• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Ben kefir hiç içemiyorum ama bence de aromalılar zararlı ama benim eşim de aromalı içiyordu her gün 😂 sperm sayısının artmasını ona bağlamıştık o dönemde yaptığı başka hiçbirşey yoktu çünkü.
Bu arada ben de 0 hareketli sperm ile hamile kalanlardanım.
AA öyle mi canım ..tüp bebekle mi oldu

Ben kefir hiç içemiyorum ama bence de aromalılar zararlı ama benim eşim de aromalı içiyordu her gün 😂 sperm sayısının artmasını ona bağlamıştık o dönemde yaptığı başka hiçbirşey yoktu çünkü.
Bu arada ben de 0 hareketli sperm ile hamile kalanlardanım.
Ay çok güzel bir haber kutlarım sizi. Bizdeki sorun da hareketsizlik sorunu. Bu tedaviye başladığımızda benim de eşime bir kefir aşkı geldi niyeyse😆 daha dogrusu söyle gece acıktıgında faydalı bir şeyler yemek adına buna yöneldi ben de adama her seferinde ama onlar aromalı bir anlamı yok diyordum, bundan sonra demiyim bari :)))))
Bu arada tüpbebekle mi hamile kaldınız nasıl ilerledi süreciniz acaba ?

Ay çok güzel bir haber kutlarım sizi. Bizdeki sorun da hareketsizlik sorunu. Bu tedaviye başladığımızda benim de eşime bir kefir aşkı geldi niyeyse😆 daha dogrusu söyle gece acıktıgında faydalı bir şeyler yemek adına buna yöneldi ben de adama her seferinde ama onlar aromalı bir anlamı yok diyordum, bundan sonra demiyim bari :)))))
Bu arada tüpbebekle mi hamile kaldınız nasıl ilerledi süreciniz acaba ?
Teşekkür ederim 🙂 bırakın kendini ne ile iyi hissediyosa onu yapsın yesin 😂 evet tüpbebekle hamile kaldım

Merhaba bizde nisanda başlıcaz tüp bebeğe inşallah eşimin sperm hareketi 0 bizimde bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum
Bizim sperm sayımız yüksek fakat hız sıfır çıktı. Vitamin ile bir tık hareket oldu o da yüzde 1 oranında yerinde sayan spermler. Önemli olan canlı sperm bulunmasıydı. Mikro enjeksiyon ile iki tane embriyo oldu ancak biri zayıf olduğu için yaşamadı. Şuan 4. Günde. Yarına kadar gelebilirse teste gidecek . İnşallah sağlıklıdır ve tutunur 🙏🏻🥹🧿 bizim Liv hospital da sürecimiz devam ediyor.sizden de olumlu haberler duyarız inşallah. Sevgiler 💕

Back