- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 27
Valla 30 kişiye yakın vardır. Masaları birleştir insanları doyur, ayır tekrar masanı süsle, gidecekleri uğurla, kalanları bir şekilde idare ettim. Kalacak olanlarda yarısı bizde yarısı anneannemde kaldı. Ama dışarda olsa bence daha iyi. Ayrıca artık istemeyi bile dışarda yapan insanlar var.Selam kızlar,
Görmemişin bı nişanı olmuş tutmuş kurdelesini koparmış demelik bı konuyu açıyorum.
Şimdi kısmetse birkaç aya sözüm olacak. Evimiz küçük. Dar bı salonumuz var. Diğer odalar da aynı şekilde. Durum böyle olunca söze istediğimiz herkes gelemeyecek. Normalde nişan söz bir arada olsun bitsin modundayim ama erkek arkadaşım kalabalık olsun vs istiyor. Böyle olunca gerek yok diyip atamıyorum. Şimdi dışarida nisan yapinca oyunlu vs olması gerekecek. Oynamayı hiç hiç hiç bilmiyorum. Üstelik insanları hem nişana hem düğüne çağırmak garip geliyor. Gereksiz bir masraf gibi geliyor nişan her anlamda. küçük evde nişan söz bir arada yapan var mı nasıl üstesinden geldiniz? Ya bir de erkek arkadaşımın yanlış anlamayacagina eminim ama ailesi acaba masraftan kaciyormusum gibi anlar mı? (Nişan için harcayacagim parayi sonuçta yine ev eşyaları için kullanacağım)