Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

+111111111

Cok teşekkür ederim. Boyle bir sey yaşanmayacak bir daha dedi. Net sekilde söyledim olursa kotu olacak ikimiz icinde dedim

Sizin gibi biriyle polemige girmeyecegim sizde yazmayin uzulmeyelim en dogru sizsiniz bravo

nasil ya bebeginizin ismini esinizin kuzeni koydu ve siz bebek doguncami ögrendiniz. Ev aldiniz siz ödüyorsunuz ama kayinvalidenizin üstünemi yapildi. Esinize cok sinir oldum.

Hicte oyle bir ailede yetişmedim akraba evliligi yoktur bizde

Ben sizi anladım. Hanimlar yüklemeye yer ariyorlar bosverin

Şu hayatta kimseyi mi sevmiyorsunuz anlamıyorum ki...

Ben de kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm. Abim onlar benim, kuzen desem bozulurlar. Ne kadar yakışıklı olduklarını da söylerim, sarılırım da. İçimden geldiği gibi davranıyorum, onlar da öyle.

Anlattıklarınızda hiçbir şey yok rahatsız olacak. Rahatsızlık sizde. Et tırnaktan ayrılmaz. Onların arasını bozmayın.
Zaten öyle bir niyetleri olsaydı, ellerinin altındaymış, size gelene kadar olurdu. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın, adam kurtulsun.

Böyle akrabalık ilişkilerini kıskanan insanlar hayatta kimsesi olmayan, sevmeyi, sevilmeyi, biriyle kardeş gibi olmayı bilmeyen insanlar oluyor. Onlardan da kimseye fayda gelmiyor.

Uff yine herkes sacma sacma linc etmeye calismis.
Bayginlik geciricem.
Nedir bu " benimki dogru sen eh bu kaka, hastaliklisin konu sahibi, normal degilsin konu sahibi" sacmalamalari ya?
Ben konu sahibine hak veriyorum.net!!
Bu kadar topa tutulacagimi bilmiyordum. Herkesin derdi galiba kuzeni olmuş sadece okuyorum.. teşekkür ederim yorumunuz icin

Ben sorun yaratmiyorum ve emin olun sozlumun ailesi beni cok seviyor el ustunde tutuyorlar. Kuzenini kıskanacak halim yok cok sukur.. hatta akrabalari bile kv de ne kadar iyi gelinin var allah hepimize nasip etsin diyorlar.
Ne guzel iste, Allah daim etsin..
Uyarını yapmışsın, uzatma bence..

Kıskançlık öyle bir şeyki yaş az olduğu zaman qaliba daha çok kıskanıyor insan.bende senin gibiydim sen yaslarta olduğum zaman.hep manasız şeylere takilirdim.birazcık kendini değiştirmeye bak.Kıskançlık iyi bi şey değil.Her kesten farklı olarak ben dusunuyorumki bu kıskançlığın her kesten cok senin kendine zarar vericek

Ben bunu kuzenine söyledim abla ben rahatsiz oluyroum böyle yakinliktan filan diye benim sozlum tsk da personel. Derdi sıkıntısı ona zaten yetiyor bir de kuzsni arayip dert yaninca ben cok sinirlenmistim o zaman arayip dedim abla rahatsiz etmeyin diye. Sozlum benim problemim sozlumle de konustum tamam istedigin gibi olsun dedi bir daha boyle bir sey yapacağını sanmam

Sozlume
Sozlume bunu söyledim sadece bana soylemen dogru diye fakat bana icimden ne gelirse onu diyorum. Sana soyledigim gibi aşk ile demiyorum. Altinda yatan anlam onemli beni bilmiyor musun sen diyor.

Su an bu yorumu bir sosyologa yaptiginizin umarim farkindasinizdir. Pedofilinin tanimini size yapmak istemiyorum.

Haklisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…