- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Ilaç veriyor mu bunun için ekstra olarakEvet ben tüp bebeğe başlamadan 2 ay önce hergün nar suyu içtim normalde ilk tüp bebekte 7 8 civari iken bunda 12 mm oldu tüp bebek tutmadı o ayrı mesele ama nar suyu baya kalnlastrdi doktor bile şaşırdı tavsiye ederm
Oradakiler hemen başla zamanın var dediler çünkü tüp bebek zaten 3 4 ayı buluyormuseşinede içir
ama kuzum rahim inceliği ?
Tabiki o sırada ilâçlar da veriyo kalınlaşması içinIlaç veriyor mu bunun için ekstra olarak
Sağda 9 10 solda 7-8 folikul diyorTabiki o sırada ilâçlar da veriyo kalınlaşması için
hım bişey diemem onlar daha bilgili kuzum.. Rabbim hakkında hayırlısını versinOradakiler hemen başla zamanın var dediler çünkü tüp bebek zaten 3 4 ayı buluyormus
Amin canım inşallahhım bişey diemem onlar daha bilgili kuzum.. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Biz2 ay kullandık hiç bir faydasını görmedikMerhaba merak ettim yanıklar baharattan aldığınız ürünler işe yaradımı bende eşim için almak istiyorum fakat tedirginim
Ucuz bile almış, benim komşum gitti kendisine 450 eşine 400 TL lik ürün verdiler sadece bir ay kullanın yeterli demişti hiç bir faydasını görmedilerneeeeeeeeeeeeedelimi bunlar yahu
ayy ama adamların paylaşımları hep olumlu.. olacak iş değil ya insanları kandırıolarUcuz bile almış, benim komşum gitti kendisine 450 eşine 400 TL lik ürün verdiler sadece bir ay kullanın yeterli demişti hiç bir faydasını görmediler
Evet canım bende o yüzden burdan bilgim aldım, denize düşen yılana sarılır derler garibim onlarda 9yıllık evli bir umut diye aldılar olmadıayy ama adamların paylaşımları hep olumlu.. olacak iş değil ya insanları kandırıolar
insanların umutlarıyla oynuyorlar resmen 2 ay 400 er küsür lira para verdik sonuç yok artış bile yok sperm değerlerinde eşimin, hala bir kür daha gönderelim diyorlar aldırmadm eşimeEvet canım bende o yüzden burdan bilgim aldım, denize düşen yılana sarılır derler garibim onlarda 9yıllık evli bir umut diye aldılar olmadı
Fayda etmiyorsa neden alacaksınız ki, Rabbim yardımcımız olsun inşALLAH canıminsanların umutlarıyla oynuyorlar resmen 2 ay 400 er küsür lira para verdik sonuç yok artış bile yok sperm değerlerinde eşimin, hala bir kür daha gönderelim diyorlar aldırmadm eşime
bende kendi gözünle görüp alıp yapmaktan yanayım canmm herşeyi kendm görerek seçerek araştırarak aldıminsanların umutlarıyla oynuyorlar resmen 2 ay 400 er küsür lira para verdik sonuç yok artış bile yok sperm değerlerinde eşimin, hala bir kür daha gönderelim diyorlar aldırmadm eşime
amin canım inşallah tüp bebeğe başlıcaz bu yıl sonuna doğruFayda etmiyorsa neden alacaksınız ki, Rabbim yardımcımız olsun inşALLAH canım
kuzum bizde çok araştırıyoruz ev aktara döndü resmen aynı zmanda doktorun verdiği ilacı kullanıyor ama yok en sonki kontrolde doktor aylardır bu ilacı kullanıyosun değerlerinin2 ye 3 ekatlaması lazım ama hiçbirşey farketmiyor demiş eşime.bende kendi gözünle görüp alıp yapmaktan yanayım canmm herşeyi kendm görerek seçerek araştırarak aldım
kıyamam kuzum sana.. ama geçer.. ilaçla düzelir.. en azından artık sorunları biliyorsun..Zerdem2016
ya kan sonuçlarım çıktı fibrinojen yüksek çıktı 408 çıktı
kansızlıkta varnapicam ben böyle
tabiki de canım bende hep eşimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tek sorun o değilmiş detaylı baktırıyoruzkıyamam kuzum sana.. ama geçer.. ilaçla düzelir.. en azından artık sorunları biliyorsun..
bak gördünmü... senin bu yaşadıkların aslında hepimize örnek olmalı... aslında hepimiz güzel bir tedavi sürecinden geçmeli herşeyimizi kontrol ettirmeliyiz ama malesef doktorlar bu işlemleri adım adım ve bizi resmen yaşarken öldürerek yapıyorlar..
ben hep diyorum sebebsiz hiç bişi yoktur