Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Yorumunuz için teşekkür ederim.Yavaş hareketli 50 olduğu için doktor doğal yolla gebelik mümkün dedi ama bana hiç öyle gelmiyor nedense. Enfeksiyonu nasıl anladınız peki
Aglünitasyon 5 çıkmış oradan , internete yazınca çıkar ne olduğu
İleri hızlı hareket 0 ise doğal yoldan zor olabilir ,bizim de 0 dı olmadı 6 senedir

Laboratuvarda seciliyor diye erkeklere pek bir tedavi verilmiyor evet gordugum kadariyla🙈 biz de esas esimden dolayi baslamistik tedaviye, ileri hiz 0. Morfoloji de bozuktu esimde. Vitamin bile verilmedi tedavide oyle soyliyim :) hareketsizlik sorununun cozumu zaten tup bebek gibi bir aciklama yapildi bize hangi doktora gitsek ozetle. Gonlunuzu ferah tutun. Benim de 9 yumurtam toplanmisti, 4 tane besinci gun embriyom olmustu 🌸
Merhaba, sizde hangi teknikle seçilmişti sperm
İmsi -kalsiyum -piezzo uygulandı mı

İmsi lazımdı bize :) picsi başarı getirmedi sayımız çok az ..imsi uygulanıyor mu bilginiz var mı
Benim tedavi oldugum lab de yapiliyor mu bilgim yok malesef, daha dogrusu doktorumun paylasimlarinda veya lab dan embriyologlarla gorustugumuzde hep picsi den soz edildi. Olsa o da teklif edilirdi bence ya da direkt bu method kullanicaz denirdi diye dusunuyorum 😊

Benim tedavi oldugum lab de yapiliyor mu bilgim yok malesef, daha dogrusu doktorumun paylasimlarinda veya lab dan embriyologlarla gorustugumuzde hep picsi den soz edildi. Olsa o da teklif edilirdi bence ya da direkt bu method kullanicaz denirdi diye dusunuyorum 😊
Bence de ,olsaydı zaten kullanılırdı ya da teklif edilirdi sperm sorunu olanlarda

Bence de ,olsaydı zaten kullanılırdı ya da teklif edilirdi sperm sorunu olanlarda
Gerci bilmiyorum ca iyonofor ve glue yu benim doktorum rutin uyguluyormus, onlar icin de ekstra odeme yapmamistim mesela, simdi kimsenin gunahini almayayim 😁

Eki Görüntüle 3560201 Merhaba. Eşimin sonuçları bu şekilde. Bu sonuçlara göre doğal yolla hamile kalmam mümkün mü sizce yoksa vakit kaybetmeden tüp bebek mi denemeliyiz?
Merhaba, morfoloji yani şekil bozukluğu olduğunda sperm hızında sorun oluyor. Eğer yaşınız genç ise ve sizde yumurta rezervi sorunu yok ise vitamin içerek deneyebilirsiniz. Multifier verdi doktor bize. Hem bana hem eşime. Özellikle üreme fonksiyonlarına fayda sağlayan bu tarz vitaminleri eczaneye de sorabilirsiniz. 3 ayda fayda sağlıyor. Ama mükemmel sonuçlar vermiyor tatbiki. Eşiniz vitamin içip testini tekrarlayabilir.değişebiliyor sonuçlar.Ama yaş 35 üzeri ise beklemeyin lütfen. Ben çok üzüntü yaşıyorum Şuan. 40 yaş sonrası devlet desteği de alınamıyor. Ve sperm hızı 1 yani yerinde hareketli bizim test sonucu. İlk denemede olmadı. 2. Tüp bebeğe hazırlanıyorum.

Merhaba, morfoloji yani şekil bozukluğu olduğunda sperm hızında sorun oluyor. Eğer yaşınız genç ise ve sizde yumurta rezervi sorunu yok ise vitamin içerek deneyebilirsiniz. Multifier verdi doktor bize. Hem bana hem eşime. Özellikle üreme fonksiyonlarına fayda sağlayan bu tarz vitaminleri eczaneye de sorabilirsiniz. 3 ayda fayda sağlıyor. Ama mükemmel sonuçlar vermiyor tatbiki. Eşiniz vitamin içip testini tekrarlayabilir.değişebiliyor sonuçlar.Ama yaş 35 üzeri ise beklemeyin lütfen. Ben çok üzüntü yaşıyorum Şuan. 40 yaş sonrası devlet desteği de alınamıyor. Ve sperm hızı 1 yani yerinde hareketli bizim test sonucu. İlk denemede olmadı. 2. Tüp bebeğe hazırlanıyorum.
Bendede pcos var malesef eşim 30 yaşında. Yaklaşık 4-5 aydır takviye kullanıyor ama yeniden test vermedik düzelme oldu mu bilmiyoruz.

Merhaba. İleri hız ve morfolojisi arttı mı ?

Sperm sayısına da faydası varmı canım

Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan🙏🏻
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.💕
Merhaba canım, bizde de aynı sorun vardı 2 kere aşılama yaptırdık ama olmadı maalesef ve Ocak ayında tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım Allah’ıma şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur. İnşallah sizde en kısa zamanda bu haberle mutlu olursunu 🙏🏻😍

Merhaba canım, bizde de aynı sorun vardı 2 kere aşılama yaptırdık ama olmadı maalesef ve Ocak ayında tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım Allah’ıma şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur. İnşallah sizde en kısa zamanda bu haberle mutlu olursunu 🙏🏻😍
Canlı sperm kaçtı canım ?

Back
X