• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Şaka mısınız? Bence siz evlenmeyin direkt adamın konuşma haklarını ve özgürlüğünü alın, verin eline bir kağıt bu kişilerle görüşebilirsin sadece bunlar da sohbet edebileceğin konular diyip her şeyi yasaklayın.

Hakkatten de atın sözü, rahatlasın, kurtulsun insanlar.

Bu kız sizden önce de vardı, sizden sora da olacak. Ömür boyu kendi kardeşlik ilişkileri için size hesap mı verecekler? Gidin kendinize çöpsüz üzüm bulun yani.

Taş gibisin demişmiş. Sanki adamın ağzından salyalar aktı kuzenine karşı da, onu dedi. Burada algı oyunu yapıp da insanlara ahlaksız dedirtmeye çalışıyorsunuz. Ayıp. İyi niyetli olmayan sizsiniz, onlar değil.

Samimi olunan kuzenler = kardeş. Gerçekten abla, abi olarak büyüdüğümüz kuzenlerimiz var aklımızdan onun imâsı bile geçmez , bana taş gibisin dese yaa beni neşelendirmeye çalışıyor der gulerim ben de. Abartmayın.

Sözü at ce çocuk derşn bir nefes alsın.
Bu nedir yahu kardeş gibi büyüdüğüm akrabamla konuşurken sana mı sorcam ? Derim ben olsan sözlünde iş yok.

Benimde böyle sevdiğim bir erkek kuzenim var o da bana abla der. Hatta telefonuna beni ablammm diye kaydetmiş :) cidden kardesimden ayırt etmem. Eminim sözlünüz içinde aynı şey geçerli. Aralarında farklı bir münasebet olması imkansız zaten. Boşuna kafaya takiyorsunuz.

Birlikte büyümüşler neredeyse kardeş gibiler ve nişanlın sana içinde kötü niyet olmaksızın her şeyi anlatıyor. Karşı tarafta sözünüz olduğunda yardımcı olmuş her şeye. Bir de sevgilisi var onunla evlenmek istiyor. Sizin sözlünüzde gözü de yok. Eee? Neden bu art niyet? Ben de elimde büyüyen kuzenimle çok yakındım eşimin kıskançlığı yüzünden aramaya korkuyorum. Halbu ki ne bende ne de kuzenimde asla öyle bir niyet olamaz! Hatta kaç kez küçükken ben senin gibi biriyle evlenmek isterdim derdi beni Ablası olarak beğenirdi iyi biri olarak gördüğü için ama eminim bunu ne eşim ne de kuzenimin eşi anlar. Birlikte büyümek kardeş gibi olmak başla şey. İnsanlar art niyetli olduklarında bunu hissedersiniz ama havadan nem kapmaya da gerek yok. Sözlünüzü böyle kıskanmaya devam ederseniz, olmayan bir şeyden kıskançlıklar çıkarırsanız şimdiden yıprattığınız ilişkinize gün gelir devam edemezsiniz. Sevgi de yetmez kapatmaya o kıskançlık krizlerini.

Sorun sizde nisanlinizla ablasi gibi gordugu kuzeni arasinda hic anormal bir iliski yok. Rahatsiz oluyorsan at sözü rahatla

İnanmıyorum, bende kuzenimle öyleyim acaba oda sözlense sizin gibi biriyle, araları sırf benimle olan ilişkisinden dolayı bozulsa ben ne yapardım hiç bilmiyorum. Bizim aramızda 2 yaş bile yok ve birlikte büyüdük, dışarda koluna girerim bazen, oda abla keşke senin gibi bi kız bulsam diye hep övgüyle bahseder benden. İnşallah sizin gibi biriyle tanışmaz. Benim ex nişanlımda kuzenleriyle öyleydi ve aklıma zerre kötü bişey gelmezdi, şimdi okuyunca şok oldum böyle düşünenlerde var demek ki :bicak:

İnanmıyorum, bende kuzenimle öyleyim acaba oda sözlense sizin gibi biriyle, araları sırf benimle olan ilişkisinden dolayı bozulsa ben ne yapardım hiç bilmiyorum. Bizim aramızda 2 yaş bile yok ve birlikte büyüdük, dışarda koluna girerim bazen, oda abla keşke senin gibi bi kız bulsam diye hep övgüyle bahseder benden. İnşallah sizin gibi biriyle tanışmaz. Benim ex nişanlımda kuzenleriyle öyleydi ve aklıma zerre kötü bişey gelmezdi, şimdi okuyunca şok oldum böyle düşünenlerde var demek ki :bicak:
Boyle düsunen cok nadirdir cnm konu sahibininki normal bir kiskanclik degil

Ben de kuzemime bebeğim diyorum o da bana taş gibisin der ne var biz de kardeş gibi büyüdük. Ne eşim sorun etti ne kuzenimin sevgilisi. Ergence buldum tavrınızı.

Pardon da, bana eşim harç hiçbir erkek ‘taş gibisin, senin gibi eş bulsam’ vs diyemez.
Dememeli de.
Kadın erkek dostum çok oldu zamanında, yalnız da görüştüm kol kola da yürüdüm ama bu üsluplar aşırı fazla.
Kuzenlikte cinsiyet olmaz da bir kadına taş gibisin demek, ona erkek gözüyle bakmak demektir.
Ben ki geniş bir insanım, kaldıramam.

Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Sen abartıyorsun birde ikinci olayı sanki sözlün kıskandığını anladı da gıcık etmek için anlattı gibi geldi bana

Sacmalamayin ya herkes sizinle ayni zihniyette degil kisi kendinden bilir isi demisler benim esimde kuzenleriyle yakin ben de kuzenimle kardes gibiyim asla boyle bir dusunceyi tasvip etmiyorum. Birbirlerinde gonulleri olsa sevgili olurlardi zaten benim kuzenim 25 senedir hayatimda esim 10 senedir. Bu zihniyette olanlar evlenipte milletinde aile duzenini bozmasin bence !!! Ve lütfen bu kadar sig olmayin ya
Sacmalayan ve sığ düşünen sizsiniz. Nikah düşen biri asla kardeş olmaz ve kimsenin nisanlisina "bebeğim taş gibisin" diyemez. Diyene de yol verilir ki konu sahibi de sozu atmayi düşünüyorum diyor. Kuzeniniz 25 yıldır hayatınızda olabilir ama eş kisini eş secmissiniz. Siz esinizi , cocuklarinizin babasını kuzeniniz ile degisecekseniz onu eş olarak kabul etmemissizniz. Bunu bilen eşiniz de sizi öyle davranir. Eşinizin bayan kuzeni esinize taş gibisin derse art niyet aramiyorsaniz baya genissiniz.

bana gereksiz kıskançlık gibi geldi eğer sana karşı davranışlarında anormallik sezmiyorsan. Eniştelerim bana hep güzelim derler, geçenlerde erkek arkadaşımı kuzenlerimle tanıştırdığımda Efulim bizim canımız bi tanemiz, onun yeri hep ayrıdır vs dediler. artniyetli olduğunu sanmıyorum.
Illaki konusacaklar fakat bana bu tur sözcükler cümleler yanlis geliyor

Back
X