Spor arkadasi arayanlarin yeri

yağlar gidiyor da o belim neden incelmiyor :KK14::KK14:
ben çok dertliyim bel konusunda ya :KK50:

incelir canim, yavasta olsa elbet incelicek :KK66: benim kalcamda cok genis ama sabretmeye calisiyorum :KK43:( bu yaz bütün yaglardan kurtulacaz insallah

slm kızlar:KK3::KK3: valla kim bu topiği açmışsa ellerine sağlık, herkesin tam da istediği şey, spor arkadaşı :KK1: ilk sayfadan itibaren okudum, kısaca geçmişimi anlatayım :KK53:
uzun bir süre dukan diyeti yaptım, güzel sonuçlar almıştım ama devam edemedim, uzun süre kilomu koruyamıyorum malesef ben :KK43: 25 yaşımdayım sürekli al ver al ver...nereye kadar döner bu devran bilinmez, neyse uzatmayayım 3-4 aydır pilates yapıyordum ebru şallıyla birlikte, güzel sonuçlar aldım ama son 3 haftadır kendimi iyice saldım,nişanım vardı onu atlatana kadar sabrettim sonra ye-iç-yat moduna döndüm :KK1: göbiş sarktı, basen-kalça zaten vardı iyice büyüdüler, tartıya çıkamıyorum korkumdan;4 kilo falan rahat almışımdır diye düşünüyorum, pazartesiden itibaren sıkı bir spor programı ile inşallah tez vakitte fıstık gibi kız olucam :KK53:

mrb cnm spora tekrar baslamaya karar vermen ne güzel.. 4-5 kilo almissan fazla degil diye düsünüyorum, onu 1 ayda eritirsin bence :KK66: spor ve saglikli beslenmeyle bu yaz sende fistik gibi olucaksin kesinlikle :KK66:)

incelir canim, yavasta olsa elbet incelicek :KK66: benim kalcamda cok genis ama sabretmeye calisiyorum :KK43:( bu yaz bütün yaglardan kurtulacaz insallah

mrb cnm spora tekrar baslamaya karar vermen ne güzel.. 4-5 kilo almissan fazla degil diye düsünüyorum, onu 1 ayda eritirsin bence :KK66: spor ve saglikli beslenmeyle bu yaz sende fistik gibi olucaksin kesinlikle :KK66:)

umarım canım, kaç kilo verdim belim duruyor :KK50:
bel ağırlıklı çalışmamıştım ama, artık akıllandım :KK28:

kizlarr bugün ölcme günü, biliyorum kisa sürede incelme göremeyiz o yüzden ölcülerinizde eger öncekinden bi farki yoksa yazmaniza gerek yok.. ben bugün adet yerine gelsin diye ölctüm :)) sadece koldan 1 santim gitmis, yani 28'den 27'ye inmis, gerisi ayni kalmis.. :KK9::KK9: kisa sürede koldan gitmeside bi basari bence:KK9::KK9::KK9: kendimi alkisliyorum :KK52::KK52:

ben yeni olduğum için ölçülerimi hemen yazayım :)

göğüs:91
bel:78
basen:98
üst bacak:57
üst kol:29

önceki ölçülerime göre göbek 5 cm, basen 4 cm ilerlemiş, ahh ahh :KK43:keşke tutsaydım ağzımı diyorum ama olmuyor işte :KK50:

sporumu yaptım da geldim, kendimi çok huzurlu hissediyorum :KK16:
4 tiffany + 50 squats :KK8: squatsın aylık programını yapacağım.

ben yeni olduğum için ölçülerimi hemen yazayım :)

göğüs:91
bel:78
basen:98
üst bacak:57
üst kol:29

önceki ölçülerime göre göbek 5 cm, basen 4 cm ilerlemiş, ahh ahh :KK43:keşke tutsaydım ağzımı diyorum ama olmuyor işte :KK50:

canim seni listeye aldim ama göbegi yazmayi unutmussun galiba:KK34:

hem kiloda hem ölcülerde inis cikislar olmasi normaldir bence canim hic moralini bozma.. insaniz sonucta hatalar yapabiliriz, önemli olan bunu farketmek ve bu duruma cözüm bulmak.. sende bizimle yeni bi baslangic yapmak icin geldin, tekrardan hosgeldin aramiza :KK3::KK3:

kızlar ebru şallının 21 günlük kür cd sını alan var mı??????

ben netten indirmiştim, ağırlıklarla çalışıyor,1.3 saat gibi sürüyor ben biraz dinlenip yapmaya başlayacağım :KK34:

sporumu yaptım da geldim, kendimi çok huzurlu hissediyorum :KK16:
4 tiffany + 50 squats :KK8: squatsın aylık programını yapacağım.
4 tiffany dediğin nedir canım :44:önceki sayfaları okudumda tifanny nin sadece yan bölgeler için videosu paylaşılmış...

canim seni listeye aldim ama göbegi yazmayi unutmussun galiba:KK34:

hem kiloda hem ölcülerde inis cikislar olmasi normaldir bence canim hic moralini bozma.. insaniz sonucta hatalar yapabiliriz, önemli olan bunu farketmek ve bu duruma cözüm bulmak.. sende bizimle yeni bi baslangic yapmak icin geldin, tekrardan hosgeldin aramiza :KK3::KK3:
valla göbek ölçüsü tam nasıl alınır bilmiyorum, göbek deliğinin çevresinden mi alacağız onu :KK1:

thebeauty gobek olcusu gobek deliginin ordan aliniyo.:)

kizlaaar bi video hatta 2 video buldum her biri 1000 kalori yakiyo ama tabi hepsini yapmak mumkun degil videonun yaninda hareketleri yaparken kac kalori yaktigini gosteriyo yani kac dk yapcaginiza siz karar vericeksiniz suan teldeyim pcye gecince link atarim . ben o videolari haftada 2-3 kez yapmaya calisicam bi gun birini bi gun digerini tabi tum videoyu yapamam cunku 1.5 saat suruyo her biri .
surekli ayni sporu yapmak fayda etmez bu arda hafta icinde spor yaparken mutlaka 1-2 gun degisik spor yapilmali:)

kizlaaar bi video hatta 2 video buldum her biri 1000 kalori yakiyo ama tabi hepsini yapmak mumkun degil videonun yaninda hareketleri yaparken kac kalori yaktigini gosteriyo yani kac dk yapcaginiza siz karar vericeksiniz suan teldeyim pcye gecince link atarim . ben o videolari haftada 2-3 kez yapmaya calisicam bi gun birini bi gun digerini tabi tum videoyu yapamam cunku 1.5 saat suruyo her biri .
surekli ayni sporu yapmak fayda etmez bu arda hafta icinde spor yaparken mutlaka 1-2 gun degisik spor yapilmali:)

1000 kalori mi :KK53: merakla bekliyoruz videoları canım.Bu arada ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini biraz önce yaptım :KK76: o beyaz tv de cardio pilates yaptıklarının benzeri diyelim,1.10 dk hareketler sürüyor, 20 dk esneme var işte, ben beğendim ama süre uzun, ebru çok daha fazla konuşuyor dvdlerde :KK1:

elma şekerim ya burda videolar felan paylaşsak olmaz mı bölgesel olanlar felan ?

tabiki olur canim istediginizi yapabilirsiniz burda serbestsiniz.. zaten paylasimda bulunalim diye actim topigi.. birbirimizden yararlanalim diye :))

ben netten indirmiştim, ağırlıklarla çalışıyor,1.3 saat gibi sürüyor ben biraz dinlenip yapmaya başlayacağım :KK34:

4 tiffany dediğin nedir canım :44:önceki sayfaları okudumda tifanny nin sadece yan bölgeler için videosu paylaşılmış...

valla göbek ölçüsü tam nasıl alınır bilmiyorum, göbek deliğinin çevresinden mi alacağız onu :KK1:

cnm fndkkrdu aciklamis zaten, aynen dedigin yerden ölcüyoruz :KK66:

1000 kalorimi?? :KK53::KK53::KK53: linkleri merakla bekliyorum cnm :KK66:

kizlar bugün fitness'a gittim 15 dk hizli tempoda yürüdüm 1 saat agirlik calistim, tam olarak bunlari yaptim:

Gögüs
- Uzanarak dumbell kaldir indir yaptim
- Sinav cektim
- Lastikle calistim, linkteki egzersizleri yaptim hemen hemen..
fndkkrdu'cum bu linke bi bak istersen, gögüs icin mükemmel egzersizler
Göğüs kasları lastik bantla nasıl geliştirilir? - UZMANTV

Bacak, kalca ve bacak
- Squat (halterle)
- Lunge (squatin baska bi sekli ama daha cok acitiyor)
resimde nasil lunge yapildigini gösteriyor:
$split-squat1.gif
- Müzeyyenin egzersizlerini yaptim (lastikler takiliyken yaptim, daha iyi etki yapsin diye):
Eki Görüntüle 722175 Eki Görüntüle 722176
Bu resimlere benzer farkli egzersizlerde yaptim ama resim bulamadim :KK43:

Karin
- Mekik
- Yan mekik
- Plank (3x1 dk.)
Ab Exercises: The Plank - YouTube
Kizlar benim karnimin hemen inmesinin sebebi bu "plank" yapmammis yaa.. eskiden 5 sn bile yapamazken suan 3 kere 1 dk yapabiliyorum, karni cok güclendiriyor ve antrenörümün dedigine göre cok iyi bi yag yakici egzersizidir. diz üstünde de yapabilirsiniz ama ben normal yapiyorum tam 1 dk. videoda yapildigi gibi yapilacak, karninizi sikacaksiniz bunu yaptiginizda, aksi taktirde belinize yük biner ve agri yapar.
- Makas (alt karin calistiriyor)
- Ayaga indir kaldir yaptim (alt karin calistiriyor)

Sirt ve omuz
- Halteri asaga dogru indir kaldir

Triceps (arka kol)
- Sandalyede (ben step kullandim) dips (video buldum linki ekledim)
- One arm extension. Dumbell havaya kaldirdim, arkadan indir kaldir yaptim, videoda tek kol calistiriyor ben ikisini birden yaptim.
- Kick back (videoda gösteriliyor)
http://www.youtube.com/watch?v=cCFLBkGvulQ

Biceps (ön kol)
- Halteri normal kaldir indir yaptim (dumbell ile de yapilabilir, ben ayiretten onlarlada yaptim)
$standing-dumbbell-curls.jpg

1 saatlik agirlik calismam bundan ibaret kizlar.. aradan begendiginiz egzersizler olur diye yazdim :KK66:)

bu arada bugün regl olmussum o yüzden fazla spor yapmak istemedim ama bugün cok enerjigim yaa eve geldim ama biraz daha spor yapasim var.. pilatesimi mi yapsam acaba? yada tiffanymi yapsam, 10 dklik bisey zaten :))

Son düzenleme:
evet kizlar 1000 kalori pcye gecince aticam aklimda :)

cornella tiffany diye bi kadin var inu yapiyorum bugun yapamadim yarindan itibaren 2 kez yapcam cunku 1 kez yapmak artik az geliyo :)

elma sekerim masallah cok guzel spor yapmissin tebrik ederim attigin videolara bakicam hemen :)
squata tekrar basladim ben bebaya eslik edicem squatta :)

elmasekerim gogus icin olana bakamadim teledonda oldugum icin youtubedakilere bakabiliyorum sadece.
sey canim o plack mi ne onda kadinin yaptigi hareketleri mi yapicaz 1 dk boyunca ? yoksa her gosterdigi sekilde mi 1 dk durcaz ?

spordan sonra esneme/germe hareketleride yaptim, onu yazmamissim ama herkesin bildigi seyleri yaptim..

daha yeni tiffany simit ve bikini olan videolari yaptim.. kiz fndkkrdum bikinili olan cok zevkliymis, onu artik hep yapmayi düsünüyorum, sirf zevk aldigim icin :p bele cok yararli galiba, belimi hissettim baya hareketleri yaparken :))

elmasekerim gogus icin olana bakamadim teledonda oldugum icin youtubedakilere bakabiliyorum sadece.
sey canim o plack mi ne onda kadinin yaptigi hareketleri mi yapicaz 1 dk boyunca ? yoksa her gosterdigi sekilde mi 1 dk durcaz ?

sadece bi sekilde durup yapabildigin kadar kalacaksin. ben bugün 1 dk yapabildim ayak uclari üzerinde ama dedigim gibi ilk basladigimda 10 sn bile yapamiyordum.. o yüzden kendine göre ayarla, ya ayak uclari yada diz üstü yap.. heryeri calistiriyor, kol, karin, kalca, sirt, gögüs.. bel agrimamasi icin karni sikman gerekiyor ona göre :KK66:) catlayana kadar dur öyle yoksa faydasi olmaz :))

X