- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
- Konu Sahibi ElmaShekerim
yağlar gidiyor da o belim neden incelmiyor
ben çok dertliyim bel konusunda ya
incelir canim, yavasta olsa elbet incelicek benim kalcamda cok genis ama sabretmeye calisiyorum ( bu yaz bütün yaglardan kurtulacaz insallah
slm kızlar valla kim bu topiği açmışsa ellerine sağlık, herkesin tam da istediği şey, spor arkadaşı ilk sayfadan itibaren okudum, kısaca geçmişimi anlatayım
uzun bir süre dukan diyeti yaptım, güzel sonuçlar almıştım ama devam edemedim, uzun süre kilomu koruyamıyorum malesef ben 25 yaşımdayım sürekli al ver al ver...nereye kadar döner bu devran bilinmez, neyse uzatmayayım 3-4 aydır pilates yapıyordum ebru şallıyla birlikte, güzel sonuçlar aldım ama son 3 haftadır kendimi iyice saldım,nişanım vardı onu atlatana kadar sabrettim sonra ye-iç-yat moduna döndüm göbiş sarktı, basen-kalça zaten vardı iyice büyüdüler, tartıya çıkamıyorum korkumdan;4 kilo falan rahat almışımdır diye düşünüyorum, pazartesiden itibaren sıkı bir spor programı ile inşallah tez vakitte fıstık gibi kız olucam
mrb cnm spora tekrar baslamaya karar vermen ne güzel.. 4-5 kilo almissan fazla degil diye düsünüyorum, onu 1 ayda eritirsin bence spor ve saglikli beslenmeyle bu yaz sende fistik gibi olucaksin kesinlikle )