- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
Canım benim herkes yapıyor böyle
Bugünler hep böyle olur zaten
Nerde görülmüş tıkış tıkış olmayan kız nişan evi
Ahahahahah gazi aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim herkes yapıyor böyle
Bugünler hep böyle olur zaten
Nerde görülmüş tıkış tıkış olmayan kız nişan evi
biz evde isteme yaptık çok çok yakınlarla yüzük takmadık ama adı söz işte daha sonra da ufak bir yer tutup nişan yaptık. bizim evimiz de çok ufak olduğundan o kadar misafiri ağırlamamız mümkün değildi evde yapılacak ikram masrafına biraz daha ekledik dışarda yaptık. insanlara ayıp olacak diye de düşünme masraf isteyen yapar istemeyen yapmaz kimse zorunlu değil. çok dert ediyorsanız takı olmıcak diye duyurursunuz olur biter.Selam kızlar,
Görmemişin bı nişanı olmuş tutmuş kurdelesini koparmış demelik bı konuyu açıyorum.
Şimdi kısmetse birkaç aya sözüm olacak. Evimiz küçük. Dar bı salonumuz var. Diğer odalar da aynı şekilde. Durum böyle olunca söze istediğimiz herkes gelemeyecek. Normalde nişan söz bir arada olsun bitsin modundayim ama erkek arkadaşım kalabalık olsun vs istiyor. Böyle olunca gerek yok diyip atamıyorum. Şimdi dışarida nisan yapinca oyunlu vs olması gerekecek. Oynamayı hiç hiç hiç bilmiyorum. Üstelik insanları hem nişana hem düğüne çağırmak garip geliyor. Gereksiz bir masraf gibi geliyor nişan her anlamda. küçük evde nişan söz bir arada yapan var mı nasıl üstesinden geldiniz? Ya bir de erkek arkadaşımın yanlış anlamayacagina eminim ama ailesi acaba masraftan kaciyormusum gibi anlar mı? (Nişan için harcayacagim parayi sonuçta yine ev eşyaları için kullanacağım)
Bazi kucuk cafeler kiralaniyor.
Nisan soz icin fazla da almiyorlar.
Oyle de yapabilirsiniz.
Diyebilirsiniz, hevesini düğünde alsın.İlle de kalabalık olsun demedi aslında ama çok hevesli o o hevesli olunca bende yok olmaz diyemedim tabi. Bana kalırsa düğün bile çok gereksiz
Dert etmişsin kendine durduk yere kuzumAhahahahah gazi aldım
biz evde isteme yaptık çok çok yakınlarla yüzük takmadık ama adı söz işte daha sonra da ufak bir yer tutup nişan yaptık. bizim evimiz de çok ufak olduğundan o kadar misafiri ağırlamamız mümkün değildi evde yapılacak ikram masrafına biraz daha ekledik dışarda yaptık. insanlara ayıp olacak diye de düşünme masraf isteyen yapar istemeyen yapmaz kimse zorunlu değil. çok dert ediyorsanız takı olmıcak diye duyurursunuz olur biter.
Dert etmişsin kendine durduk yere kuzum
Bak kuş gibi hafifledin
Diyebilirsiniz, hevesini düğünde alsın.
Evde oynama işi dışarıdan çok komik ve kötü duruyor. Siz masanızı hazırlayın, evinizi süsleyin, davetli sayısını minimum düzeyde tutun, ikramlıkları halledin. O akşam da yüzük takılsın, yeter işte. Mis gibi.
Gerçekten öyle. Bizimkiler de oynama delisidir, göçmeniz. Annemi nişan akşamı öncesinde müzik falan açılmayacak diye tembihledim. Zaten ev de dar olduğu için kimsenin aklına gelmedi oynamak.Değil mi temiz temiz hallolsun. Dışarıda olunca yok müziği yok arabasi yok abiyesi ohoooo çok enerji çok gereksiz :)
Gerçekten öyle. Bizimkiler de oynama delisidir, göçmeniz. Annemi nişan akşamı öncesinde müzik falan açılmayacak diye tembihledim. Zaten ev de dar olduğu için kimsenin aklına gelmedi oynamak.
32 kişi vardı. Herkesi çağırmak mümkün olmuyor. Alınan, gücenen oldu. Onları geçiştirmek için “Sözü aile arasında yaptık. Daha bunun nişanı var, ona gelirsiniz inşallah.” dedim. Nişan yapmayacaktım oysaki, öyle dedim.ahaha kaç kişi geldi ki
Ya aslında bir yer tabi ki bulunur ama dışarıda olunca oynamayı olacaktır mutlaka o boyuta girmek istemiyorum hiç
Yer bulunur ama illa ki oyunlu olacaktır. Hiç hiç bilmiyorum oynamayı ondan da biraz çekiniyorum