- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Ben cok sorumsuzummmmm
Cumadan beri spor yapmiiorum dikkat etmiyorum buraya yazmaya da hic yuzum yokk( (
Fndkkrdm a noldu ki
iyigeceler kızlar, bugün hiç uğrayamadım... sporumun 3. gününde inanılmaz ağrılarım var, kas ağrıları bunlar biliyorum geçecek ama bugün cidden oturup kalkarken, hapşırırken bile karın kaslarım acıyorduo yüzden yapmadım bugün spor ara vereyim dedim, birazcık kaytarmak gibi oldu ama işte...bu arada şu ebru şallının yeni dvdsi programlardakinden çok daha ağır bunu anladım, eminim 21 gün yapabilirsem güzel sonuçlara ulaşabilirim
ben ihmal etmiyorum sporumu
squats yapıyorum sadece ona zaman ayırabiliyorum bel videolarımı yapmıyorum şimdilik.
ama sınavlar bitsin çok çılgın bir dönüş yapacağım
Bodypump dan korkuyorum. Bi iş arkadaşım yapmış bi zaman sonra üst vücudu iki beden büyümüş kaslardan dolayı. Bende yapmak istiyordum cok fazla kalori harcanılıyor diye ama şüpeye düstüm
geldim geldimya konu silme içerik silmenin yasak olduğunu unutmuşum sildim bende ceza yedim ama olsun burdayım ama çok sıkıldım buraya girmediğim sürede bi ömür gibi geldi bana
Bu ara zaten sıkıntılı bi dönemdeyim burda sizle olmak bana iyi gelicek eminim
evet ben yediklerime dikkat ettim spor yaptım desem yalanda olmaz ebru şallı çıkmıyor 2 gündür bişey olmuş galiba bende plates yapamadım dün ve bugün ama dün tiffaniynin simit bölgesi için olan videosunu üst üste 2 kere yaptım yanlarım çok fena şuan ama yinede yapıcam tekrar çünkü etkisi oluyo
dün spor salonuna gittim ama bişey yapmadım çünkü dün davetteydik pilav sarma tatlı derken sporda tıkandım yapamadım bende zorlamadım koşu bandında yürüdüm dambıllarla göğüs çalıştım bide dambıllarla yan çalıştım bisiklete bindim 15 dk felan ama çok hızlı değildim. iç bacak çalıştım evdede attığım videodan 150 kalorilik bişeyler yaptım öyle yani
bugün hiç bişey yapmadım ama yapıcam tiffany yapıcamsquat yapmıştım ya hani görünüş olarak şimdi değişti çok güzel gözüküyo bebacım sana destek olucam dedim ama yapamadım dün bugün yaparım ama heralde
müzeyyencim canım sende ihmal etmesen sporunuçok pis kızdım şuan sana
Üşsengeçlik. niye böyle oldum bende anlamadım reglime az kaldı yarın öbür gün olurum ondan mı acaba. :26:
hiç keyfim de yok
bu akşam yapıcam söz veriyorum. eve gider gitmez odama kapanıp platesimi yapıcam
Üşsengeçlik. niye böyle oldum bende anlamadım reglime az kaldı yarın öbür gün olurum ondan mı acaba. :26:
hiç keyfim de yok
bu akşam yapıcam söz veriyorum. eve gider gitmez odama kapanıp platesimi yapıcam
uyyy canlarımm burda mısınız.elmasekerim * fndkkrdm
Alttan Allatn görüyorum sizi.
şimdi eve gidiyorum. direk plates yapıcam
benimde oyle yakinda olurum canim istemiyo spor yapmak havada sicak hic cekilmiyoama yapmaliyiz :)
elmasekerim bida oyle seyler yapmam soz bende cok alismisim size cokozledim :)
Seni yerim ben ama bende farkettim ben yokken hiic konusmamissiniz nerdeyse
ay su gobek nasil gitcek benden ya
uyyy canlarımm burda mısınız.elmasekerim * fndkkrdm
Alttan Allatn görüyorum sizi.
şimdi eve gidiyorum. direk plates yapıcam
ayy eveet sen olmayinca olmuyo( müzeyyencimde gelmedi zaten (
gider gider, bak cogu gitmis azicigi kalmistakma kafaya sen, icini rahat tut.. ayy ben bugün fitnessde bodypump'a katildim eve geldim mercimek salatasi yedim bide sonra ne gördüm ( 1 dilim revane duruyo ( dün annem getirmisti 1 tane yemistim bugün bi tane kalmis dayanamayip onu yedim ( ayy sporu bosuna mi yaptimmmm.. ayyy neyse yaa biraz zumba yapayim ozmn..
:) Gitmem bida canim ben buraya cevap felan yazamadim ama yazdiklarinizi hergun girip okudum :)
Sen ne zaman geliyosun istanbula :)
Ay ben ne zamandir zumba yapmiyorum aslinda cok etkili baslamayi cok istiyorum tekrarama sicaga yapamiyorum
Sporlarimida aksatiyorum zaten sicaga cidden yapilmiyo tiffanyi yaptim ama oldum sandim
ne kadar süredir spor yaptında bu duruma geldin tatlım, çok harika olmuş bence karnınAyyyy zumba yapmadim ama turkish zumba yaptim desem yeridirlinkteki pop mix'e deli gibi dans ettim ve terlemeyi birak tisörtümü siksam su cikar bide hepsiniii dinledim yani 50 dk yaptim durmadan..
2013 Türkçe Pop Hareketli Full Mix !!! - YouTube
sonra tiffany simit icin yaptim ama hic simitim kalmadiyanlarimdaki yaglar kaybolduuuu
bakinnnnnnnnnnnnnn:
Eki Görüntüle 724742
sira koca popomu, kalcami ve kalin bacaklarimi kücültme/inceltme zamani :18::18::18: ben simdi youtube'a bakayim, biseyler bulurum belki :))
.
ne kadar süredir spor yaptında bu duruma geldin tatlım, çok harika olmuş bence karnın
ben bugün gene karın çalıştım yarında karın çalışacağım, ama hala löp löpppp, gelde sinir olma