- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
bir an önce ikinizde sağlığınıza kavuşunda bebişinizi kucağınıza alın..tabiki de canım bende hep eşimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tek sorun o değilmiş detaylı baktırıyoruz
bende de sorunlar çıktı
Benim de Doğal yollarla olmazsa 3aya kadar mecbur bizde tüp bebek yapıcaz eşim ilaç kullanıyor şimdilikamin canım inşallah tüp bebeğe başlıcaz bu yıl sonuna doğru
Öyle valla haklısın hiç halim kalmadı çok yoruldumbir an önce ikinizde sağlığınıza kavuşunda bebişinizi kucağınıza alın..
ah bu ülkede insan olmak zor anacım...
baştan sona baksalar en başından.. insanlar bööyle heder olmaz aylarca yıllarca
Ne kadar oldu denemeye başlayalı sizinBenim de Doğal yollarla olmazsa 3aya kadar mecbur bizde tüp bebek yapıcaz eşim ilaç kullanıyor şimdilik
14 aylık evliyim canım hiç korunmadık 6ay önce kimyasal gebelik yaşadımNe kadar oldu denemeye başlayalı sizin
Merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı iyi yanlizca sperm ileri hareketinde sorun mevcut yüzde 20 ileri hareketi opstravent diye bir ilaç verdi doktor bu ilacı kullanıp sonuç alan var mı bu şekilde hamile kalan var mı
Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin kuzum14 aylık evliyim canım hiç korunmadık 6ay önce kimyasal gebelik yaşadım
Amin amin cümlemize inşALLAH canım, siz ne kadarlık evlisinizRabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin kuzum
önümüzdeki ay 2 yıl olacak canımAmin
Amin amin cümlemize inşALLAH canım, siz ne kadarlık evlisiniz
Aynen canim zaten siparis vermeden cvp dahi vermiyolar baska birsey icin fiyat sormustum hc cvp gelmedikız yarıyacaksa tmm ama sayfada okuduğm kadarıyla adamın paylaştkları olumlu.. ama bu sitede kullanan kimse olumlu sonuıç almamış
Mevlam hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşALLAH canım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinönümüzdeki ay 2 yıl olacak canım
amin canım benim inşallah kısa zamanda alırız güzel haberleri.Mevlam hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşALLAH canım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşALLAHamin canım benim inşallah kısa zamanda alırız güzel haberleri.
Aaa daha neler.. Bildiğin terbiesizlik bu yaptıkları.. Olacak iş değilAynen canim zaten siparis vermeden cvp dahi vermiyolar baska birsey icin fiyat sormustum hc cvp gelmedi
1 ay kullandik instagramda 1 ayda bile cok iddialilardievet cok pahali maalesef 2. Ay alamadm iki tanesi 15 gunde bitti 1 tanesi 1 ay anca yetti 15 gnde bir o kdr parayi nasil.verecegim ??? Degil mi zaten varikosel seti adi altinda satiyorlar
Merhaba canım, yanlış hatırlamıyorsam bugün aşılaman yapılacaktı, oldumu?2.asilamam canim amin insallah ❤❤
Cok kotu canim cok morelim bozuk gecen seferkinin yarisi kadar ckti ustelik o kdr sey kullanmamizabragmen dusmus. Yikamada gecen asilamada55 mly cikan sperm bu sefer 26 mly ckti ve full ilac kullandkk artsin diye hiz da dusmus bugun bitiğim ve cok morelim bozukMerhaba canım, yanlış hatırlamıyorsam bugün aşılaman yapılacaktı, oldumu?
Ne diyeceğimi bilemedim canım Rabbim yardımcın olsun ferahlık versin İnşALLAH umudunu yitirme, bugün bi arabamla konuştum komşusunun 7yıl çocuğu olmamış doktorlar tüp bebek tavsiye etmişler o da bi ihtimal olur demişler, kadın durmadan fındık kavurmuş kocasına yedirmiş hem sprem sayısı artırmış hemde hareteklilik sonra iki tane kızı olmuş, bende bugün başladım fındık kavurmaya 3aylık ilaç tedavisi yanında bide onu vericem sende dene canım inşALLAH faydasını görürüzCok kotu canim cok morelim bozuk gecen seferkinin yarisi kadar ckti ustelik o kdr sey kullanmamizabragmen dusmus. Yikamada gecen asilamada55 mly cikan sperm bu sefer 26 mly ckti ve full ilac kullandkk artsin diye hiz da dusmus bugun bitiğim ve cok morelim bozuk
Ilacin bu kdr ters tepmesi beni yikti nerde yanlis yaptkNe diyeceğimi bilemedim canım Rabbim yardımcın olsun ferahlık versin İnşALLAH umudunu yitirme, bugün bi arabamla konuştum komşusunun 7yıl çocuğu olmamış doktorlar tüp bebek tavsiye etmişler o da bi ihtimal olur demişler, kadın durmadan fındık kavurmuş kocasına yedirmiş hem sprem sayısı artırmış hemde hareteklilik sonra iki tane kızı olmuş, bende bugün başladım fındık kavurmaya 3aylık ilaç tedavisi yanında bide onu vericem sende dene canım inşALLAH faydasını görürüz
Canım benim sen üzülüp ağladıkça bu defa senin hormonlar zarar görür, eşin sigara kullanıyorumu? Sigara ve stres en büyük faktör bende sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum, fındığın neden zararı olsun ki fındık badem fıstık muz kivi bol bol yedir şifa olur inşALLAHIlacin bu kdr ters tepmesi beni yikti nerde yanlis yaptkşok gecirdim atlatamiyorum hala daha cok uzgun ve umutsuzum findiktan zarar gelmez herhalde
Gnde 5 tane falan iciyorum diyo ama yalan ben biliyorum bi ilac alcam sigarayi birakmak icin dedi o da yalan bence insalah canim gonlumuzce olsunCanım benim sen üzülüp ağladıkça bu defa senin hormonlar zarar görür, eşin sigara kullanıyorumu? Sigara ve stres en büyük faktör bende sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum, fındığın neden zararı olsun ki fındık badem fıstık muz kivi bol bol yedir şifa olur inşALLAH