• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Tatlımmm , kıskancligin cok sevmekten ve sahiplenmekten ileri geliyor anlayabiliyorum. Fakat bi olayın icinden sıyrılıp disaridan bak bakalim ; Empati kurararak ve mantıkli olarak onlar abla kardeş bunu bi koy cebine kaldi ki o ablaninda sevdigi var , ayrica siz evlilik yoluna adim atmissiniz bile sonucta o senin zaten yani fazla sahiplenmenin getirdigi kiskanclik ve vesveseler yuzunden sevgini cope atmamalisin ve daha mantikli bakmalisin... E hadi sözü attin diyelim mutlu mu olacaksin ? O kuzeni yarin obur gun gidecek besbelli. Sen sevdigini omur boyu kaybetmek mi istersin yoksa birazcik sabretmek mi ? Lutfen sakinles ve sevgini yikma zaten bu gereksiz kiskancliklarina devam edersen dikkat et sogur senden yine zararli sen cikarsin yapma boyle seyler icini ferah tut... onlar sadece samimi iki kardes...

Bence tatli dille güleryüzle kıskanıyorum canım filan de. Sinirlenmekte haklısin valla ben de olsam sinirlenirdim. Gereksiz samimiyetler sonuçta ciddi bir ilişkisi varsa dikkat etmeli. Önce bi naz yapıyormuş gibi tatlı dille dene bakalım.

Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
At da çocuk kurtulsun. Yerli yersiz kıskançlıklıgın sebebi özgüven eksikliğidir. Arada bir kiskanilir da her seferinde cemkirmek niye?

Hiç de fazla olmadı. Siz kardeşimize öyle diyebilirsiniz. Size ensest iliskii yasiyordunuz diyen olmadi. Oyle dusunurler diye yazdim.
Nikah düşen biri başkasının sözlüsü nisanlisina taş gibisin bebeğim diyemez. Karşıdaki insan evladiysa tabiki kıskanır. Seven insanin sevdiğini başka kadından kiskanmasi normaldir. Kıskanmazsa anormal bulurum. Onlar kardeş değil. Türkiye şartlarında onlar birbirlerinin karı kocasi olacak insanlar. Ben artık konuşmasın, unutsun demiyorum. Sadece o şekilde nişanlı biri ile konuşulmaz diyorum. Nişanlısı elbette kiskanir.
Kuzenler sadece sizde yok hanımefendi herkeste var.
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Sizin çarpık ilişkileriniz herkeste olmak zorunda değil. İster lezbiyen olun ister biseksuel.
Durduk yere benim ilişkilerim niye çarpık oldu şimdi? İlginçsiniz...

Benimde eşimin bir kuzeni var kendisinden bir 8 yaş büyük heralde elinde büyümüş ablasının tabiki bebeğim canım cicim gibi sözler hoş değil ama o zaten oğlum diye çağırır çok sever, olmayan erkek kardeşim o benim hep der ama bir o kadarda bana çocuklarıma kıymet verir, bende onu ablamdan öte seviyorum sevgiler ve niyetler karşılıklı diyelim
çok derdimize, tasamıza ortak oldu çok yardımı dokundu bize doğum yaptım anam, babam gibi baktı bana resmen

eşimin kuzeni yani yapmasa yapmaz iyi bakın ki iyi olsun diyelim siz sadece böyle canımlı, cicimli konışmaları sevmediğinizi belirtin olumlu bir konuşmayla sözü falan atmayın yazıktır ikinize de

merak etme kuzeni yarin bi gün evlenir senin kocanla arasindaki samimiyet biter..cunku hic kimse karisina kuzeni dahi olsa taş gibisin dedirtcek kadar bi erkekle samimi oldurtmaz..yani careniz o kizin bi an once evlenmesi ama ozamana kadar icinizi ferah tutun kiskancliginizi dizginleyin derim

Hiç de fazla olmadı. Siz kardeşimize öyle diyebilirsiniz. Size ensest iliskii yasiyordunuz diyen olmadi. Oyle dusunurler diye yazdim.
Nikah düşen biri başkasının sözlüsü nisanlisina taş gibisin bebeğim diyemez. Karşıdaki insan evladiysa tabiki kıskanır. Seven insanin sevdiğini başka kadından kiskanmasi normaldir. Kıskanmazsa anormal bulurum. Onlar kardeş değil. Türkiye şartlarında onlar birbirlerinin karı kocasi olacak insanlar. Ben artık konuşmasın, unutsun demiyorum. Sadece o şekilde nişanlı biri ile konuşulmaz diyorum. Nişanlısı elbette kiskanir.
Kuzenler sadece sizde yok hanımefendi herkeste var.
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Sizin çarpık ilişkileriniz herkeste olmak zorunda değil. İster lezbiyen olun ister biseksuel.
Kim düşünüyor kardeşe bebeğim deyince ensest olduğunu? Zihin okuma yetinize hayran kaldım. Başkalarının ne düşüneceğini de biliyorsunuz. Bizde ona kişi kendinden bilir işi derler. Çevrenizdeki herkese sapık muamelesi yapan sizsiniz. İnanın bütün insanlar birbirine sadece cinsel haz amacıyla yaklaşmıyor. Normal insanlar ve normal insani ilişkiler var ama size anlatamayacağım. Hem ben kendimi ne sanıyorum :D

Not: Lezbiyen yada biseksüel değilim. Türkçe anlamayla ilgili de ciddi sıkıntılarınız var.

Milyonlarca insanın kuzeni ile evlendiği bir kültür için normal düşünceler tabi ki. Ama milyonlarca insanın yapması bunu gerçekten normalleştirmiyor. Bazen yabancı kültürleri eleştirip, gerekli gereksiz ahlaksızlar vs diyenler var ya işte onlara bi şey söylemek istiyorum: Farklı bir kültür için Türkiyedeki bu kuzenle evlenme durumu ensesttir, net.

En nefret etrigim insan tipisin.amcamin oglu kuzenimle beraber buyuduk.okuldan alirdi beni liseye gelirdi arabayla alip nasil sevinirdim.aksamlari her programlari beraber izlerdik gulerdik kahkalarla. Gulmekten yollarda yerlere kapandigimiz gunler olmustur. Velhasil evlendi evlendim.kiskanc tripli rahatsiz bir yemgemiz oldu abim bizden uzaklasti. Sonra ben evlendm esim eski resimlerimizi gordu bu me samimiyet bu nasil akraba. Nikah dusuyor bize gore yanlis dedi.ordada abimle hepten koptuk.
Inan dunya sizinle yasamaya degmiyor. Abimle yedi kat yabanci olduk.ve her gordugumde yengemden ve esimden nefret ettim.ne zararimiz vardi
Begenmediginiz inanlar da sizin seciminiz ama.. tutmayin hayatinizda canim.. bide maalesef her kuzen ayni olmuyo

Doğru diyorsunuz.
Sorun sizin Sözlünüzde.

"Taş gibisin" jargonu, "bebeğim" sözleri uygun değil o yaştaki adamın üstelik te sevgili olan bir akrabasına sarfettiğini düşündüğümüzde. Bir de bu sözü sanki size özellikle rahatsızlık hissedesiniz diye mi aktardı, nedir? Ya çok saf veyahut fazla kurnaz gibi geldi Bana.

Ablada ise bir problem göremedim Ben.

Son düzenleme:
"Bebeğim" deyince ne oluyor? Yüzüne çarpan ses dalgalarından yüzü mü eskiyor sözlünüzün? Sorun ettiğiniz şey tam olarak nedir? Kardeş gibi büyümüşler zaten.
Bence sözü atın da bi nefes alsın insanlar.

Ayrıca, "Bebeğim" diyen de Abla değil, konu sahibinin sözlüsü..
Ablayı sevmemekle haksızlık etmiyor mu konu sahibi?
Abla Söz hazırlıkları sırasında içtenlikle ilgilenmiş, ayrıca kendi sevdiği de varmış.

Bende asiri kiskancim ama bu kadarda degil abartmissiniz kuzeni sonucta bosuna kiskanmayin bencede sozu atin yoksa sizin bu gereksiz kiskancliginizyuzunden cok kavga edersiniz

Fesatlık diz boyu iyi tahammül ediyo adam size . Kiskandiginiz kişi kuzeni ,ha kuzeniyle evlenen yokmu var ama kendiniz kardeş gibi büyümüşler diyosunuz ayıp ayıp . Bende büyük kuzen oluyorum küçük kuzenlerimle dans eserim oynarım zıplarım çocuk gibiyiz , siz ne anormal biseysiniz yahu

Konuya dini içerik yazılmış, kuzen kardeştir diyenlere geniş, çarpık ilişkiler denmiş, üstüne tuz biber olsun diye bir de birbirini ensestle suçlayanlar olmuş.
Bizde kuzen kardeştir, kardeş gören geniş değildir, evlenen ensest değildir, bu konu kapanmıştır hanımlar.

Back