumbaya yada bodypump'a katilacagim.. bodypump saat 17'de, zumba ise saat 18'de, yani ikisinede yetisebilirim.. aslinda ikisinede katilmak istiyorum acaba ne yapsam? ikisinede katilsam cokmu olur sizce?

Bodypump dan korkuyorum. Bi iş arkadaşım yapmış bi zaman sonra üst vücudu iki beden büyümüş kaslardan dolayı. Bende yapmak istiyordum cok fazla kalori harcanılıyor diye ama şüpeye düstüm

geldim geldim ya konu silme içerik silmenin yasak olduğunu unutmuşum sildim bende ceza yedim ama olsun burdayım ama çok sıkıldım buraya girmediğim sürede bi ömür gibi geldi bana

Bu ara zaten sıkıntılı bi dönemdeyim burda sizle olmak bana iyi gelicek eminim

evet ben yediklerime dikkat ettim spor yaptım desem yalanda olmaz ebru şallı çıkmıyor 2 gündür bişey olmuş galiba bende plates yapamadım dün ve bugün ama dün tiffaniynin simit bölgesi için olan videosunu üst üste 2 kere yaptım yanlarım çok fena şuan ama yinede yapıcam tekrar çünkü etkisi oluyo

dün spor salonuna gittim ama bişey yapmadım çünkü dün davetteydik pilav sarma tatlı derken sporda tıkandım yapamadım bende zorlamadım koşu bandında yürüdüm dambıllarla göğüs çalıştım bide dambıllarla yan çalıştım bisiklete bindim 15 dk felan ama çok hızlı değildim. iç bacak çalıştım evdede attığım videodan 150 kalorilik bişeyler yaptım öyle yani

bugün hiç bişey yapmadım ama yapıcam tiffany yapıcam squat yapmıştım ya hani görünüş olarak şimdi değişti çok güzel gözüküyo bebacım sana destek olucam dedim ama yapamadım dün bugün yaparım ama heralde

müzeyyencim canım sende ihmal etmesen sporunu çok pis kızdım şuan sana

çok geçmiş olsun bıdık, şunu önerebilirim sana

[video=youtube;bvE0uQRM5-A]http://www.youtube.com/watch?v=bvE0uQRM5-A[/video]

Çok teşekkürlerrr dün biraz yaptım bu videoyu aksam daha çok yapıcam.

İyi ki varsınız sayenizde sporu bırakmadan hayatımı sürdürebiliyorum

Üşsengeçlik. niye böyle oldum bende anlamadım reglime az kaldı yarın öbür gün olurum ondan mı acaba. :26:
hiç keyfim de yok

bu akşam yapıcam söz veriyorum. eve gider gitmez odama kapanıp platesimi yapıcam

Bodypump dan korkuyorum. Bi iş arkadaşım yapmış bi zaman sonra üst vücudu iki beden büyümüş kaslardan dolayı. Bende yapmak istiyordum cok fazla kalori harcanılıyor diye ama şüpeye düstüm

ne kadar sürede kaslari büyümüs? ben 2 aydir düzenli gidiyorum ama öyle bisey yasamadim daha.. bizim antrenör 40li yaslarda bi bayan ve inanilmaz fit bi vücudu var, öyle büyük kaslari yok, zaten kendiside diyor kadinlarda erkegin kadar cok kas orani olmadigi icin öyle büyük kaslarimiz olamaz, olanlarda zaten cok agir ve uzun calistiklari icin oluyor.. yani eger 30-40 kiloyla günde 2-3 saat calisirsan öyle büyük kaslarin olur, ama ben maximum 10 kiloluk halter kaldirabiliyorum.. dedigin gibi cok fazla kalori harcaniliyor, hocamin dedigine bakilirsa ortalama 500 kalori ve inanilmaz yag yakici bi spor.. bence eger imkanin varsa gitmelisin

sonunda geldinnnnnnnnnnn, senin mesajini gördügüme nasil sevindim nasil sevindimmmmmm :)) ay burda demek sen olmayinca ne kadar bos hissediyormussum, cok alismissim senin sporlarini buraya yazmani (bide cok yapinca sIk sIk yazdigin icin ).. sakin öyle bisey yapma bidaha :))
iyi barii diyetine ve sporunu ihmal etmemissin, süpersinn

hormonlarla alakali olabilir ozmn canim.. bende de isteksizlik oluyor bazen adet zamaninda

uyyy canlarımm burda mısınız.elmasekerim * fndkkrdm
Alttan Allatn görüyorum sizi.
şimdi eve gidiyorum. direk plates yapıcam

benimde oyle yakinda olurum canim istemiyo spor yapmak havada sicak hic cekilmiyo ama yapmaliyiz :)

elmasekerim bida oyle seyler yapmam soz bende cok alismisim size cokozledim :)
Seni yerim ben ama bende farkettim ben yokken hiic konusmamissiniz nerdeyse

ay su gobek nasil gitcek benden ya

ayy eveet sen olmayinca olmuyo ( müzeyyencimde gelmedi zaten (

gider gider, bak cogu gitmis azicigi kalmis takma kafaya sen, icini rahat tut.. ayy ben bugün fitnessde bodypump'a katildim eve geldim mercimek salatasi yedim bide sonra ne gördüm ( 1 dilim revane duruyo ( dün annem getirmisti 1 tane yemistim bugün bi tane kalmis dayanamayip onu yedim ( ayy sporu bosuna mi yaptimmmm.. ayyy neyse yaa biraz zumba yapayim ozmn..

uyyy canlarımm burda mısınız.elmasekerim * fndkkrdm
Alttan Allatn görüyorum sizi.
şimdi eve gidiyorum. direk plates yapıcam

:) Gitmem bida canim ben buraya cevap felan yazamadim ama yazdiklarinizi hergun girip okudum :)
Sen ne zaman geliyosun istanbula :)

Ay ben ne zamandir zumba yapmiyorum aslinda cok etkili baslamayi cok istiyorum tekrar ama sicaga yapamiyorum

Sporlarimida aksatiyorum zaten sicaga cidden yapilmiyo tiffanyi yaptim ama oldum sandim

Ayyyy zumba yapmadim ama turkish zumba yaptim desem yeridir linkteki pop mix'e deli gibi dans ettim ve terlemeyi birak tisörtümü siksam su cikar bide hepsiniii dinledim yani 50 dk yaptim durmadan..
2013 Türkçe Pop Hareketli Full Mix !!! - YouTube

sonra tiffany simit icin yaptim ama hic simitim kalmadi yanlarimdaki yaglar kaybolduuuu
bakinnnnnnnnnnnnnn:

sira koca popomu, kalcami ve kalin bacaklarimi kücültme/inceltme zamani :18::18::18: ben simdi youtube'a bakayim, biseyler bulurum belki :))

önümüzdeki carsamba geliyorum Istanbula erken geliyoruz o yüzden bi hamam turu yapalim dedik esimle :)) hürrem sultan hamami varmis bizim kalicagimiz yerin orasinda, erkek kadin ayri yerler varmis orada bi güzel temizlenelim dedik burda hic hamam olmadigi icin kim bilir nasil kirliyizdiiiiiiiiiiiir fitnessda sauna var ama türk hamami gibisi varmii yaa, hayatimda hic gitmedim , bu sefer gidecem :))

sicakta zor oluyor canim gercekten ama bi basladinmi spora sonrasi geliyor.. önemli olan önce kici koltuktan kaldirmak ama sen güzel spor yapiyorsun cnm bence hic öyle düsünme, arada aksatmalar olabilir, normal bu sicaklarda..

Son düzenleme:
ne kadar süredir spor yaptında bu duruma geldin tatlım, çok harika olmuş bence karnın

ben bugün gene karın çalıştım yarında karın çalışacağım, ama hala löp löpppp, gelde sinir olma

ne kadar süredir spor yaptında bu duruma geldin tatlım, çok harika olmuş bence karnın

ben bugün gene karın çalıştım yarında karın çalışacağım, ama hala löp löpppp, gelde sinir olma

3,5 ayda bu hale geldi canim, son 2 ayda daha cok hizli gitti yaglar cünkü tiffany bel, yan ve karin yaglar icin video'yu yapiyordum.. aslinda 2-3 hafta yapip sonra ara verdim, suan yine 2 hafta hergün yaptim ve en sonunda kurtuldum yan yaglarimdan.. herkese o videoyu siddetle tavsiye ediyorum cünkü hemen sonuc veriyor ve cok kisa oldugu icin hic sikilmiyor insan..
benim göbegim 3,5 ayda 98den 79'a indi canim o yüzden karindaki löp löp yaglari cooook iyi biliriim ama sabirla hepsiiii gider inankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…