24 yaşındayım bende aynen önce spermi biraz kaliteleleştirin öyle deneyin Allah'ın izni ile olurAnladım. Hakli doktor biz denedik 1 kere tüp olmadı. Bu ay klomen catlatma iğnesi denicez. Sonra tekrar tüp . yaşımız geciyo çünkü bizim 32 yim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 yaşındayım bende aynen önce spermi biraz kaliteleleştirin öyle deneyin Allah'ın izni ile olurAnladım. Hakli doktor biz denedik 1 kere tüp olmadı. Bu ay klomen catlatma iğnesi denicez. Sonra tekrar tüp . yaşımız geciyo çünkü bizim 32 yim
Huylarımız olduğu kadar sorunlarımız hatta ilacımız bile aynıymış:)öncelikle geçmiş olsun benim eşimdede aynı sorun var 3 aydır emodex kullanıyoruz bizde henüz hamile kalamadım bu ay kontrolu var yine umarım güzel sonuçlar alırız.
siz sonuç alabildinizmi bari canım ilaçtanHuylarımız olduğu kadar sorunlarımız hatta ilacımız bile aynıymış:)
Biz 1 buçuk aydır kullanıyoruz daha ama göremedik faydasını. Bakalım belki test yaptirdigimizda farkederiz :) insallahsiz sonuç alabildinizmi bari canım ilaçtan
İnşallah canım tez zamanda nsip etsin RabbimBiz 1 buçuk aydır kullanıyoruz daha ama göremedik faydasını. Bakalım belki test yaptirdigimizda farkederiz :) insallah
Yaaaa sağlıkla alın kucağınıza darısı başımızaaArkadaslar benim yumurtalik rezervim 0.4 esimin ileri hareketi 0 cikti 2negatif tup bebek denemesinden sonra kendiligimden hamile kaldim tedavisiz esim en bastan hic bisey kullanmadi zaten yani ileri harekete cok takilmayin
Amin canimm darisi isteyen herkesin basinaYaaaa sağlıkla alın kucağınıza darısı başımızaa
canım hamile kaldıgında ileri hareketli sayınız kaçtı?Arkadaslar benim yumurtalik rezervim 0.4 esimin ileri hareketi 0 cikti 2negatif tup bebek denemesinden sonra kendiligimden hamile kaldim tedavisiz esim en bastan hic bisey kullanmadi zaten yani ileri harekete cok takilmayin
bizimde sperm testi sonucumuz senınkiyle birebir aynı canım. sayı 87 mılyon ileri hareketli 0Kızlar merhaba bütün mesajları okudum. Bizim de en son değerler bu şekilde. Önceki sonuçlar daha iyiydi ama bunda ileri hareketlilik ve morfoloji 0 çıkmış. Mikroçip asilama yapacaktık bnm yumurta istenilen boyuta gelmediği için iptal etti doktor ama eşimin değerleri için de olmaz falan demedi. Toplam hareketlilik önemli dedi impryl diye bı ilaç yazdı onu kullanıyor eşim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir kere baktirdik tup bebek oncesi o da 0 cikti bir daha baktirmadik ama esim hic bir ilac kullanmadi dr gerek gormedi zaten tup bebek yapiliyor diyecanım hamile kaldıgında ileri hareketli sayınız kaçtı?
Peki tup bebek ilk denemede mi oldu canimBir kere baktirdik tup bebek oncesi o da 0 cikti bir daha baktirmadik ama esim hic bir ilac kullanmadi dr gerek gormedi zaten tup bebek yapiliyor diye
2basarisiz tup bebek denemesinden sonra kendiliginden gebelik oldu yani tedavisiz darisi basiniza insallahhPeki tup bebek ilk denemede mi oldu canim
Arkadaslar benim yumurtalik rezervim 0.4 esimin ileri hareketi 0 cikti 2negatif tup bebek denemesinden sonra kendiligimden hamile kaldim tedavisiz esim en bastan hic bisey kullanmadi zaten yani ileri harekete cok takilmayin
Rabbim yuzunu guldursun canim seni en iyi benim gibiler anlar duamdasinYazdiklarin umut oldu arkadasim darisi basimiza. O kdr uzgunum ki
Duqlasda maye de varSelam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis
Sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm
Bu ne demek anlayan varmi
Merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı iyi yanlizca sperm ileri hareketinde sorun mevcut yüzde 20 ileri hareketi opstravent diye bir ilaç verdi doktor bu ilacı kullanıp sonuç alan var mı bu şekilde hamile kalan var mı