Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Illaki konusacaklar fakat bana bu tur sözcükler cümleler yanlis geliyor

Benden 13 yas küçük kuzenim var, paşam derim, ne olacak senin bu yakisikliligin derim, simdi dusundum de evlense eşinin benden rahatsiz oldugunu, kabus gibi
Yine diyorum, mıç mıç olmaya, luzumsuz samimiyete karşıyım, bazi kuzenler de bi seyleri gelinin gozune sokup kızı dışlayabiliyor, bazen de gelin gelip herkesi iteklemeye çalışıyor bi sorun yokken.. Ikisi de sıkıntı..
El icine karismak zor derler ya, aynen oyle..

Gerekli konusmayi bugun sozlumle yaptim ve tamam sen nasil istersen oyle olsun bir daha boyle bir sey duymazsin soylemem dedi. Eger bir daha böylebir sey yasanirsa ikimuz icinde iyi olmaz dedim ben sevmiyorum biyle seyleri birbirimizin rahatsiz oldugu seyleri yapmamamiz gerekiyor.

Malesef aynı yerlerde degiliz devamli yan yana olsak boyle bir sorun olusacagini bende düşünmüyorum.

Konu sahibi dışlansa bile konuşma şekline karışmamalı.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi çirkin bir tavır bu.

Eğer sözlüyken bu hitaplar başlasaydı inatlaşma var, haklıdır derdim ama kuzenler yıllardır böyleyse, 2 yıldır tanıdıkları EL KIZI için neden mesafe koysunlar ki?

Çok yanlış davranıyor konu sahibi. Duyulursa asıl bu yüzden eş tarafı dışlar onu.

Bir de boyle kiskancliklar, uretilen huzursuzluk oyle bi puan kaybettiriyor ki, ömür boyu sürüyor iliskilerdeki rahatsizlik.. Ciddi bi itham ve ağır şeyler gelebiliyor insanlarin aklina zira..
"Bebegim, taş gibisin" gibi laflari kim soylese hoslanmam ben de, tarz meselesi, kendi ailesi farkli ise rahatsiz olmasini da anlarim ama direkt mudahale ile birileri iteklenirse konu sahibi kaybeder gibi..

Ben sorun yaratmiyorum ve emin olun sozlumun ailesi beni cok seviyor el ustunde tutuyorlar. Kuzenini kıskanacak halim yok cok sukur.. hatta akrabalari bile kv de ne kadar iyi gelinin var allah hepimize nasip etsin diyorlar.

Hanimefendi kullandığı kelime benim canimi sıktı tas gibi ne demek ?

El kizi kadar cirkin bi tabir yok bence. Benim problem yaptigim kisi görümcem filan degil yani aileden biri degil sadece akraba. Ben el kizi olsam ailenin icinden degil sadece akraba olurdm. Siz evli misiniz ?

Ben bugyn sozlume söyledim. Ben böyle seyleri sevmem. Konusacaksim tabiki ama belirli sınırları olacak bir daha ayni sey olursa ikimiz icinde iyi olmayacak diye belirttim. Buna ragmen yaparsa ben degil o kaybeder

Sozlum oyle seyler yapmaz. Kendisine yapilmasini istemedigi bir seyi eminim.karsi tarafa asla yapmaz. Keskin cizgilerim oldugunu gayet biliyor.

Allah razi olsun sizden gerçekten kiskanmiyorum sadece rahatsiz oldum aynı dediginiz gibi.. yoksa gercekten kiskanacak bir seyik yok. Kendimi ovmeyi sevmem ama kendimle kiyaslama icine girmiyorum bile ki sozlum de der kendini kimseyle kiyaslama sen farklisin diye

Siz daha çoook konu açarsınız bence evlenseniz de; eşim bana soğuk duruyor, eşim eve gelmek istemiyor diye.Eşini eski akraba samimiyetinden çevresinden uzaklaştırıp iki kişilik dünyaya hapsetmeye çalışılan bütün kadınlar aynı şeyden şikayetçi. Kadınlar Adamları bütün hayattan izole etmeye çalışıyolar, sonra da adamlar bunun için sizden nefret ediyor.

Gerekl
Gerekli uyariyi ben sozlume yaptim o da tamam dedi zaten. Ben ablasinda bir yanlis gormuyorum sorun ben sozlumde anladınız mi

12 sayfa boyunca yapilan tek mantikli, akli basinda yorum olmus tebrik ederim.

Bir insanin üstüne bu kadar gidilmez ki, ayip gercekten
Gercekten gereksiz yere yukseldiler anlamadim. Kendi dusuncesi herkesin ben yanlis bir sey yapmadim rahatsiz olduğumu dile getirdim.teselkkur ederim

Bundan beş sene önce olsa ne kadar yanlış düşünüyorsun derdim .
Ben bu kardeş gibiler lafına ifrit oluyorum,ya kardeştir ya da değildir gibi nedir Allah aşkına.
İlk evlendigim zamanlarda eşimin dayısının kızı vardi daha doğrusu iki kız kardeş ama biri ile iletişim hep farklıydı,tek çocuk olan eşim hep o benim kardeşim derdi, evlenirken ceyiz alışverişinde kuaför e herşeye burnunu sokmusluğu vardı, düğünden sonra ne zaman dayısına gitsek biz 6-8 kişi terasta otururduk eşim ve o yeğeni başbaşa odada yada mutfakta takılırdı, Gece 23.30 ne yapıyorsun diye mesaj atardı, benim doğmamış çocuğun ismini bile koymuşluğu vardır ki isim konusunda bana söylemediler doğunca öğrenirsin koyduğum ismdi diyerek ve erken dogsun şöyle olsun vs doğmayan bebeğime beddua etmişliği, birde ev aldık kv tapusunu kendi üstüne yaptirdi, bir akşam kız ve ablasi oturuyoruz, bu ev benim olacak tapusu halamın değilmi istersem bana verir dedi....

Böyle böyle birçok örnek vardır hala daha sen kıskanıyorsun sen abartiyorsun diye eşim kv bana yüklenir , o çocukmuş amaa universite öğrencisiydi

Nedense masum akraba iliskisi diyemeyecwgim

Canım benim bence biraz sakinleş. Kıskanmışsın. Birlikte abla kardeş gibi büyümüşler kuzeni gibi gormuyorki ablası gibi yaklaşıyor sende böyle düşün. Sanki gerçekte ablasıymış gibi say. Bunun için de soz atılmaz. Kaldiki senin kıskanç tutumuna da yıkıcı yaklaşmamış. Tavsiyem ilişkinle ilgilen seni ne kadar çok sevdiğini ve senin onu me kadar çok sevdiğini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…