Spor arkadasi arayanlarin yeri

selam kızlar :KK3:
beş saattir aralıksız yürüyorum, çoook yorgunum.
ayaklarımı uzatıp ödem indirmem gerek, bugün bana spor hak getire :KK31:

Bebacm bnm tum vucut erimişti.
Etkisi baya guzeldi.
bide sabah yaptkklarimi gece yatmadan tekrar yapiyordum.
Sende popo ve basen eritme hareketleri kisminda bel hareketleri ile devam edebilirsin :KK66:

Bir topikte okumustum nivea body musteri hizmetlerni arayip bu cd yi talep edince ertrsi gun ucretsz kargo ile elinde oluyormus. Aslı var mi bilmem :)

canım ben popom erimesin şişsin kocaman olsun istiyorum. :KK9::KK9:

streç film yumurtalıklara zarar veriyor diye biliyorum ben. bikaç gün ben streç film sarıp kullanmıştım daha sonra araştırmak istedim ve yumurtalıklara zarar verdiğini öğrenince sarmadım bida. zaten streç film terletmiyor sadece vücudundaki suyu ve tuzu atıyor ki buda çok zararlı.

hımmm o zaman strec sarmadan bitek yagı denerim. Söylediğin iyi oldu çok teşekkürlerr :13:

yoksa ben saf saf inanıp her şeyi deniyorum :KK31:

ben tiffanye biraz ara verdim derslere sardım baya ama squat bitsin tiffanynin 3 videosunu indirdim 3nüde yapıcam :KK76:
squatın başka 1 aylık programı var mı dahada kalkması için ben biraz daha şekillensin istiyorum da ?

3 tane derken hangileri canim? link atarsan sevinirim :)) degisik seyler denemek herzaman iyi gelir vücuda..

Elmasekerim ben bu sabah ilk kez suya yumurta kirdim oyle yedim cok hafif geldi.
Ardndan da 8 de pilatese basladim. Bugun 10 da is basi yapioyorum o yuzdn rahattim:)
Senin ki kuculmus ya 113 den 99 a.
Bnm ki de oyle kuculur mu demk istedim yanlis olmus.
Bu arada iltifatlarin icinde ayrica opuyorum seni :* :*

Cornella bnde nivea body vidrosunu ortaokula giderkn yapiyodum sabahlari.

tabi o zamanlar daha yeni vucut sekil aliyo. Bi yandan popo büyüyor bi yandan gogusler sekle semale giriyo.:KK70:

Afedersnz bnde de gemi gibi popo vardi yinee.
bu videoya bi basladim kicima zor giren pantolon fermuari kapatinca bile dusuyodu.tabi o zamn fermuar yandaydi o pantolonumn daralmisim bide.
Demem o kii cooooook faydasini gördüm bu nivea body nin :))
Ay ne cok uzatmisim boyleeee :KK70:

ayy ne iltifati canim ben iltifat sevmem gercekleri konusurum :KK66: gercekten süper görünüyorsun. tabiki kücülür canim ama fazlan olmadigi icin yavas yavas gider yaglar.. :KK66:

salamlar.nasilsiniz?sporlarinizi yaptinizmi?:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

slm canimm ohhhh süper spor yaptim bugün, sen neler yaptin bi anlat bakimmmm ?? :KK66:

240 tane squat yaptim suan oluyorum resmen cok terledim ya :KK70:

masallah canim azmine hayran oldum, nerdeyse bitiriyorsun su squati :KK53:

kizlar bugün yaptigim sporu yazayim ilk önce:
- 30 dk bisikletle ise git gel yaptim
- fitnessda 1 saat 10 dk spor yaptim. 10 dk hizli tempoda yürüdüm ardindan antrenörle agirlik calistim
tiffany ve eger esim erken gelmezse (ki gelecek biliyorum) pilates yapicam..

bugün aynada biseyi fark ettim. göbegimin yanlarindaki kemikler (ismini bilmiyorum) cikmaya basladi, baya belirginlesti ve hosuma gitmiyor acikcasi. aynanin önünde resim cektim bi baktiginizda anlarsiniz ne demek istedigimi. 13 mayistaki resmimle yan yana koydumki 11 gündeki farki görün diye.. sadece göbekte belli oluyor :KK43:( kalcada daha bi degisim yok sanki :KK43:( göbegimden memnunum, hafif sertlesti de ama su yanlardaki kemik niye cikiyor öyle :KK43:(

ayy bide iyi bisey oldu bugün.. siparis ettigim elbisem geldiiii :)) 1 aydir gelmesini bekliyordum ve nihayet geldi ve cook hosuma gitti.. onun resminide cektim koydum :))

kizlar bugün yaptigim sporu yazayim ilk önce:
- 30 dk bisikletle ise git gel yaptim
- fitnessda 1 saat 10 dk spor yaptim. 10 dk hizli tempoda yürüdüm ardindan antrenörle agirlik calistim
tiffany ve eger esim erken gelmezse (ki gelecek biliyorum) pilates yapicam..

bugün aynada biseyi fark ettim. göbegimin yanlarindaki kemikler (ismini bilmiyorum) cikmaya basladi, baya belirginlesti ve hosuma gitmiyor acikcasi. aynanin önünde resim cektim bi baktiginizda anlarsiniz ne demek istedigimi. 13 mayistaki resmimle yan yana koydumki 11 gündeki farki görün diye.. sadece göbekte belli oluyor :KK43:( kalcada daha bi degisim yok sanki :KK43:( göbegimden memnunum, hafif sertlesti de ama su yanlardaki kemik niye cikiyor öyle :KK43:(

ayy bide iyi bisey oldu bugün.. siparis ettigim elbisem geldiiii :)) 1 aydir gelmesini bekliyordum ve nihayet geldi ve cook hosuma gitti.. onun resminide cektim koydum :))

baktım resimlerine şekercim ama ben beğendim yaa, ne bileyim seviyorum kemiklerin çıkmasını. :KK16:
sen niye sevmiyorsun :44: bence çok güzel olmuşsun.
kemikler ordaki yağ doku azalınca çıkıyor hani bende de göbekten önce orası eridi.

baktım resimlerine şekercim ama ben beğendim yaa, ne bileyim seviyorum kemiklerin çıkmasını. :KK16:
sen niye sevmiyorsun :44: bence çok güzel olmuşsun.
kemikler ordaki yağ doku azalınca çıkıyor hani bende de göbekten önce orası eridi.

ne bilim yaa ben pek sevmiyorum cikmasini canim :KK50: kemiklerin görünmesinden rahatsiz oluyorum sanki cok hastalik derecesinde zayif olan kizlar olurya, onlar aklima geliyor.. ben kas olsun istiyorum :18: tabi daha kas olmasi icin coook calismam lazim cooook :KK43:(

ne bilim yaa ben pek sevmiyorum cikmasini canim :KK50: kemiklerin görünmesinden rahatsiz oluyorum sanki cok hastalik derecesinde zayif olan kizlar olurya, onlar aklima geliyor.. ben kas olsun istiyorum :18: tabi daha kas olmasi icin coook calismam lazim cooook :KK43:(

:KK1::KK1:
anladım canım, bazıları gerçekten hasta gibi duruyor ama senin öyle değil :KK34:
kas yaptığın zaman giderler mi ki :44:

bugün tam bir miskinimmmm :KK31:

ama tum miskinligime ragmen yazılarınızı okudum ve en azından biraz karın calıstırayım dedim ve 20dk karın egzersizi yaptım :KK15:

İyi ki varsınızzz:KK9:

elmaşekeri o göbegı nasıl yaptın hemen söyle:KK53::KK53::KK53: süper olmuş yaa...benım göbeği yerlerden toplucam yakında....bende midede var işin kötüsü......
ne kadar sürede o hale geldi......:26:

Elmasekerim o kemiklerden bnde de var. Suan gobegm varkn pek belli degil ama icime cekince cikiyo. Gobkli olmaktansa kemkli olmayi tetch ederimmm benn :* :* :*
O yuzdn takma yapimiz bu :KK66: :KK66:

iyidir lazkızı senden naber :)

sporum= tiffanynin 3 videosu (baya terledim )
slim in 6 six-pack yaptım

squat 250 yapıcam bugün ve the end :KK1:

spor salonuna da gidicem :KK76: pazartesi 57lerde olmak istiyorum :KK76:

iyidir lazkızı senden naber :)

sporum= tiffanynin 3 videosu (baya terledim )
slim in 6 six-pack yaptım

squat 250 yapıcam bugün ve the end :KK1:

spor salonuna da gidicem :KK76: pazartesi 57lerde olmak istiyorum :KK76:

bende iyiyim canım süper gidiyorsun maşallah yaaa 250 squat aynı anda mı yapıyorsun? bende pazartesi başlıyorum koşuya :):KK16:

1 aylık squat programım bitti bende bittim tabi oyyy ölüyorum ha :KK15:

birazdan fotoğraf çekip koyarım bi bakın :KK52: arkadaşım olmayanlar ekleyip görebilir :KK51:

X