- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Komiksiniz..Kesinlikle sözü atmalısın. Adamda sadaka vermeli evlenmediğiniz için
Canım ya öyle söyleme o daha çok genç bizim düşünceli fikirlerimize cok ihtiyacı var.insan her yaşta yanlış yapa bilir heleki 21 yaştaAt sözü çocuk ve ablası kurtulsun
HaklisinizBugun herkesin kuzen sevgisi tutmuş. Birinci dereceden akraba olmayan herkesi kiskanabilirsiniz, sizi hakli buluyorum. Kuzen kardesmis peh. Bu ülkede değil kuzen, amca çocukları evlediriliyor.
Erkek kardeş ablaya bebeğim taş gibisin diyebiliyor mu? Diyemez çünkü o gozle bakmaz. Baktığı an ensestle suclanir. Ama kuzen der ve ona erkek gözüyle baktigi acik. Siz seviyeyi koruyarak uyarin. Sorunlar buyuyecekse atın sözü. Belli ki sözlüzün de hosuna gidiyor, gururu oksaniyor. Seviyeyi korusun.
Kiz arkadasi olamaz zaten.Lütfen atın da kurtulsun çocuk..
Eşim kuzenimi bu şekilde kıskanmaya kalksa nişanliyken ben atardım nişan karşi tarafı beklemeden..
Zihniyetinizi degistirmeniz gerek, iyi niyetli durmuyor dışardan.. hadi kız arkadaşını kıskansanız bir nebze anlarım ama, özellikle okadar yakın büyümüşler, kuzen kardeştir..
Evet ya söz atmayı düşünün, ya da tedavi olun lütfen.
Sen aralarinda bi sey olacak kıskançlığında değilsin zaten, biliyorsun kardeş gibi olduklarini.. Sen dogrudan o kizi kiskaniyorsun; ailede cok sevilmesini, el üstünde tutulmasını.. O yuzden rahatsiz oluyorsun.. Sen gelince hemen seni öne almalilardi, popüler olmaliydin, degil mi?
Nesini kiskanayim, benden buyuk, evlenememis vs diye sıralama da hiç..
Girdiğin ailede sorun üreten, tat kaçıran olmak istiyorsan bildigin yolda devam et..
Ya cnm onlarn kültürleri nasıl? hani benim bi arkadaşım vardı cerkeslerdi kuzenleriyle aşırı samimilerdi.hatta ben şaşıriyodum bizde kuzenlerle evlilik olmaz kardesiz derdi.bir an o aklima geldi.Bazi kültür fakliliklarida olabiliyo Ama kotu bi niyet olmadığını düşünüyorum ben burda.
Cok nadir acikcasi yok gibiSözlünüzün ailesinde kuzen evliliği var mı, yaygın mı?
Benim kuzenlere ben de çok yakışıklısın oğlum, canımın içi vs diyorum. Çünkü seviyorum.
İnşallah eşleri kıskanmıyordur.
Evlenince gorusmemiz cok zor. Biz baska yerde onlar baska yerde olacak.Herkesin bakış açısı farklı ben kuzenlerimi abi kardes olarak görüyordum hep taki beni iki amcamın oğluda beni isteyene kadar ilk duyduğumda başımdan sıcak sular dökülmüş tü çünkü abi diyordum onlara güvendiğim için yalnız bile kaldık bazen tabiki abi olarak görüyorum onları dedim aileme ama sizinle sözlenmiş zaten bence sorun yapmayın çokta evlenince zaten bi şekilde uzaklastirirsiniz öyle görünüyor
Ayh siz hayatına girdiniz diye herkesi silsin atsın! Oldu canım...burdaki insanlarında ayarı yok gerçekten. kendi sözlülerine nişanlılarına biri canım dese yabancı kıyamet kopar kuzeninin bebeğim demesi çok normalmiş. neresi normal. evliliğe adım atmış iki insan varsa bi kere artık bazı şeylerde mesafeli olunmalı. yarın bigün evlenince evinize geldiğinde eşine sen bebeğim diceksn yada eşin sana dicek. bide kuzenin bebeğim dicek öyle mi ? ve bu çok normal bişii yani. ben eşime diorum bebeğim die kuzeni ne alakaymış.
lütfen burdaki insanlara bakmayın abartmıyorsunuz haklısınız. kuzenin biraz geri durması gerekir ve ayrıca sözlününde. baktın olmuyor sözü falan atma sakın severek nie ayrılasın canım. biraz kuzene soğuk dur ben çok sevmiyorum böyle şeyleri ayağına biraz ayar ver çeksin kendini. bende çok kıskancım eşimde aynı şekilde. ve çok normal artık farklı bi yola giriliyor öyle bebeğim bitanem ne yanii..
Erkek kardeşim bana, ben de ona bebeğim, aşkım, canım diyoruz, taş gibisin, fıstık gibisin de diyoruz. Ensest ilişki de yaşamıyoruz. Bu nasıl mantık yahu? Sizce de fazla olmadı mı? :)Bugun herkesin kuzen sevgisi tutmuş. Birinci dereceden akraba olmayan herkesi kiskanabilirsiniz, sizi hakli buluyorum. Kuzen kardesmis peh. Bu ülkede değil kuzen, amca çocukları evlediriliyor.
Erkek kardeş ablaya bebeğim taş gibisin diyebiliyor mu? Diyemez çünkü o gozle bakmaz. Baktığı an ensestle suclanir. Ama kuzen der ve ona erkek gözüyle baktigi acik. Siz seviyeyi koruyarak uyarin. Sorunlar buyuyecekse atın sözü. Belli ki sözlüzün de hosuna gidiyor, gururu oksaniyor. Seviyeyi korusun.
Elbette sevdiğiniz adamın hayat arkadaşı olacaksınız.El kizi kadar cirkin bi tabir yok bence. Benim problem yaptigim kisi görümcem filan degil yani aileden biri degil sadece akraba. Ben el kizi olsam ailenin icinden degil sadece akraba olurdm. Siz evli misiniz ?
Hicte oyle bir ailede yetişmedim akraba evliligi yoktur bizde
Sözlünüzün yerinde olsam koşarak uzaklaşırım.Kiz arkadasi olamaz zaten.
Delirmeye ve delirmeye cok yatkinsiniz sözü atın herkesin ruh sağlığı yerinde dursunHanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Anladik onu, az once de yazmissin, kac kere daha yazacaksin ve mevzu bu mu?Zaten esimin ailesinde tek kiz benim. Gorumcem filan yok.Akrabalari icin demiyorum AILESI. Cok sukur el ustunde tutuyorlar. Kv kp hepsi cok severler beni
Ona bakarsan kocanın karısındanboşanıp kadının kızkardeşiyle evlenmesinde de dinen bir sakinca yokKuzen evliliği dini acıtan zararlı değil.vede dinimiz onaylıyor
+10000Hakkatten de atın sözü, rahatlasın, kurtulsun insanlar.
Bu kız sizden önce de vardı, sizden sora da olacak. Ömür boyu kendi kardeşlik ilişkileri için size hesap mı verecekler? Gidin kendinize çöpsüz üzüm bulun yani.
Taş gibisin demişmiş. Sanki adamın ağzından salyalar aktı kuzenine karşı da, onu dedi. Burada algı oyunu yapıp da insanlara ahlaksız dedirtmeye çalışıyorsunuz. Ayıp. İyi niyetli olmayan sizsiniz, onlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?