Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Haklisiniz

Kiz arkadasi olamaz zaten.

kuzen kardeş gibi değildir, kardeştir, eğer birlikte olduğunuz erkeğin ablasıyla olan ilişkisini kıskanıyorsanız, ya sizde, ya da birlikte olduğunuz kişide ciddi bir sorun/sorun potansiyeli vardır,
eğer sizde sorun yoksa, ablasıyla ilişkisinde art niyet gördüğünüz adamla yollarınızı ayırmalısınız, bugün ablasına yapan yarın öz kızına da yapar...

not: kardeşlerinizle 1/2 oranında aynı genetik özelliklere sahipken kuzeninizle de 1/8 aynı geni taşırsınız.
toplumda yakın akraba evliliğinin yaygın olması bu gerçeği değiştirmez.

Zaten esimin ailesinde tek kiz benim. Gorumcem filan yok.Akrabalari icin demiyorum AILESI. Cok sukur el ustunde tutuyorlar. Kv kp hepsi cok severler beni

Karadenizliyiz hepimizde

Evlenince gorusmemiz cok zor. Biz baska yerde onlar baska yerde olacak.

Ayh siz hayatına girdiniz diye herkesi silsin atsın! Oldu canım...
Sevgi bu değil, evlilik bu değil. Size çok yanlış anlatmışlar.

Sizden önce hayatında olan, beraber büyümüş ve abla gibi gördüğü kişiyi siz varsınız diye hayatından atamaz ya da sizin istediğiniz gibi şekillenemez.Oturmuş bir ilişkileri var. Aralarında ki muhabbette samimiyetten kaynaklı belli ki. Ne kadar tuhaf şeylere takılıyorsunuz.Ülke olarak kadın-erkek ilişkilerimiz böyle, herkes potansiyel sevgili sanki. Herkesin aile yapısı farklı. Kimileri kuzenleri ile kardeş gibi büyüyor. Adam size göre mi değişecek ? 24 yıl sonra hayatlarına girip ilişkilerine yön vermeye çalışmakta haddinize değil ayrıca. Sözü atar mısınız bilmiyorum da atarsanız da adamın hayrına olur.

Erkek kardeşim bana, ben de ona bebeğim, aşkım, canım diyoruz, taş gibisin, fıstık gibisin de diyoruz. Ensest ilişki de yaşamıyoruz. Bu nasıl mantık yahu? Sizce de fazla olmadı mı? :)
Her fıstık gibisin, taş gibisin dediğime o gözle baksaydım lezbiyen olurdum
Kuzenlerin evlenmesi başka şey, kardeş gibi büyüdüğün insana kadın/erkek olarak bakmak başka şey. O duyguyu -kuzenleri kardeş gibi görmeyi- yaşamamış olabilirsniz, yaşayanlara sapık muamelesi yapmazsanız iyi olur.

El kizi kadar cirkin bi tabir yok bence. Benim problem yaptigim kisi görümcem filan degil yani aileden biri degil sadece akraba. Ben el kizi olsam ailenin icinden degil sadece akraba olurdm. Siz evli misiniz ?
Elbette sevdiğiniz adamın hayat arkadaşı olacaksınız.
Ancak ailenin normal hali buysa ve siz bunu kabullenmezseniz size kuzen eşi değil el kızı olarak bakacaklar diyorum.
O yüzden ölçerek atın adımlarınızı.

Hicte oyle bir ailede yetişmedim akraba evliligi yoktur bizde

Bizde de yoktur. Kuzen biz de kardeş anlamına geldiği için garipsemedim sizin durumu ben.. Zaten sözlünüz de sizin sözünü dinleyip sizden önce de hayatında var olan ve de birlikte büyüdüğü, abla dediği kuzenine mesafe koyacak... Bir süre sonra tamamen görüşmeyi keser zaten.. Sözlüyken bunu başarmışsınız.. Evlenince evinize gelemez zaten.. Rahat bir nefes alabilirsiniz şimdi... Mutluluklar..

Delirmeye ve delirmeye cok yatkinsiniz sözü atın herkesin ruh sağlığı yerinde dursun

Zaten esimin ailesinde tek kiz benim. Gorumcem filan yok.Akrabalari icin demiyorum AILESI. Cok sukur el ustunde tutuyorlar. Kv kp hepsi cok severler beni
Anladik onu, az once de yazmissin, kac kere daha yazacaksin ve mevzu bu mu?

Hem "tek kızım" vurgusu bile tezimi dogrular nitelikte.. O kuzen kızın ailede cok fazla sevilmesi seni rahatsiz ediyor diye dusunuyorum..

Kuzen evliliği dini acıtan zararlı değil.vede dinimiz onaylıyor
Ona bakarsan kocanın karısındanboşanıp kadının kızkardeşiyle evlenmesinde de dinen bir sakinca yok
Her şeye o açıdan bakacaksak
Belirli ahlak kriterleri vardir ve kuzen evliliği hatta sevgili olmasi bunun yıkılması demektri

+10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…