• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Bir kadın esinize, nisanliniza bebegim dediginde duygu seline kapilmayacaksaniz aynen devam.
Sonuçta nikah düşen bir kadın karsidaki. Kiskanmakta hakli. Ülkemizde yuzbinlerce kişi kuzeni ile evleniyor.
Burada defalarca annesi esimi mic mic öpüyor diye konu açan kiskancliklarini gösteren de buradakiler.
+111111111

O zaman size bir yanlış yapmayacağını da bilirsiniz. Bu tür kuruntular hayatınızı zehretmekten başka işe yaramaz. İnanın yapacak insan bir yolunu bulur kuzen yada başkası farketmez. Sizin sözlünüze ne kadar güvendiğinizle alakalı. Uyarmışsınız tamam demiş bundan sonra hata yaparsa o zaman ciddi manada sorgulayın ama blöf yapmayın net olun arkasında durun düşüncelerinizin.
Cok teşekkür ederim. Boyle bir sey yaşanmayacak bir daha dedi. Net sekilde söyledim olursa kotu olacak ikimiz icinde dedim

Sacmalayan ve sığ düşünen sizsiniz. Nikah düşen biri asla kardeş olmaz ve kimsenin nisanlisina "bebeğim taş gibisin" diyemez. Diyene de yol verilir ki konu sahibi de sozu atmayi düşünüyorum diyor. Kuzeniniz 25 yıldır hayatınızda olabilir ama eş kisini eş secmissiniz. Siz esinizi , cocuklarinizin babasını kuzeniniz ile degisecekseniz onu eş olarak kabul etmemissizniz. Bunu bilen eşiniz de sizi öyle davranir. Eşinizin bayan kuzeni esinize taş gibisin derse art niyet aramiyorsaniz baya genissiniz.
Sizin gibi biriyle polemige girmeyecegim sizde yazmayin uzulmeyelim en dogru sizsiniz bravo

Bundan beş sene önce olsa ne kadar yanlış düşünüyorsun derdim .
Ben bu kardeş gibiler lafına ifrit oluyorum,ya kardeştir ya da değildir gibi nedir Allah aşkına.
İlk evlendigim zamanlarda eşimin dayısının kızı vardi daha doğrusu iki kız kardeş ama biri ile iletişim hep farklıydı,tek çocuk olan eşim hep o benim kardeşim derdi, evlenirken ceyiz alışverişinde kuaför e herşeye burnunu sokmusluğu vardı, düğünden sonra ne zaman dayısına gitsek biz 6-8 kişi terasta otururduk eşim ve o yeğeni başbaşa odada yada mutfakta takılırdı, Gece 23.30 ne yapıyorsun diye mesaj atardı, benim doğmamış çocuğun ismini bile koymuşluğu vardır ki isim konusunda bana söylemediler doğunca öğrenirsin koyduğum ismdi diyerek ve erken dogsun şöyle olsun vs doğmayan bebeğime beddua etmişliği, birde ev aldık kv tapusunu kendi üstüne yaptirdi, bir akşam kız ve ablasi oturuyoruz, bu ev benim olacak tapusu halamın değilmi istersem bana verir dedi....

Böyle böyle birçok örnek vardır hala daha sen kıskanıyorsun sen abartiyorsun diye eşim kv bana yüklenir , o çocukmuş amaa universite öğrencisiydi:63:

Nedense masum akraba iliskisi diyemeyecwgim:KK34:

nasil ya bebeginizin ismini esinizin kuzeni koydu ve siz bebek doguncami ögrendiniz. Ev aldiniz siz ödüyorsunuz ama kayinvalidenizin üstünemi yapildi. Esinize cok sinir oldum.

Hastalıklı bir düşünce bu... Kardeş gibi büyümüşler...Biz de kuzenlerimle birlikte büyüdük... Yeri gelir aynı odada uyuruz bile... Kardeşiz biz.. Benim eşim bana böyle bir şeyle gelse çok kötü tersler ve asla karışmasına müsade etmem.. Eğer sözlü ya da nişanlı isem direk atarım ben o yüzüğü... Derim içi ne kadar fesat bir insan.. Bir ömür geçmez .. Derim... Hayat kısa... Böyle saçmalıklarla uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.... Kardeş... Herhalde sizin ailenizde kuzenlere kardeşten çok evlenilecek kız-erkek gözüyle bakılıyor....Önerim şu kardeşler arasını bozmayın...
Hicte oyle bir ailede yetişmedim akraba evliligi yoktur bizde

ya ne alakasi var,
ben genel olarak mesafeli-sizli dili tercih eden, aile iliskilerinde de minimum seviye mesafe tercih eden bir insanimdir, es adayimin da boyle olmasini isterim,
bunun sehvetle sunla bunla ne alakasi var yani,
siz hic bir kritere bakmadan mi es seciyorsunuz.

sonucta bebegimi burada ask sozcugu olarak dusunmedim ben zaten,
ayrica konu sahibine de bu sekilde oneri sunmadim.
Ben sizi anladım. Hanimlar yüklemeye yer ariyorlar bosverin

Şu hayatta kimseyi mi sevmiyorsunuz anlamıyorum ki... :kızgın:

Ben de kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm. Abim onlar benim, kuzen desem bozulurlar. Ne kadar yakışıklı olduklarını da söylerim, sarılırım da. İçimden geldiği gibi davranıyorum, onlar da öyle.

Anlattıklarınızda hiçbir şey yok rahatsız olacak. Rahatsızlık sizde. Et tırnaktan ayrılmaz. Onların arasını bozmayın.
Zaten öyle bir niyetleri olsaydı, ellerinin altındaymış, size gelene kadar olurdu. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın, adam kurtulsun.

Böyle akrabalık ilişkilerini kıskanan insanlar hayatta kimsesi olmayan, sevmeyi, sevilmeyi, biriyle kardeş gibi olmayı bilmeyen insanlar oluyor. Onlardan da kimseye fayda gelmiyor.

Uff yine herkes sacma sacma linc etmeye calismis.
Bayginlik geciricem.
Nedir bu " benimki dogru sen eh bu kaka, hastaliklisin konu sahibi, normal degilsin konu sahibi" sacmalamalari ya?
Ben konu sahibine hak veriyorum.net!!
Bu kadar topa tutulacagimi bilmiyordum. Herkesin derdi galiba kuzeni olmuş sadece okuyorum.. teşekkür ederim yorumunuz icin

Kıskançlık öyle bir şeyki yaş az olduğu zaman qaliba daha çok kıskanıyor insan.bende senin gibiydim sen yaslarta olduğum zaman.hep manasız şeylere takilirdim.birazcık kendini değiştirmeye bak.Kıskançlık iyi bi şey değil.Her kesten farklı olarak ben dusunuyorumki bu kıskançlığın her kesten cok senin kendine zarar vericek

burdaki insanlarında ayarı yok gerçekten. kendi sözlülerine nişanlılarına biri canım dese yabancı kıyamet kopar kuzeninin bebeğim demesi çok normalmiş. neresi normal. evliliğe adım atmış iki insan varsa bi kere artık bazı şeylerde mesafeli olunmalı. yarın bigün evlenince evinize geldiğinde eşine sen bebeğim diceksn yada eşin sana dicek. bide kuzenin bebeğim dicek öyle mi ? ve bu çok normal bişii yani. ben eşime diorum bebeğim die kuzeni ne alakaymış.

lütfen burdaki insanlara bakmayın abartmıyorsunuz haklısınız. kuzenin biraz geri durması gerekir ve ayrıca sözlününde. baktın olmuyor sözü falan atma sakın severek nie ayrılasın canım. biraz kuzene soğuk dur ben çok sevmiyorum böyle şeyleri ayağına biraz ayar ver çeksin kendini. bende çok kıskancım eşimde aynı şekilde. ve çok normal artık farklı bi yola giriliyor öyle bebeğim bitanem ne yanii..
Ben bunu kuzenine söyledim abla ben rahatsiz oluyroum böyle yakinliktan filan diye benim sozlum tsk da personel. Derdi sıkıntısı ona zaten yetiyor bir de kuzsni arayip dert yaninca ben cok sinirlenmistim o zaman arayip dedim abla rahatsiz etmeyin diye. Sozlum benim problemim sozlumle de konustum tamam istedigin gibi olsun dedi bir daha boyle bir sey yapacağını sanmam

Sozlume
İnanın kimse kuzenleriyle benim kadar yakın, benim kadar kardeş gibi büyümemiştir. Ama hiçbirine bebeğim minvalinde hitaplarla seslenmiyorum. Yaşları benden küçük bile olsa, hele de hayatlarında biri varsa buna çok dikkat ediyorum. Burada aşırı tepki verenler muhtemelen bunu söz atma derecesinde kafanıza taktığınız için (her zamanki gibi) aşırı abartıyorlar. Bence de bu bir söz atma meselesi değil. Sözlünüz ve ablasının art niyetleri olduğunu düşünmüyorum ama sözlünüze bu tarz hitapları sadece size hitaben kullanmasının siz daha mutlu edeceğini söyleyip yumuşak bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Böyle kıyametleri kopardığınızda sadece manyakmışsınız gibi davranılıyor gördüğünüz gibi.
Sozlume bunu söyledim sadece bana soylemen dogru diye fakat bana icimden ne gelirse onu diyorum. Sana soyledigim gibi aşk ile demiyorum. Altinda yatan anlam onemli beni bilmiyor musun sen diyor.

Sapık zihniyetlere saygı göstermiyorum, kimse kusura bakmasın. O zaman herkesin kendi düşüncesi diye pedofililere de saygı gösterelim. Sonuçta ben öyle düşünmüyorum diye o da öyle düşünecek diye bir şey yok. Kardeş çocuklarına pis gözle bakan, onları evlendiren zihniyetlere saygı duymuyorum. Kimse de kusura bakmasın. Ülkemizde yaygın olduğu için normal kabul ediliyor ama bu ülkede 12 yaşında kız çocukları da evlendiriliyor, ona da saygı duyalım o zaman. Saçma sapan düşüncelere saygı duya duya bu hale geldik.
Su an bu yorumu bir sosyologa yaptiginizin umarim farkindasinizdir. Pedofilinin tanimini size yapmak istemiyorum.

Haklisiniz..
Kıskançlık öyle bir şeyki yaş az olduğu zaman qaliba daha çok kıskanıyor insan.bende senin gibiydim sen yaslarta olduğum zaman.hep manasız şeylere takilirdim.birazcık kendini değiştirmeye bak.Kıskançlık iyi bi şey değil.Her kesten farklı olarak ben dusunuyorumki bu kıskançlığın her kesten cok senin kendine zarar vericek

Back