Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Ben kefir hiç içemiyorum ama bence de aromalılar zararlı ama benim eşim de aromalı içiyordu her gün 😂 sperm sayısının artmasını ona bağlamıştık o dönemde yaptığı başka hiçbirşey yoktu çünkü.
Bu arada ben de 0 hareketli sperm ile hamile kalanlardanım.
AA öyle mi canım ..tüp bebekle mi oldu

Ben kefir hiç içemiyorum ama bence de aromalılar zararlı ama benim eşim de aromalı içiyordu her gün 😂 sperm sayısının artmasını ona bağlamıştık o dönemde yaptığı başka hiçbirşey yoktu çünkü.
Bu arada ben de 0 hareketli sperm ile hamile kalanlardanım.
Ay çok güzel bir haber kutlarım sizi. Bizdeki sorun da hareketsizlik sorunu. Bu tedaviye başladığımızda benim de eşime bir kefir aşkı geldi niyeyse😆 daha dogrusu söyle gece acıktıgında faydalı bir şeyler yemek adına buna yöneldi ben de adama her seferinde ama onlar aromalı bir anlamı yok diyordum, bundan sonra demiyim bari :)))))
Bu arada tüpbebekle mi hamile kaldınız nasıl ilerledi süreciniz acaba ?

Ay çok güzel bir haber kutlarım sizi. Bizdeki sorun da hareketsizlik sorunu. Bu tedaviye başladığımızda benim de eşime bir kefir aşkı geldi niyeyse😆 daha dogrusu söyle gece acıktıgında faydalı bir şeyler yemek adına buna yöneldi ben de adama her seferinde ama onlar aromalı bir anlamı yok diyordum, bundan sonra demiyim bari :)))))
Bu arada tüpbebekle mi hamile kaldınız nasıl ilerledi süreciniz acaba ?
Teşekkür ederim 🙂 bırakın kendini ne ile iyi hissediyosa onu yapsın yesin 😂 evet tüpbebekle hamile kaldım

Merhaba bizde nisanda başlıcaz tüp bebeğe inşallah eşimin sperm hareketi 0 bizimde bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum
Bizim sperm sayımız yüksek fakat hız sıfır çıktı. Vitamin ile bir tık hareket oldu o da yüzde 1 oranında yerinde sayan spermler. Önemli olan canlı sperm bulunmasıydı. Mikro enjeksiyon ile iki tane embriyo oldu ancak biri zayıf olduğu için yaşamadı. Şuan 4. Günde. Yarına kadar gelebilirse teste gidecek . İnşallah sağlıklıdır ve tutunur 🙏🏻🥹🧿 bizim Liv hospital da sürecimiz devam ediyor.sizden de olumlu haberler duyarız inşallah. Sevgiler 💕

Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan🙏🏻
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.💕
Sonuç: 4 yumurta Dan 2 embriyo elde edildi. Biri zayıftı.3. Gün canlılığını yitirdi. Diğeri de 5. Günde büyümesi durdu. Test olamaz dendi ve o da olmadı. Başarısız oldu😞

S SUZYYYY sizi çok iyi anlıyorum ilk denememde benzer bir durum başıma geldi ve zor ayağa kalktım. Size sperm saglıgı için önerileri araştırmanızı öneririm hareket önerilerini yani. Üç ayda y da belki de daha kısa sürede(doktorunuz bilir) hareket konusunda ilerleme saglayacaksınız bence cunku sayıda sıkıntınız yokmus sonuçta. Hareketlendirmek önemli. İnternette de çol bilgi var keçiboynuzu özü, havuç suyu, bol bol nohut yemegi vs. Ben de bu şekilde üç ay geçirdim inşallah sonucumuz güzel gelir. Size de bol sabır ve güç diliyorum, inanın olacak♥️

S SUZYYYY sizi çok iyi anlıyorum ilk denememde benzer bir durum başıma geldi ve zor ayağa kalktım. Size sperm saglıgı için önerileri araştırmanızı öneririm hareket önerilerini yani. Üç ayda y da belki de daha kısa sürede(doktorunuz bilir) hareket konusunda ilerleme saglayacaksınız bence cunku sayıda sıkıntınız yokmus sonuçta. Hareketlendirmek önemli. İnternette de çol bilgi var keçiboynuzu özü, havuç suyu, bol bol nohut yemegi vs. Ben de bu şekilde üç ay geçirdim inşallah sonucumuz güzel gelir. Size de bol sabır ve güç diliyorum, inanın olacak♥️
🥹🥹🥹🥹🥹🥹 vitaminle yüzde 1 ilerleme oldu. Yani yerinde hareketli spermler görüldü. Doktor onlardan seçeceğiz demişti. Benim yaşım 41. Acaba yumurtalarım mı kaliteli değil. Anlamadım neden böyle oldu. 8 yumurtam vardı bir tane bile olmadı ☹️☹️☹️😞😞😞

Anladım S SUZYYYY kolay değil bu süreç cidden çok yorucu/yıpratıcı off :/ Yumurta kalitesini arttıran takviyeler ve besinler var idil bozkurt youtube ve instagramda bakabilirsin baya bir bilgili embriyolog, belki yardımı olur onun videolarını izlemek. Allah yolumuzu açık etsin inşallah güzel sonuçlar alacağız. 🙏🏻

Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan🙏🏻
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.💕
Sonucum olumsuz sonuçlanınca, doktorum piezo önerdi. İlk denemede 4 yumurtadan ikisi embriyo oldu ve hiç biri 5. Güne gelemedi. Piezzo işlemi Ile transfer olup başarıya ulaşabilen var mı?

Piezo ne oluyordu?
Bir kez daha yumurta toplama işlemi yapılacak. Bu sefer laboratuvar ortamında sperm ve yumurtaya döllenme aşamasında elektrik akımı verilerek daha güçlü bir döllenme sağlama yoluna gidilecek. Bu işleme piezo deniyormuş.5. Güne ulaşamama durumu olduğunda önerilen bir ek işlem ama o da artı 15/20 bin maliyetmiş. Bu işlemle başarıya ulaşan var mı acaba?

Bir kez daha yumurta toplama işlemi yapılacak. Bu sefer laboratuvar ortamında sperm ve yumurtaya döllenme aşamasında elektrik akımı verilerek daha güçlü bir döllenme sağlama yoluna gidilecek. Bu işleme piezo deniyormuş.5. Güne ulaşamama durumu olduğunda önerilen bir ek işlem ama o da artı 15/20 bin maliyetmiş. Bu işlemle başarıya ulaşan var mı acaba?
Öneriliyor ama tecrübe etmedim hiç..

IMG_6718.webp
Merhaba. Eşimin sonuçları bu şekilde. Bu sonuçlara göre doğal yolla hamile kalmam mümkün mü sizce yoksa vakit kaybetmeden tüp bebek mi denemeliyiz?

İleri hız 0 çıkmış ,doğal yoldan engel..morf 4 olmalı, sperm sayısı çok iyi ,spermde enfeksiyon çıkmış bide o da etkiler ..
Yorumunuz için teşekkür ederim.Yavaş hareketli 50 olduğu için doktor doğal yolla gebelik mümkün dedi ama bana hiç öyle gelmiyor nedense. Enfeksiyonu nasıl anladınız peki

Back
X