Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

Ben de kuzenimle otururken paspal takılırım ama eşi geleceği zaman üstümü başımı değiştirip bi çeki düzen veririm kendime. Kuzenimin evi yakındır arabamla gidiyorsam pijamalarımı bile değişmem. Ama eşi varken dikkat ederim. Eşi benden küçük yani göz koydugumdan değil de o şekilde durmak kuzenimin eşine saygısızlık ve sınırsızlık bence.

Evde durduğum şekil bakkala gitmiyorum mesela..bakkaldaki amcaya göz koymadim ama bi dikkat eder insan yani bilemedim.

Bu arada kuzenim yakın oturuyor ben de çocuğu alip gidip kaliyorim kuzenimde cocuklar kaynassin diye. Ya da o geliyor. Bilmiyorum ne değişik aile iliskileri var.

Ben bir sorun göremedim kısacası.

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Eşiniz evde iken sizde kalma hakkı yok. Buna kesinlikle müsade etme. Hatta açık açık söyle. Kocam evde. Uyuyor. İşimiz var. Müsait değiliz diye. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler.
Def et gitsin.

Belki doğrudur hislerin belki değildir. Ama hoşlanmadığın içine sinmeyen hiçbir şeyi kabul etme. Eşim yatılı misafir kabul etmiyor de kapat konuyu. Sana gündüz gelmek istediğinde de uydur birşeyler uzaklaş. Orası senin evin ve senin kuralların geçerli

“Eş evdeyken eve kadın arkadaş akraba gelmemeli” diyenleri gülerek okudum. Nasıl insanlarla evleniyorsunuz arkadaşlar da bunları düşünüyorsunuz? Seks hikayesi okumayı azaltın,gündüz kuşağındaki sapıkları izlemeyin bir süre. İyice dellenmişsiniz çünkü.

Bizde evli çiftin evine bekar erkek/kız arkadaş yatılı gelmez. Yani ben böyle bir kültürle büyüdüm. Ancak kardeş, kuzen için aynı şeyi söyleyemem. Sizin kuzen ilişkileriniz falan nasıl bilemiyorum. Rahatsız olduğunuz kişiyi, eşim evde dinlenmek istiyor diyerek reddedebilirsiniz. Benim eşim de bekar arkadaşlarına benim yatılı erkek misafir kabul etmeyeceğimi söyledi, sorun bitti. Alınacak bir şey yok bunda her evin kendi kuralı vardır.

Kuzeniniz hafifmeşrep mi afedersiniz eskiler böyle dermiş .Ben elçiyim zeval olmaz Ahlaksizmi buna kadar düşecek.Esiniz her süslenene her gördüğüne akar gidermi.Îşiniz zor öyleyse yarın arkadaşlarınıza söyleyin saç baş dağınık pis bakımsız gelsinler eşin gözü kaymasın.Aile ilişkileriniz çok sağlıksız.Yani en kötü nolurki bişey olsa o kuzen tefe konur .Sizde dünyada kuzen dışında kadın kalmamış gibi bir halt yiyecek hetife koca demekten kurtulursunuz .Ben böyle bakardım olaya.Gercekler iyidir gözleri yummak değil tedbir dediğin öyle olmaz.Yada kuzene kocamda gözün var deyin evime gelme deyin eminsiniz madem hislerinizden .

Ayni seyi dusunuyorum ama kuzeninizin boyle bir potansiyeli varsa, biz degil siz bilirsiniz.
Sizi aileden görüp eşinizi yabancı gibi görüp üstünü başını düzeldiyordur belki. Yani şöyle gibi komşuya geçerken salaş gidersin de bakkala çıkarken üstünü başını düzeltirsin o mantık gibi düşünün inşallah aksi bir durum yoktur tabi

Öyle ooo neler oluyor diyorsanız mağaradan çıkmamanız lazım. Zira kaynıyla baldızıyla kaçanlar da var. Kimse kimseyle görüşmesin.
Ben arkadaşlarımı bekar ve evli diye sınıflandırmıyorum. Dolayısıyla bekarken de gelen giden tonla arkadaşımız var. Eşimin de bekar arkadaşları bize gelir. Hatta boşanan arkadaşı boşanmadan sonra oğluyla gelip bir iki gün bizde kalmıştı da.
Ben güveniyorsam seviyorsam medeni durumu beni bağlamaz her ortamıma alırım.
Ondan bu bakıl açısı bana garip geliyor.
Şahsen bekarken bana bu muameleyi eden evli arkadaşım olsaydı da ben görüşmezdim. Bu zan altında bırakan mantaliteyle anlamamam mümkün değil
Ay sen gorusmezsin o zaman, benimde bekar arkadaslarim geliyor esim isteyken gelirler ve zaten bunu kendileri yaparlar ben bi cabaya girmem isteyken gelsinler diye ama herkesin yasam tarzi ayni olmak zorunda degil,magaramdan ciktigim icin her ihtimali gorebiliyorum neyse tartismanin luzumu yok sen nasil istersen oyle yasarsin zaten baskasinada muhalefet etmeye gerek yok diye düşünüyorum, hanim efendi yazmis altinda farkli fikir beyan eden bir suru insan olmuş, herkesin doğduğu büyüdüğü yetiştiği yaşadığı farklı, o yüzden kendi fikrini belirtirsin geçer gidersin burada milletle uğraşmanın anlamı yok iyi akşamlar.

Kocada altın değil yahu alıp çeyiz sandığına kapatalım her kadın düşman her kuzen kötü.İyice paranoyaklik salgını başladı bir kac aklı başında hariç çoğumuz cadı avına çıkar haldeyiz .Koca dediginde ağzının payını vermeyi duracağı yerde durmayı bilecek .Yoksa koca dediğin ödül maması değil az sakin olun derim ben

Kuzenim 28 yasında yani normal karşıladım kalabilir ama eşim evdeyken süslenip bakımlanıp gelmesi beni şüphelendirdi yoksa başka bir şey yok ortada
Başka bir şey yoksa aklınızı karıştırmayın. Belki eşiniz evdeyken temiz derli toplu olmak istedi. Sonuçta eşiniz enişteleri. Kuzen de ister istemez sizin ailenizi temsil ediyor. Sizin için derli toplu görünmek istiyor olabilir.

Onun dışında akrabalarla çok fazla içli dışlı olmaya gerek yok. Her özelinizi, sizi , eşinizi, evinizi çok da bilmelerine gerek yok.

Kocada altın değil yahu alıp çeyiz sandığına kapatalım her kadın düşman her kuzen kötü.İyice paranoyaklik salgını başladı bir kac aklı başında hariç çoğumuz cadı avına çıkar haldeyiz .Koca dediginde ağzının payını vermeyi duracağı yerde durmayı bilecek .Yoksa koca dediğin ödül maması değil az sakin olun derim ben
İnsanlar kocalarını yarım akıllı, bebek saflığında bir canlı gibi niteliyor.
Karşısına kötü niyetli bir kadın çıkarsa idrak edemeyecek zavallı hop gitti koca

Yani tek yaptigi olay süslenmesiyse ben o kadar takmazdim ya süslense ne olacak ki.
Esinizi yabanci gorup dikkat ediyor olabilir cok dogal.
Ben mesela görümcemle yalniz goruseceksem bile şöyle bi tekrar ceki düzen veririm kendime genel bir seydir bu yapilan kadin erkek farketmez. 😄😄😄
Ev topuzuyla esofmanla yaninda durcagim kişi kuzenim filan olur anca.

Ya şeytana uydum nefsine uydum hikaye herkes bilir kocasını ben bilirim mesela ne yapar ne yapmaz .Ben ona bakarım yoksa millete tak kafayı bitmez o iş bugün kuzen olur yarin komşu olur ertesi gün işyerindeki kadın olur yarın falancanin bilmemneyi olur . Önce koca dediğin çürükmü bağlı mı bu önemli .Gerisi her türlü hikaye istersen çip tak gene ise yatamaz yaramayacak .Benim gözüm kocamdaysa kim bana napabilir avcunu yalar olay bu .Bunuda hepimiz biliyoruz .Gerisi o kadın kandırdı zavallılığı birbirimize dürüst olalım

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
İnsanoğlu hiç şaşırmam...Ama sizin hatanız isterse kardeşin olsun eğer bir hissin varsa böyle kapınn eşiğinden bile sokma. Kadınlar kesinlikle hisseder....

Dip dibe yaşadığınız insan neden sizde kalıyor ki? Eşinizden hoşlanmasa bile bu çok saçma bence.

Ben eşi evde yokken kuzenimin yanına pijamaylada giderim, şalvarlada.
Ama evde eşi farken tertipli düzenli gitmeye calisirim.
Bunu enişte için değil, kuzenim kendisini kötü hissetmesin diye yaparım paspal paspal gezip rezil etmiş olmayayim diye.

Ya bir defolup gidin kimse kocanizin peşinde değil şimdiki kadınlarda kafayı yemiş herkes kocasını istiyor gibi hareketler tabiki süslenip gelicek bir yere giderken herkes süslenir evli kadınlarla bu yüzden bağ kopartmak lazım yoksa heran bir iftira atabilirler eşleri için salaklık. Başka birşey değil

Back