- Konu Sahibi ElmaShekerim
slm kizlarrrr, kimse fazla ugramiyor buralara
bende fazla giremiyorum ama sporumu ihmal etmiyorum, sizde etmiyorsunuzdur umarim ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
bugün fitnessda "bodypump" yaptik (halterlerle calistik), ondan önce 20 dk hizli tempoda yürüdüm
baya terledim diyebilirim yani :))
bugünde evde egzersizlerimi yapmiyacagim adetliyim diye..
fmk'cim sadece 1 saat diyorsun ama bence en makulu 1 saat spor yapmak zaten, bence gayet güzel spor yapmissin eger 1 saat vaktin olduysa.. bu arada Allah bagislasin, minik oglunu sakin ihmal etme, bebisin herkesten herseyden daha önemlidir senin icin sonucta
bence eger günde 30 dk-1 saat spora vakit ayirabiliyorsan fazlasina gerek olmaz.. bebaa'nin dedigi gibi belki daha uzun sürer sikilasman ve incelmen icin ama hem kalici olur hem ogluna isine vaktin olur ![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
bugün fitnessda "bodypump" yaptik (halterlerle calistik), ondan önce 20 dk hizli tempoda yürüdüm
bugünde evde egzersizlerimi yapmiyacagim adetliyim diye..
fmk'cim sadece 1 saat diyorsun ama bence en makulu 1 saat spor yapmak zaten, bence gayet güzel spor yapmissin eger 1 saat vaktin olduysa.. bu arada Allah bagislasin, minik oglunu sakin ihmal etme, bebisin herkesten herseyden daha önemlidir senin icin sonucta